Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@janinkad Jeej dakujem si zlata, tak tam v pondelok behnem, takze ty uz jeden porod mas za sebou, ja este nie, toto je nase prve, aj sa troska bojim, ale jednoducho viem, ze to musim zvladnut. Ine nam zenam nezostava🙂 Ja si vlastne este tu Kosecku pamatam od Silesa, ale myslim, ze som tam bola u nej len raz, ked tam on nebol, mohla som chodit uz k nej keby som vedela. Ale nevadi, clovek sa uci na vlastnych chybach🙂Este raz ti velmi pekne dakujem , si ozaj zlata.
No my tiez mame aj dievcensky variant lebo ja uz davno viem ze keby bolo dievcatko tak by bola Adelka,muzovi sa to velmi nepaci lebo ten nema rad Adelu Banasovu....a hned ze Banasova ale som mu vysvetlila ze ona nema nic s tym ze sa mi paci to meno.Takze ked raz bude dievcatko bude Adelka aj keby neviem co bolo.No a chlapcek bude Risko.....uz to aj mam aj oco akceptuju, minule oco jedol slaninu a som prisla do kuchyne a on hned ze Riso si neda slaninu? 😀
my mame pre dievca stelka, chlapca som vzdy chcela adama, k priezvisku by sa hodil aj filip, ale mne sa to moc nepaci (ospravedlnujem sa ked niekto filipka ma 🙂 lebo pri vyslovovani mi pride ze plujem 🙂 🙂 🙂 aj max sa mi paci-ale tak na 90%, mm by bol za maximiliana co mne pride strasne dlhe a take divne, to skor maxim..alex je fajn, len nie alexander-sano a klasika peter.. uffff robota 😎
@lunnka Spoluziacka ma Alexa.....Alexandra by som nedala ani ja,Filipa ma svagrina takze toho nie......povodne sme mali ze bude po tatovi ale ze bude Pavol,manzel je Pavel.Lenze sme to zavrhli lebo to uz by bolo fakt ich vela v rodine lebo svokor ej Pavel,moj oco je Pavel, moj muz je Pavel, moj brat je Pavol, moj krstny so synom su Pavlovia.......takze to uz by bolo vela......tak sme presli ze Michal,co bude nas kmotor....a z Miska sa stal Risko a ostalo to na Riskovi.
@danculka24 @lucyfuk77 @pokito taak baby dnes som konecne absolvovala poradnu v nemocnici, doktorka je velmi mila, ale zas ma nepotesila, zase mi bolo povedane tak ako pri prvom synatorovi, ze ista sanca tu je ze sa malemu podari vyjst prirodzene hoc bude mat nad 4kg, ze tu maju i zeny s mojou konstrukciou a tiez uzkou panvou, co porodili dietko nad 4 kg, no pre istotu mam absolvovat vsetky predoperacne vysetrenia, keby zas maly nepresiel... Ale ked vyslovene chcem SC branit mi nebudu a ze ma uplne chapu, ze si este raz nechcem odbavit oba porody v 1 😒
Ozaj uz mam tu vodu v spreji k porodu, maju ju v DM ku - Balea wasserspray aqua a stoji cca 1,5 eura, v lekarni mali len micelarne vody za cca 10 eur, tiez maju v dm i spray do nosa z morskou vodou 1,59 eur...
@lunnka No mechceche je uz skor pretoze otcov brat je Ladislav,sused je Ladislav,druhy sused je Peter a bratov svokor je Ladislav.Brat nepije vobec a ten zije aj tak v Nemecku ale jeho mladsi syn sa narodil an Jana.Takze ten koniec juna je husty.....to uz som si zvykla a to neriesim ze je to akoby nardny sviatok takze ani necakam ze pride oco alebo moj muz domov triezvy.
Ozaj predoperacne robi obvodny lekar?Ci kto to vlastne robi?
prave som sa zamestnavala fotenim google auta co nas akurat mapovalo, lebo v sme chcu vediet kade chodia, ale nemam snuru na stiahnutie fotky z mob do pc, tak nic.. budem na balkone na google map- ak ma nevymazu 😀
To s tym postenim som nevedela a samozrejme, ze ako pri vsetkom o com pisu podavaju vsade len polovicate informacie a polopravdy... Dikes sa info 😉
@jarabica123 tak potom daj vediet ako si dopadla.....
@lunnka Ja mam mamu Evu a vzdy jej gratulujeme pred obedom a vecer mame vianoce. Meniny nie su podstatny sviatok. Nas je uz kopec v rodine, nikto uz nie je single, tak sa rozne sviatky oslavuju naraz. To by sa nedalo zvladnut vsetko zvlast. Hlavne april a september su natrieskane.
Dnes sme boli na kontrole a maly je otoceny ako ma byt 🙂 , tlak, moc ok. Netusim ako sme na tom s otvaranim, lebo v UK nas nekontroluju dole. Dalsi termin kontroly 27.4. a to uz mozeme byt aj po porode.

ja som tiez od mala nikdy nemala meniny. Ale ako decku mi to vadilo, tak sme potom nasli v inom kalendari moje meno a tak sme oslavovali. Teraz uz tiez z oslavy menin nerobime ziadne halo. 😉