♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
kuriatko ja mám modru metalízu- pošlem - budeš ladit s manželom 😀 😀 😀
kuriatko ved ty si tiež skoro náš ročník- my sme 85 a ty 84- nie?
muž.. 26rokov..a už sme sa dohodli že vymeníme nie? 😕 😀 ak mi povedia že čakam babu..budem taka super, že ti pošlem ,nech aj tebe babu urobí 😝 😀
Lubi ved aj kuriatko je na naše vlnovej dlžke... tiež dava hlody aby sme sa tu pučili 😀 ale mna už zadok omíína od sedenia do frasa... 😠
😀 helka a možem aspon donosit toto? Alebo ho posielaš hned ako sa dozvieš pohlavie? 😀 😀 😀
baby, myslite ze budem prilis krkavcia a nezodpovedna matka, ked vypijem denne miesto jednej kavy az dve? ... ale pijem len instantnu a s mliekom ... lebo s tym tlakom normalne nevladzem ... vcera som bola sama doma a som uz len cakala, ked ma vystrie, tak sa mi hlava tocila, ze az a aj ked som lezala ... srdce mi bilo ako dive a som ledva dychala ... a dnes doobeda v cakarni to iste ... no a pridem do ambulancie, sestricka odmerala a tlak 120/80 ... nechapem ... a doma ked meriam, tak vzdy nizky ... asi u mna fakt spolahlivo funguje syndrom bieleho plasta 😀
ved práve preto jej píšem že je náš ročník- ale BMX akejkolvek farby boduje 😀 Helka ty si mala aký?
Zuzi myslim, že v pohode môžeš 😉
Janica, gratulujem teda k 80% dievcatku, budete mat aspon malu krasavicu 😵 a to ma malicka dost gramov, nase dnes merali v 22tt a malo 336g 😅
Zuzanocka, pri nízkom tlaku sú dve kávy denne v tehu povolené...
Ja som mala Velamos.. taky ten stym velkym kormaaanom... fialovy 😀 😀
No dobre Lubi, tak donos toto.. a ak ma naštve, tak ti ho zbalim a pošlem aj hnedk aspon zhodnotíš, či ma nejake dispozicie, čo by si chcela mať aby mala tvoja dcera 😀 😀 😀
jasne baby ja som 84-ka 😉
no ale vy tu uz ake vymeny hadzete od BMX-ky po muza? 😀
Kuriatko chceš sa pripojiť 😀 bmx sme mali každa 😀 ale tych mužov by sme si mohli povymienať,hlavne ak mate niektora takeho čo rad umyva okna a ajnavarí.. tak šup sem do lučenca 😎
zuzka, vyskusaj radsej cierny silny caj. aj ten zdvihne tlak, ale pomaly. kava ho zdvihne okamzite, ale nema dlhe trvanie. caj sice pomalsie ucinkuje, ale dlhsie
helka no neviem či by ta on neposlal v balíku, keby vedel o čom sa bavíme 🙂
no a moj muž chce mat manželku chudučku žienku tak on bude určite spokojný s tebou 😀
lady ... vidiiiis, to ma nenapadlo ... a MM ma doma aj cierny sypany, lebo on ma cierny rad ... tak si dam doobeda kavu a poobede cajik a vecer nebudem aspon taka zdochnuta
heli moj okna neumyva ale vari, perie, upratuje beries ho 😀 ?
helka tak taký už nerastú- ja teraz pozerám že rastu taký na pervitíne a kokišu- budme radé za to čo máme!!!
Ale moj muž je trošinku starší- nebude vadit heli? má 32 ale vyzerá na 25 a s rozumom na 15 😀
Jhaaaj mysliš... noo vieš ja mavam takechvilky, ked ma vytočí, že ho ešte aj pobalim, resp donho hodím veci a ptoom ich ešte ajupracem 😀 zato minule skonštatoval, že on si nemusí upratovať skrinu, ale stačí mna vytočiť a poriadok je hned 😀 😀 😀
kuriatko ale rozhodujúce je čo budete mat- ak robí dievky- pošli ho obom!!! 😀 😀 😝
zuzi,kludne si daj dve kavy,ak ti klesne tlak,ja si tiez dam,lebo mi nic ine nepomoze,urcite tym malemu neuskodis🙂
ženy..ale dvoch nezvldnem.. ma laka aj tvoj ked je taky mlady rozumovvo, by som mala predpríípravu na pubertu maleho ale zase kuriatkin aj vari... to by sa mi tiež zišiel 😀 😀
no to by moj nerozdýchal.... len raz by som ho vyhodila a už by sa nevrátil 😀 😀 😀
Ano kuriatko, ak urobili ti naši chlapcov - čo lubke potvrdili, tak tiho pridmee ukradnuť, ak ti urobil babu 😀
helka ty si blázon!!!!!
tak nevieme to na 100% ale na 85% je to dievka, tak idem zhanat krabicu 😝
ale on ma 34 a vyzera tak ze mu nechceli minuly tyzden v bare naliat pivo a pytali si od neho obciansky 😀 😀 😀
Lubi môj sizvykol.. 😀 akože nieje to často, ale mala som taky mesiac, že extremny. 😀 ale bral to z rezervou, že som bola tehu aj praca aj maly a stačil, že ma nasral, a už leteli veci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
baby sme tri tak sa musíme nejak prestriedat, nie? 😀 😀 😀 JA NEVIEM ako sa trebárs robí v robote na kolotoč- ranná poobedná, nočná 😀 😀 😀
Kuriatko takže taky mlady fešaaaak.. ejha 😀 ak ti zdedi dievka po nom geny, tak bude vdačna, že bude v 30tke vyzeraťna 15nasť 😀
Lubi sranda musí byť 😎 😀
ale kočky paadaaaam.. ma zadok boli,idem rozchodiť.... 😀 😀 majte sa baby... a žiadne dohody bezomna 😝 kiss

počuj heli ale my máme vela spoločného- deti, vek, rovnaké názory, muž má kolko rokov? 😀