icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

luciarichard
9. jan 2013

@henriett19 môj muž keď to teraz hovoril rodičom že čakáme druhé tak svokor povedal že sa to hovorí až po troch mesiacoch ... ako nie aby sa tešil že sa dožije ďalšieho vnúčaťa lebo môj svokor má už 77 rokov ale toto povie ....

lienka19881
9. jan 2013

@zelovocka tak tak, este mame cas nad tym uvazovat 🙂 hej stale to mam, neviem co to moze byt😀 dost ma to znervoznuje lebo ma to tam stale stucha 😀 mne zatial nesmrdi nic, len som zistila.ze salamu akosi nemusim 🙂 aj ti byva zle? Mne zatial vobec... A kedy ides najblizsie k doktorovi?

darka2001
9. jan 2013

@penelope111 aj som to prave dopozerala,ale zeby ma presvedcili....

cerkutka
9. jan 2013

jeeej baby tha vy mate s tymi rodicmi/svokrovcami problemy, u nas to bolo uplne naopak. Ked sme to na mikulasa povedali svokrovcom a svagrovcom tak vsetci (okrem nas dvoch) od stastia plakali - a to doslova🙂 a ked som to volalal nasim tak nastal taky krik ze som si nepocula vlastneho slova.....takze odtial ja chvalabohu podporu mam....a velku.. 🙂 to je smutne ked vam rodicia ci svokrovci takto stazuju vasu radost pri ocakavani babetka....

darka2001
9. jan 2013

Kolke z vas su doma a momentalne nechodite do prace?ja som zatial na pn,doteraz sa to celkom dalo porobila som a upratala co som pocas roboty nestihala,ale tento tyzden ma zacina chytat depka,zacinam sa nudim dochadzaju mi napady co sama doma robit. Dajte napady co porabate a ako si vyplnate volny cas..?

katuskad
9. jan 2013

@penelope111 ale netreba počúvať zbytočné strašenie, pôrod sa zvládnuť dá 😉

katuskad
9. jan 2013

@darka2001 no ja som síce doma, ale na rodičovskej so synom, takže o zábavu mám postarané 😀

marin.frist
9. jan 2013

@darka2001 ja som doma uz vyse 2 mesiacov.... zacala som browsovat po nete nejake detske veci (ale este nenakupujem, akasi som poverciva 😀), mam rozoskladane 1500 puzzle, citam, stahujem a pozeram si filmy a s upratovanim to neprehanam, na kazdy den si cosi necham 🙂

penelope111
9. jan 2013

@darka2001
@katuskad Ale tá s tým cisárskym ma nastrašila keďže ja budem asi tak rodiť teda asi určite 🙂 Mám sa na čo tešiť 🙂

darka2001
9. jan 2013

@penelope111 preco mas pocit,ze to bude cisaraky?

zelovocka
9. jan 2013

@lienka19881 to môže byť tým, že sa ti rozťahuje maternica a vraj ťahajú aj tie úpony, na ktorých je samotná maternica prichytená o svalstvo dutiny brušnej 😉 ani mne nebýva vyslovene zle, iba nalačno mi je tak čudne nedobre a prestáva mi chutiť všetko mäso 😅
u dr. som bola na konci 6tt, potvrdila nám aj akciu srdiečka, drobček mal vtedy 3 mm 🙂 1. feb. idem na odber a 4. feb. budú výsledky a kontrolné sono, to budeme 11tt 🙂 ty ideš kedy?

penelope111
9. jan 2013

@darka2001 Mám zdravotné problémy aj panvu som mala zlomenú :-/

enynka30
9. jan 2013

@henriett19 jaaaaj moja, uplne ti rozumiem s tou svokrou, ja som nieco podobne mala s vlastnou mamou pri prvom synovi....tiez som otehotnela troska mladsia, a mama ked sa to dozvedela, sa rozrevala, ale nie odstastia a zavrela sa do izby na hodinu, potom vysla a same zle veci mi vravela, ake to bude tazke atd...no nepomohla mi...az casom som zistila, ze ona to nemyslela vzlom, len sa bala o mna, o vsetko, sama je mlada babka, a dolahlo to na nu, aj mamy a svokry su ludia, a inak rozmyslaju v istych chvílach ako my, inak chapu suvislosti, predsa len maju viac rokov ako my, a tak...takze zober si to takto, alebo sa nadtym vobec nezamyslaj, mas muza dietatko a dalsie na ceste a to je hlavne, oni su tvoja rodinka 😉

