icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
5. okt 2010

@zuzuz1 ahoj.... nasa malicka to zvykne tiez mat...jemne jej utriem plienockou usta a ono sa jej to da prec.... to ma normalne ako odmocenu kosticku.ale ziadna ranka neostane....takze som kludna...

jej s tou farbou dobry napad na pamiatku.. 🙂

andullinka
5. okt 2010

@zuzuz1 ahoj Zuzi, aj nasa mala to mava na pusinke, same sa jej to vzdy odlupne. 😉 A nozicky sme otlacali na platno s obycajnymi vodovymi farbami. Isli zmyt uplne v pohode 😵

lu
5. okt 2010

ahojte tak uz to mame za sebou a sme uspesne doma z porodnice. 😉 nakoniec sme rodili z 30.9 na 1.1O 😀
zaroven blahozelam maminam ktore uz tiez porodili

zuzuz1
5. okt 2010

@andullinka obycajne vodove? tie sa mi zdaju byt az moc "vodove" - myslim tym ze nespravia dobry odtlacok na papiery... no uvidim vyskusam ked bude maly kludny 🙂

hobit
5. okt 2010

@zuzuz1 aj nas to ma, to je pluzgierik od cicania 🙂

zuzuz1
5. okt 2010

@hobit hej hej uz som sa v tom utvrdila.... aj siche pery bude mat zrejme od toho... ach jaj,.... 🙂

zuzuz1
5. okt 2010

baby dalsia otazka za 100 bodov... ako davate drobcov do kocika? teda kedy prejdete (alebo ste uz presli?) na fusak... bo akurat to riesim... zatial davam drobca do perinky ale uz rozmyslam nad fusakom... ale on je taky drobunky ze sa mi v tom fusaky strati viac ako vo vanicke kocika...🙂 diky za nazory...

fubinka
5. okt 2010

@janica81 ano aj my ideme zajtra na osmu tak sa vidime teším sa

gladiola
5. okt 2010

@zuzuz1: ja davam bud overal a deku alebo fusak, aj nasa mala vyzera dost komicky, cela zababusena a len mini hlava vonku, chichi

estterka
5. okt 2010

@zuzuz1 odtlacala som,pouzila som detske farby,take na prstekove malovanie(ja ani neviem akos a to povie po nasom..),ale najprv som vyskusala na nozicke len malicku bodku,ci nema alergicku reakciu..

luciaj
5. okt 2010

caute kocky, ak sa mozem pridat ... nas maly sa narodil 25. septembra, tak by sme mohli patri k vam 🙂

luciaj
5. okt 2010

a mam hned aj prvu otazocku - kedy ste zacali chodit s babtkami von? mne sa zda strasna zima, tak neviem, kedy zacat ...

norikk
5. okt 2010

no ta farba na odtlacky by zaujimala aj mna......
@hobit nam toho v nemocnici davali tolkotoho,co sa nemoze....clovek by si myslel,ze aspon na toprihliadaju

norikk
5. okt 2010

@luciaj aj nas sa narodil 25. 🙂 o 13:45 a vas?

norikk
5. okt 2010

co sa vsetci kupete??? nas malinky este spinka, sa kupeme az kolo osmej....a inak baby, ja som 10 dni po porode, a uz som schudla 12 kil 😨 este 9 a som na povodnej vahe

janica81
5. okt 2010

@norikk klobuk dole...mne zatial v porodnici zostalo 10 a este 14 musi ist dole....

my sa kupeme medzi siestou osmou ako sa nam podari.........

baby kolko Vase babetka pribrali? a za kolko?

norikk
5. okt 2010

neviete mi poradit,cim by som si mohla natriet chrbat??? kojenie a prebalovanie da zabrat

hobit
5. okt 2010

@zuzuz1 ja zatial davam do zavinovacky normalnej a do deky alebo do zavinovacky z autosedacky a o deky, ale tiez uz rozmyslam nad fusakom
@norikk inak aj nam, bola prednaska o kojeni a vsetko co povedal doktor, ze sa nemoze nam dali...ale ja som si dnes kupila vianocku a rano si ju chcem dat s grankom tak v tomto pripade verim tomu, ze sa moze, inak si davam sakra pozor, lebo brusko nas trapi a alergie tiez nechceme
@norikk ja som bola na povodnej vahe uź pri navrate z porodnice, ale to bude asi tym, ze som pribrala len 9 kg
@janica81 nas prve 2 tzydne nic a potom za 2 tyzdne 600 g

luciaj
5. okt 2010

@norikk 15.13 hod. kde si rodila? ja v BA - Antolská.

