Ako často chodíte do fitka?
Baby, ako často chodíte do fitka, koľkokrát do týždňa?
@anonym_autor 5-krat, 1-krat pilates reformer
nechodím
0x. Radsej sport ako cvicit pri fuciacich ludoch spotenych smradlavych
Fitko 2x + aspoň 1x nejaký iný pohyb, buď plávanie, padel, cez víkend cyklotúra alebo niečo
Chodím len cez zimu, keď sa toho vonku veľa nedá, inak preferujem šport vonku.
Cez zimu idem 2x za týždeň, niekedy 3x a niekedy len raz. Podľa toho koľko toho mam v práci a doma
@anonym_98c6f1 výhovorky 😃gym nie je šport?
Snazim sa 3x tyzdenne
Dva krát za život, 2x ku mne volali sanitku
Žiaľ iba 1x cez víkend :( cez týždeň do práci je tam hlava na hlave tak sa snažím aspoň raz cez týždeň cvičiť doma.
2x, rada by som viac ale časovo sa mi nedá. Chodím iba 3ti mesiac pravidelné a už na mne vidno výsledky
Do fitka nechodím,ak by som musela dochádzať ,asi by som nestíhala časovo a viac sa vyhovárala.
Fitko mám doma 4x do týždňa, niekedy 3x
@anonym_98c6f1 V lete asi nepouzivas mhd tiez ... 🙂
@anonym_98c6f1 V lete asi nepouzivas mhd tiez ... 🙂
@anonym_4aa65d presne tak, nepouzivam
@anonym_98c6f1 výhovorky 😃gym nie je šport?
@anonym_c0c03b nie su ro vyhovorky . Radsej si pojdem zabicyklovat, alebo na squash a nie nudne zdvihat cinky ci behat s vyhladom na stenu
@anonym_c0c03b nie su ro vyhovorky . Radsej si pojdem zabicyklovat, alebo na squash a nie nudne zdvihat cinky ci behat s vyhladom na stenu
@anonym_98c6f1
Silové cvičenie je veľmi dôležité
Nechodim, robim silovy trening doma (lahky, kedze pouzivam iba jednorucky, kettlebell a expandery... a vlastne telo). Ja z duse nenavidim cvicenie v kolektive, preto posilka nie. Navyse, cesta tam a naspat by mi zobrala cas, ktory nemam. Cvicim silovo 2-3x do tyzdna, pomimo to pravidelne plavanie, a ak sa da, rychla chodza a v lete bicykel.
@anonym_98c6f1 silovy trening, hlavne s vekom, je nesmierne dolezity. Zeny ho pdocenuju, ale prave ten pomaha pri priberani v menopauze a napomaha tomu, aby si zena udrzala samostatnost vo vyssom veku - 60-70 rokov. Pozri si termin sarkopenia a pochopis, preco by zeny nemali na silovy trening zabudat.
@anonym_98c6f1 tak kazdeho bavi nieco ine 😇pre mna je cyklistika nudna, fitko je jedna z mojich najoblubenejsich aktivit. Kazdy sme iny
@anonym_98c6f1 silovy trening, hlavne s vekom, je nesmierne dolezity. Zeny ho pdocenuju, ale prave ten pomaha pri priberani v menopauze a napomaha tomu, aby si zena udrzala samostatnost vo vyssom veku - 60-70 rokov. Pozri si termin sarkopenia a pochopis, preco by zeny nemali na silovy trening zabudat.
@simsalabim presne ako hovoríš, silový tréning je veľmi dôležitý hlavne pre ženy po 40 tke, ja cvičím minimálne 2 krát do týždňa silovo, len som chcela vedieť koľko cca iné baby cvičia alebo stíhajú.
Fitko 4 x do tyzdña. Nevyhovuje mi cvicit doma (skusala som), a vonku na tom celorocnom paliacom slnku tiez nie. Nie som ranne vtaca, a k sportu sa dostavam az po 11,00, a to uz je vonku horuco
Snazim sa chodit 3-4x do tyzdna. Teraz mam asi 3 tyzdne nutenu pauzu a uz to citim. Ale blizi sa leto a budem chodit aj castejsie. V lete je vo fitku aspon vacsi klud.
@simsalabim netyka sa kazdeho
@anonym_98c6f1
Silové cvičenie je veľmi dôležité
@zmrzlinka2021 tak si cvic
3x do týždňa fitko, 1x beh

4x do tyzdna, sem tam 3x