enynka30
9. jan 2013

baby, tak podla mna je porod uuuuplna malina oproti tomu ked clovek chodi niekolko mesiacov, u mna rokov 🙂 , po svete ako matoha s monoklami pod ocami, nevyspaty 😀 ked ma dieta, ktoremu sa ani zasvet spavat nechce 😀
ale jasne, ze tie deticky nam zato stoja, tie prebdene noci stoja za tie nadherne usmevy, ked su deti spokojne a stastne 😵 😵

lucka188
9. jan 2013

No mna by skor zaujimalo ako ste na tom vy co pracujete. Mne sa teraz taaaak strasne nechce! Normalne ma tusim aj moja praca prestala bavit. Myslienkami som stale mimo, uz sa neviem dockat kedy budem doma 😀

cerkutka
9. jan 2013

@darka2001 a preco si doma?

nefertitka
9. jan 2013

@henriett19 nic si z toho nerob, hlavne, ze vy ste stastni a chceli ste to tak, nenechajte si to pokazit. Ja so svojou svokrou nebavim uz rok a ani moj manzel sa s nou nebavi. Nikto jej nic neurobil, ale ona je pani dulezita Mudr., najinteligentnejsia na svete a tak sa nam starala do vsetkeho a take veci si dovolila mi povedat, ze ja som jej na to napisala mail, ze s nou nadobro koncim. Odkedy sa narodila Nikolka tak robila take veci, ze koniec, vyslovene rozkazovala, co a ako s nou mame robit, nepocuvala ma, ked som jej povedala, nech nerobi to a to, malej davala poz moj chrbat ako mesacnej banan napriek tomu, ze som jej to zakazala, cumel jej macala do medu, co je pomaly najvacsi alergen! budila mi ju zo spanku, ked bola uplne malicka, prisla, ja som jej povedala, ze konecne som malu po hodine a pol uspala a ona mi pride na balkon, vybere ju z kocika, ze ona sa nebude pozerat na to, ako spi, ona sa s nou chce hrat, pchala jej od prichodu spinave paprce do ust, lebo ona chcela, aby jej cmulala palec, pchala mi ju medzi hrnce do kredenca, do pracky, ze ako zareaguje, mala ked mala asi 3 mesiace, tak mala ekzemy, mali sme na zemi kozusinu, x-kkrat som jej povedala, nech ju tam nedava, ze jej to nerobi dobre a nech ju nedava sediet, ze ona si sadne sama, ked bude na to pripravena, ze jej tak kazi chrbatik a ona mi ju naschval posadi a do tej kozusiny zrovna, jezis toho by este bolo....to je na roman, na zaciatku k nam chodievala kazdy den, potom prestala, napr. zavolala, ze pride, lenze vonku sa rozprsalo, tak ze ona v takom pocasi nikam nejde a dieta moje x-krat sklamane, tak na to, ze som sa odvazila jej povedat, ze si vnucku bude vidavat pravidelne, alebo ju vidavatnebude, a vsetko som jej pisala do mailu a slusne, tak mi napisala take veci, ze koniec. Mne vadilo, ze ju vidi raz za 3 mesiace, moje dieta aj zabudalo, kto ona je a potom sa zrazu objavila a to este bez ohlasenia a odomkla si klucom, kt. sme jej dali len preto, aby ho mala, keby sme sa vymkli alebo co. Ona mi na to napisala, ze kto som ja, ze sa jej odvazujem nieco take napisat a rozkazovat jej, kedy si ma vidiet vnucku, ze ona je pani doktorka a ja som nikto, ze moj muz ma aj tak nemiluje a vzdy miloval len nejaku zuzanku, a zobral si ma,lebo musel...haha...a taketo sprostosti...a ze vdaka nej mam dieta, byt ( na ktory nam nedala ani floka), a este aj manzela, no ze koniec, skoro som odpadla. A ze si mam uvedomit, kde je moje miesto. V zivote som k nej nebola neslusna, vzdy som si kusla do jazyka napriek tym veciam, co robila a ona takto. Tak som jej napisala, ze co je moc, je vela a ze nech si ona uvedomi kde je jej miesto a skoncila som s nou. S mojim muzom sa nebavi, lebo sa stretava so svojim otcom, s kt. je rozvedena uz 26 rokov! a nema absolutny zaujem o vnucku uz. Prepacte, ze som sa takto rozpisala, ale nejak mi to slo samo, ako som zacala 😝

marin.frist
9. jan 2013

@nefertitka to je teda riadna sila. dobre si urobila, ze si si od nej nedala uz skakat po hlave a napisala, co si o nej myslis! a hlavne je super, ze Tvoj manzel tak stoji za Tebou a tiez sa nenecha od mamy manipulovat. Bolo by to hrozne, keby bol na jej strane a Ty by si z toho vysla ako ta zla.
nepotrebujes ju k zivotu a pokial ona o vas nema zaujem, tak nech!

