♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@hobit coze? ... tak to ja som dala Jurkovi riadny kus 😀 ... ale zje vsetko a chuti mu, nema problem 😀
@zuzanockamt aj ja mu uz davam trochu viac.....ma sa prejst postupne az na 35 gramov
@zuzanockamt no na digivahe... tiez su to iba take minikusky. z toho jedneho prsa, vyslo asi 10kuskov.
@hobit ja to nevazim, len odhadom 🙂
ahojte babule,
ak nahodou niektora z vas hlada nove capacky pre babatko, nech sa paci nakuknite:
https://www.modrykonik.sk/bazar/predajca/carculca/
@zuzanockamt ved ani ja uz
kedy davate ovocie? cim ste zacali?
baby, vsetky ste uz zaviedli lepok??? Lebo mne kazdy vravi, ze mam pockat do ukonceneho 7 mesiaca... tie chrumky o ktorych hovorite obsahuju lepok?? A nebojite sa, ze im zabehnu? Ci sa to rychlo roztopi, nelepi sa im to v pusinke???
@lu mne toto s jazykom robil Jurko asi prve 2 tyzdne, co som zaviedla prikrmy, to bolo o nervy kazde krmenie, ale teraz je to uz ok, uz to robi len vtedy, ked ma nieco, co az tak velmi nema rad
@majjjka24 ja som dnes druhykrat dala ovsene vlocky, Jurko je nekojenec a tym sa ma zaviest medzi 6. - 7. mesiacom
fabi prave pozul svoju prvu kukuricnu chrumku. a straaasne mu to chuti, a taky je pri tom zlaty, jak to ozuzlava 😀
kupila som mu, my to volame "husenice", akurat ze specialne pre deticky. bio suroviny a navyse je to posypane mrkvovym praskom, tak mu to strasne chuti. len to pranie bude asi zaujimave, lebo ten mrkvovy prasok ked sa zmiesa s fabiho skvrnami, tak to horsie ako cista mrkvova stava...
@majjjka24 ahoj my sa kojime ani my sme este nezaviedli lepok..tiez uvazujem za kedy dat a co dat... 🙂
@hobit no a co bolo? nehovoris to moc nadsene 😀 😉
baby,my sme dnes doleteli napsat domov,uzasnu cestu sme mali. o druhej v noci sme zacinali,mala prespala cestu na letisko,po prvom hodinovom lete spala tak tvrdo,ze sme ju nevedeli zobudit,vzdy otvorila oci a znova jej padla hlavicka,co tak spinkala 😅 a aj dlhy let prespala takmer cely a zvysok sa smiala a obzerala,vobec neplakala,ani chvilku a to sme boli na ceste vyse 12 hodin. dobre bolo na slovensku,ale som aj rada,ze sme vo svojom.
ahojte, tak s tym lepkom je to takto:
http://babetko.rodinka.sk/index.php?id=kedy-zav...
ide v podstate o to, ze deti by pri zavadzani lepku a aj po zavedeni mali byt este kojene, aby ho telo lahsie prijalo. ale kedze sa predpoklada a je dost caste, ze mamicky odstavia babatka medzi 4-7 mesiacom a podavaju pokracovacie formule, ktore neochrania pred lepkom tak ako materske mlieko, zacali odporucat podavanie lepku skor, teda ako hovoria, najlepsie pred skoncenim 7. mesiaca . 😉
Ahojte ...mamicky co ste dali zltok....mozem skor ako masko??? a ako uvarit samostatne vajicko, vybrat zltok a pridat k zeleninke?? a akej??

@estterka dnes sme boli u tej hoeopatky...zaujimava skusenost
@elixia
@stvura konecne som uvarila ten sladky zemiak...s cuketou a telacim maskom a mal velky uspech 🙂
@janica81 @zuzanockamt ja som si zopar odvazila a teraz to uz viem odhadnutm ale doktorka mi poradila, ze mam zacinat s takym kuskom ao je necht na ruke 🙂