my sa kupeme medzi 7-8 ale zatial len kazdy druhy den. vy kupete kazdy den?

norikk
6. okt 2010

v Trstenej, rodili sme 3 po sebe 🙂s jednou mamickou som bola dva dni na cakarni...rano prisla jedna, predbehla nas obe (akoze potesi cloveka,ze dakto ide tak rychlo a my satrapime) ale potom sme sli aj my

janica81
6. okt 2010

@hobit no si ma ukludnila...lebo ja amm pocit ze papame dobre...a na vahe nic...ani gr navyse....ale hadam sa to uz rozbehne
🙂

petulka_
6. okt 2010

@lu gratulujem 😉

janica81
6. okt 2010

@luciaj no my sa kupeme kazdy den, kedze sa to malickej velmi paci, tak nemam problem... 🙂

michaelabj
6. okt 2010

Ahojte,
rada by som sa pridala k septembrovým bábätkám -my sme narodení 20.9. a sme na umelej strave - je tu nejaká mamička čo je na tom podobne ako my?

Tiež som riešila, že čo obliecť na vonku - nakoniec som ho nechala v pyžamku, na to obliekla taký hrubší zimný overal a ešte to zabalila do dečky - bol teplúčky vyhriatučky... 🙂 Ale dnes uvažujem namiesto deky radšej tenší fusak, ešte neviem.
Inak u nás od rána krásne svieti slniečko, žiadny vietor... romantika. Tak sa už teším na poobede, dufam, že to vydrží

luciaj
6. okt 2010

@michaelabj ahoj, aj ja som tu nova 😉 ty uz chodis s malym von? na ako dlho? nam v nemocnici vraveli, ze najprv treba doma zvykat pomaly po 5 min. pri otvorenom okne a asi po tyzdni mozem ist von na pol hodku... hm?

ladywitch26
6. okt 2010

@janica81 s tym kupanim kazdy den opatrne, voda velmi vysusuje kozu, aby ste ekzemy casom nemali.
@michaelabj to si ho riadne naobliekala 😀 ja maleho necham len v overaliku,dam ciapocku,zakryjem dekou a este nanoznikom, kvoli vetru. fusak a overal vytiahneme az v decembri

zuzuz1
6. okt 2010

@luciaj ahoj vitajte medzi nami 🙂 co sa tyka pobytu vonku ja som to tiez tak riesila ze par dni /rozumej 3/ som ho obliekla a otvorila okno... no a potom sup von 🙂 ale my sme mali este teplucko (sme 6.9) ale je jedno ako je vonku hlavne mu treba cerstvy vzduch... ja by som povedala tiez tka ze trochu zvyknut a potom zababusit do perinky a diek a hybaj von nech si zvyka... 🙂
@janica81 no ja som na tom s vahou dost dobre... ale to je tym ze som v tehu moc nepribrala... mne islo dolu vsetko+kilo takze som 1kg pod povodnou vahou
a drobcek pribera krasne...bodaj by nie ked vas vsetkych s "normalnou vahou" musime dohnat... 🙂 z 2560 porodnych sme teraz po mesiaci na 3170 ale uz to bude zas o nieco viac bo naposledy sme boli na kontrole pred tyzdnom...

hobit
6. okt 2010

@janica81 a kolko ma tyzdnov? pediatricka co na to? ja mam doma vahu, tak ked uz dlho nepriberal, vazila som ho vzdy pred a po jedle, aby som odsledovala kolko spapa...ale ak je spokojna tak ma podla mna dost, tie tabulky su len na stresovanie mamiciek 🙂
@luciaj aj my sa kupeme kazdy den, malemu sa to paci a ja si myslim, ze je to dobre, aby si urobil nejaky denny rezim, aj ked bude starsi...bude vediet, ze po kupani sa ide spinkat...teda dufam, ze to tak bude 🙂

lu
6. okt 2010

@petulka_ dakujem sme radi ze to mame za sebou a sme doma 🙂

dakujem za gratulacie 🙂

sjusiquatro
6. okt 2010

Aj my kupkame kazdy den tak medzi pol 7 az 7...presne aby mal daky ten rezim aby vedel ze okupkat napapat a spinkat... 🙂