nefertitka
9. jan 2013

@marin.frist mas pravdu, zo zaciatku to praveze bolo u mojho muza, ze co ona povedala, to bolo svate, ale postupne zistoval, hlavne ked sa mala narodila...chvalabohu, aj ked jeho mi je luto, predsa ho len trapi, aj ked to nedava najavo, aku ma mamu...no ale co uz...ja ju uz vo svojom zivote nechcem a co spravi on, je jeho vec. A je mi luto aj malej, lebo vela krat sa opyta, preco uz stara mam nepride. Ale uz postupne menej a menej. Chvalabohu

nefertitka
9. jan 2013

ked som si teraz na nu spomenula az som si dala ten guaracujan 😝

marin.frist
9. jan 2013

@nefertitka no jasne, je to jeho mama a lubi ju a vzdy bude. musi byt prenho strasne, ze vznikol taky konflikt medzi Tebou a nou a musel si vybrat, to by som nechcela zazit ☹ na druhej strane, je dobre, ze videl, ze sa chova nepekne k Tebe a k vlastnej vnucke a snad ho to casom bude menej mrziet.
A co by mala Tvoja mala z babicky, ked sa na nu tesi a nepride? lepsie takto nez aby sa v nej len sklamavala.
Ak by sa Tvoja svokra naahodou casom uvedomila, dobre pre nu. Dovtedy vie, co si o nej myslite.

darka2001
9. jan 2013

@cerkutka dlho sme na to babo cakali a podarilo sa to az po 5 et,pracujem v zdravotnictve,obcas aj s rtg tak sme to nechceli riskovat

cora41
9. jan 2013

@henriett19 a dobre robis!! ani si ju nenechaj, tes sa tes sa tes sa ako len vladzes - oni na to pridu.. neboj, uvidis 🙂

lienka19881
9. jan 2013

@zelovocka ja idem 29.1. na krv a o tyzden na to na prvu poradnu 🙂 mne tiez byva zle ked som hladna, toci sa mi hlava a je mi zle od zaludka, ale akonahle sa najem, tak je dobre 🙂 a negrckala som zatial ani raz 😀 uz mas nejakych favoritov na mena? 🙂

cora41
9. jan 2013

@nefertitka a dobre si urobila, ulavilo sa Ti... myslim, ze najhorsie su vzdy mame manzelov, ktore chcu mat tych svojich synov este stale pod suknou a iba ta ich je najlepsia... Mate svoj vlastny zivot a ten je najdolezitejsi a ak nechce byt super starka, je to jej rozhodnutie.. prichadza o vela....

veronika9686
9. jan 2013

ahojte,mame rovnaky termin,my cakame druhe babo 15.8

nefertitka
9. jan 2013

@marin.frist no oni dvaja sa prestali bavit skor, jej vadi, ze moj muz sa stretava so svojim otcom, jej byvalym muzom (su rozvedeni uz 24rokov ci tak nejak). Tak jedneho dna prisla,ked sa dozvedela, ze sme tam boli zas na navsteve ( to tam ideme tak raz za pol roka, lebo byvaju v topolcanoch) a povedala mu, ze uz nema syna, ze ho v zivote nechce vidiet, ze si vybral. No vadna. vymenila zamku na svojom byte, vsetko

nefertitka
9. jan 2013

@cora41 presne tak, ona prichadza o vela, to si vystihla 😉

nefertitka
9. jan 2013

dnes mi je zas nejak zle od zaludka, pomoc

naranca
9. jan 2013

viete co ma prekvapilo, ze sem pisali buduce mamicky uz v novembri, ked zarucene nemohli vediet, ci su uz tehotne. Ja som len koncom novembra dostala menzes a do Vianoc som netusila a niktora z Vas do polky decembra nemohla tusit , ze je tehotna, iba v tom pripade, ze porod bude v juni, juli, ale urcite nie v auguste.
...asi tu boli hlavne na zaciatku same vizionarky.
Ja som otehotnela a vedela som to az na konci decembra a termin mam v auguste.