♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Noo tak ak pozrem že december 24 - tak je tam baba... a ak januar 25 - teda aktualny vek - tiež baba 😎
mne podla cinskeho vychadza dievcatko a vobec nemam potuchy co to moze byt.
baby,tie co uz mate deti,moze ma kopat uz aj tak hore pod rebrom?lebo ja to tam citim teraz ale nejde mi to do hlavy,ved babo je male este,teda kratke na to,aby kopalo tak hore nie?
macu to až neskor....to ked bude väčšie tak po 25 tt
Macka myslim že to ešte nie.. jedine ak by si nejako bola v inej polohe a zatlačilo by ti to na nejaky sval a tak by sa ti to mohlo asi tak zdať.. 😅 ale myslim že nie.. lebo mna maly štuchal do rebier, ked som už mala velke bruško okolo 25-30tt.. 😕
Mna skor zaujalo toto...nam to totiz vyslo presne podla toho 😀 😀 😀 ..toto kebyze viem predtým, hehe
članok: "Ak si teda želáte splodiť chlapčeka, mali by ste mať pohlavný styk vtedy, keď „mužská“ spermia Y nemá pred sebou dlhé čakanie na vajíčko vo vnútri vášho tela, pretože v tele ženy dokáže prežiť maximálne 2 dni. Pohlavný styk je teda potrebný v čase ovulácie a tesne po nej. Predtým by ste mali na niekoľko dní obmedziť svoje vášne, aby stihlo dozrieť dostatočné množstvo spermií Y. Pri „výrobe“ chlapčeka by ste mali zvoliť polohu, pri ktorej sa spermie dostanú čo najbližšie ku krčku maternice – teda odzadu.
Pre splodenie dievčatka sú dôležité opačné pravidlá: aby stihlo dozrieť menej spermií Y, je potrebné mať pohlavný styk čo najčastejšie od skončenia menštruácie až do kritických dní (2- 3 dni pred ovuláciou). „Rýchle“ mužské spermie sú odsúdené na zánik, ale pomalšie spermie X majú väčšiu šancu na prežitie. V tele ženy dokážu prežiť až 4 dni."
😀
jazmi ale to je pravda 😀
viem viem..pri dievčatku už budem vediet ako postupovat 😀
Ahojte no tak ja budem mat asi bau podla tohoto co ste tu napisali 😀
ahojte baby tak som vám sem nakukla a jazmina má pravdu lebo my sme tak postupovali a na prvý krát sa teraz zadarilo a vyzerá to na chlapčeka 😉 😉
a baby.. čoidete riešiť do autosedačiek? vajičok? zavinovačku alebo fusak? lebo asi celu zimu nam budu miminka v nich.. 😕
helka ja uricte budem volit fusk ved vo vajicku sa daju tie pasy upravit tak to bude v pohode 😉
Lulu ja som našla super fusak do vajička a vlastne hov iem dať potom aj do vaničky..lebo tam nebudu vadiť tie otvori, tak špekulujem.. 😉 myslite , že na prepravu z pôrodnice bude ešte vhodny čas obliecť miminku tie chlpate overaliky.. ?
😀 😀 😀 Lulu, ja ta tu uz idem privitat ako novu tehulku (nova fotka) a vidim, ze ty uz si naša 😀
ahoj lenka júlovka tebe je dobre, už si 24 tt 😎
baby,je to pravda,ze termin porodu sa da aj vypocitat tak,ze odkedy zacitite prvy pohyb tak priratate 4,5 mesiaca a mate termin porodu.kamoske to vyslo dva krat,
Maca aj doktory davaju dakedy dva terminy pôrodu, aspon mne dali.. a rataju podla poslednej menštruacie a pohybou..
a ked si isla na socialku,ktory si im dala termin helka?
ja uz by som chcela aby mi dal papier na termin porodu uz teraz,lebo mam 30 augusta ale co ked zmeni nazor,lebo ja potom nedostanem tu vyssiu materksu,mam to presne vypocitane,doplacam si.myslis,ze si mozem vypytat uz teraz?
ujha, tak dufam, ze to u mna pravda nebude, lebo by mi to vychadzalo na predčasný porod 😲
Mne vypisoval doktor papier pre socialku, a dali mi tam asi ten prvy termin podla menštruacie... na matersku ma vypisoval okolo 24.9. a termín som mala 5.11
Macka, myslim, že by si sa mala poradiť s dokym... isto ak sa to da tak ti vyjde v ustrety.. 😉
No baby nesklamali ste ma, jasné, že ste popísali skoro 4 strany 😀
Podľa toho čo tu píšete, tak aj ja budem mať babu, to by tu boli samé baby. A mená pre baby máte krásne, presne také som chcela ja, že Ema, Ella, Nela, ale manžel chce Lilianu, tak bude Liana.
😀 mimka, ak chces s nami držať krok, treba tu sediet pred konikom cely den 😀 😀 😀
Ja som na tu matersku riadne doplatila 😖 kedze robim slobodne povolanie, umelec či čo, zo zakona nie som povinna si platit socialku, iba zdravotne. A tak som si na konci decembra povedala, že si ju začnem platit, teda nemocenské, tu najvyššiu hranicu aby som mala lepšiu materskú, lenže osud to zariadil inak, a ja som už bola vtedy tehotná. A tak som si to musela stopnúť, lebo by som mala zaplatenych do najneskorsieho terminu porodu iba 260 dní miesto 270, a tak budem rada, ak dostanem vobec ten nižší rodičovský príspevok 164 eur, kedže ani na vyšší rodičovsky prispevok nesplnam tych 270 dni
Pri dalšom babetku budem mudrejšia a si to začnem platiti skor 😒
jazmina,mne to vyslo 270 dni ale s tym,ze ked som chcela najvyssiu som si musela doplacat teraz mesacne,lebo nemocenske som si platila dost malo no a prisla som tusim v 7 tyzdni na socialku a oni mi to hned vyratali.
Ty si to mala dobre spravene..vždy lepšie si platit aspon minimum socialky pred tehotenstvom a potom si doplatit mesacne, aby ti vysla najvyssia materska 🙂
este nevies ako je to s platenim nemocenskeho alebo zdravotneho pocas materskej?musim si asi za seba nieco platiti nie?
Prave vcera som sa to pytala svojej uctovnicky, v den, kedy ta lekar vypise na matersku dovolenku, vezmes papier do zdravotnej a socialnej a od toho dna platia odvody za teba oni. No neviem, ako je to v tvojom pripade, ak si doplacas za vyssiu matersku, lebo tu musis platit az do porodu, nie? Aby ti vyslo tych 270 dni
jazmin to sa nedá, len čo som napísala jeden príspevok, tak prišiel manžel 😀
anarida, tak sme na tom podobne, k nasej dcerke cakame 10.9.2010 surodenca.....este nevieme co to bude, vy ano???

Helka, podla mna tie spermie uz preplavali do noveho roku, tak kukni na aktualny vek 😀 😀 😀 😀