Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.zlavadna.sk/vianoce/Zlava_4523_versa... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! casopis maminka za 50% na pul roku 🙂
@strihalka vidim, ze mame dost podobny vkus na mena 😉 A letim na lentilkach teda dost - manzel ich nestaci nosit z obchodu ... ale ani ovocne cocky Lipo, by nemuseli byt zle :D A pandrlaci vobec nie su uchylni, aj moj drahy skonstatoval, ze su podareni.
Inak prave som dotlacila moravsky kolac a uz mam chut na nieco s cibulou a slaninou - je toto mozne?
@strihalka tak si mala vcera dobry vecer, ked Ti isli na chut taketo kombinacie. Keby som ja toto vsetko spapala asi by som travila noc na toalete. Ale dnes tej cibuli urcite neodolam, ale najprv musim poupratovat kuchynu, lebo po tom peceni akoby tam bomba padla.
@urma som rada, ze aj Tebe sa pandrlaci pozdavaju, ja by som hned takych uvitala, len som ich nikde v obchode nevidela.
Baby, ako to, ze vam nie je z cibule spatne?? Ja teda nie som vobec citliva na hamanicu, ale cibula a cesnak v surovom stave je moja smrt 😀 Jedine tak pazitku vytrovim relativne bez problemov. Ostatne spominane delikatesy citim este na druhy den 😖
Idem zapalovat v krbe, drzte mi palce, nech sa nevyudim 😉
@urma ja jsem milovnik cesneku a cibule a nejak mi to nevadi, vlstne od zacatku tehu nemam problem s jedinym jidlem🙂, tak mozna proto mi ted ani nic nevadi....futruju do sebe vse co se da...no po vcerejsku vecer jsem se zmerila a mela jsem brocho nafouknute na 105😀, no dnes rano jen 103😀
no. narobila som smradu,ale neviem neviem, ci bude aj ohen 😎 Tusim idem aj ja radsej pratat riady
doruuu noc
@strihalka ja som si teda dala tu cibulku so slaninu a predchvilou dve mandarinky a stale mam hlad. A brusinko mam asi take podobne ako Ty.
Volakedy davnejsie som riesila ci mam dost chude brucho a stale som sa trapila cvicenim a teraz sa tesim z rastuceho bruska - je krasne sa zagulacovat 🙂

@beuska88
@giapetko no tak my ho zamisili v kuchyni 😀 a rekla bych ze to bylo v dobe, kdy jsme ji akorat bourali😀 😀 😀