icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

estterka
22. apr 2010

a vyratalo mi to tu,ze uz som v 20tt..a na eco mi povedali tento tyzden ze je 19tt.. 😖

poki10
22. apr 2010

esterka akurat sme rozoberali vyssie taketo potvory. aj ja som na take veci citliva. ze kde mam brucho a kde to nosim a tak...

zuzulik82
22. apr 2010

jazminka by mohla za mna odpovedat, ved ona vsetko vie lebo ona je vestica 😀 jazmik si tu?

poki10
22. apr 2010

ester, ale tuto rata podla poslednej menstruacie...no doktorka tam vidi, asi o kolko je babo mensie...takze to preto

zuzulik82
22. apr 2010

no dobre nebudem vas natahovat. doktorka povedala, citujem: "no ja tam vidim chlapa" 😀 pipik je malicky, ale vyzera to tak ze to bude chlapcek. tak som v soku, vam poviem. ja som mala poslednu dobu uplne pocit ze to bude bambulka 🙂

lulu, zrovna som dnes na teba myslela ze si tu dlho nebola. tak som rada ze si sa ozvala a ze si oukej 😉

samasa
22. apr 2010

dievčatko zuzi

poki10
22. apr 2010

zuzi, ty si taka potvora, jazmi isla na prechadzku. uz ma nenatahuj. ja hovorim, ze dievca, kamoska, pre moju malu viki 🙂

samasa
22. apr 2010

tak nie 😀

zuzulik82
22. apr 2010

poki, tak jedine frajer pre Viki, moze byt 😉 ?

sami, skoro si trafila 😀

ja som sa tak tesila na dievcatko a teraz sa tak tesim ze to bude chlapcek 😀 ach tie hormooooony...

samasa
22. apr 2010

ester ja mám tiež podla poslednej menštruácie 11.9. a podla ultrazvuku 17.9.... takže to je asi v norme 😀

samasa
22. apr 2010

zuzi sekla som sa len o chlp 😀

estterka
22. apr 2010

poki10,vsak som citala,ze nie len ja mam stastie na ludi,co este zdeptaju tehotnu,hormonalne labilnu(co ja urcite som)..a mna sa to tu opytalo na termin porodu,nie na menstruaciu poslednu.tak ci tak,zacinam mat v tych tyzdnoch trochu chaos,ale do septembra mi snad daju vediet,ako to je🙂

poki10
22. apr 2010

no zuzi, nevadi. ale dobre mi ho pre tu moju dcerenku vychovaj, beriem ta za slovo. ako vidim, tak vazne je pocetna prevaha chlapcov.
uz to vidim, ako ich budeme muset potom odhanat 🙂

poki10
22. apr 2010

a este som zabudla dodat, ze gratulujem zuzka 😉

poki10
22. apr 2010

ester, ale ved termin porodu sa rata podla poslednej menstruacie 😉

samasa
22. apr 2010

Zuzi gratulujem a ako sa bude volat? Už máte niečo vybrané?

zuzulik82
22. apr 2010

dakujem poki, je to krasny pocit vediet 🙂 a doktorka bola stobodova, perfektna baba a sestricka paraada. som sa musela stale smiat 😀

zuzulik82
22. apr 2010

samaska, mm by chcel dominika a mne sa celkom paci oliver, ale to este nie je na 100%

zuzulik82
22. apr 2010

a ty uz mas nejake meno?

samasa
22. apr 2010

no ved práve to je to- som sa chcela nechat inšpirovat...
mne sa páči Martinko a mužovi nie... Takže nevieme...Asi dáme Janko- po mužovi a bude ale ani to muž nechce 😀

estterka
22. apr 2010

poki,ja viem,ako sa rato termin porodu,aspon nieco teda🙂 len vravim,ze sa to tu neopytalo na poslednu menstruaciu,ale kedy mam predpokladany termin a mam tu napisane teraz 20tt,a v nemocnici mi vcera ratali 19tt a ten termin porodu,ktory som tu zadala..no ale to je zatial jedno ten jeden tyzden,este mame cas do porodu 😎

zuzulik82
22. apr 2010

mne sa velmi pacil jakub, ale mm sa to nepaci a teraz sa s tymi kubikmi roztrhlo vrece. no a misko to iste a to uz ma svagrina tak nemozme 😒

sonelka
22. apr 2010

Zuzi, gratulujem k chlapčiatkovi 😉

zuzulik82
22. apr 2010

dakujem sonelka 🙂

samasa
22. apr 2010

presne ako hovoríš- ja som chcela samka ale má ho sestra 😎 tak teraz nevieme...

samasa
22. apr 2010

sonelka a teba to čaká zajtra nie? sa tešíme... 😀

zuzanockamt
22. apr 2010

baby, vy tolko toho popisete, ze ani citat nestiham a potom nie som v obraze, co je nove 😅

poki10
22. apr 2010

ester, tak som to nemyslela, ze by si nevedela 😉
mne tu predvcerom tiez pisalo ze som 20. tt (cize 19 + 2 tt podla PM)
ale som bola aj na poradni a tam som vo vysledkoch v papieroch mala podla neviem coho, ze 19 + 0 tt, z coho mi vychadza, ze asi sme si na vianoce alebo den pred vianocami zarobili 😀 krasny vianocny darcek, co ty na to? 😀 😀

samasa
22. apr 2010

hi ha ja som 20tt 😀

estterka
22. apr 2010

inak,baby,mate uz nejake specialne chutky?co ste pred tym nemali?ak ste to tu uz rozoberali,tak sa ospravedlnujem🙂