Chodievate niekedy sami do kina alebo na dovolenku?
Ahojte, chodievate niekto sami napríklad do kina alebo do divadla, galérie, alebo aj niekde na dovolenku? Ja nemám moc kamarátov ale rada by som podnikla veľa veci len nemám odvahu na to ísť niekde sama. Bojím sa že by ma ľudia súdili. Chodievate takto niekto? A ak áno stretávate sa občas s nejakými pohľadmi alebo tak?
Bola som sama aj na dovolenke, bola som sama na vystave, bola som sama v kine, milujem - raz za cas si zajdem do kaviarne k Dunaju, vezmem si knizku a dve hodiny si tam bafkam shishu. Casnici ma uz poznaju, od dveri si len zamavame a je vybavene. Dve hodinky relaxu, nikto ma neotravuje. Ci na mna niekto pozera? A nech - pekna som, neublizi mu to 😀 😀 😀 Vazne - velmi vela ludi riesi svoje veci o samote. Aj ludia, ktori maju rodiny, priatelov. Proste rob to co ta bavi, ci sama alebo s niekym je uplne jedno. Kazdemu si ukradnuta (v tom, ze ci niekto skuma, ze si sama).
Súdili? Že si samostatná? Keď pôjdeš sama, tak možno nabudúce už nepôjdeš sama, lebo tam možno niekoho stretneš.
Ver mi, ze nikoho to absolutne nezaujima a to myslim v dobrom 🙂 a ano chodim sama a uzivam si to, s knizkou do kaviarne je moja najoblubenejsia cinnost.
@anonym_autor chodím sama, lebo momentálne som sama. Aj v meste sme mali teraz akcie letné a nemám problém isť sama na koncert... na dovolenke som bola s mamou... ale už som stretla aj ženy čo chodia samé na dovolenku zahraničnú a užívajú si ju. Aj keď sme sa rozprávali tak vždy sa niekto cez deň našiel na pokec a v pohode..ja by som tiež nemala problém si to sama časovo naplánovať
chodim vsade sama, niezeby som nemala s kym ale mam vyhranene zaujmy a nie kazdemu sa chce/moze ist do kina na to, co ja, nepocuvaju rovnaku hudbu ako ja, a taktiez neznasam prisposobovanie sa inym a mne je uplne jedno ci zazeraju, realne nikoho nezaujimas, kazdy dosiel na film, nikto ta nesudi, kazdy sa stara o seba.....vacsinou
Áno. Do kina určite, semtam aj na poznavacky. Jediné, co ma brzdí je to, ze neviem poriadne jazyk.
vzdy ta bude niekto sudit, niekto ze ides sama, druhy preco nejdes sama, treti preco ides s muzom, preco ides so zenou, preco je tvoj partner tlsty, preco je chudy...... a co je ta po nich ak to tebe vyhovuje si jedina co ma pravo ta sudit
Chodievam sama vsade, ak sa kamosom nechce, nebudem predsa sediet doma.. kino, divadlo, koncerty, festivaly, vylety, teraz sa chystam do aten.. ci ma niekto sudi alebo nie mi je vies kde 😅
Nie, nechodím.
@anonym_autor jasné, že áno. Nie je nič lepšie ako ísť sama niekedy, ja to osobne veľmi potrebujem a pomáha mi to
chodievam a celkom rada sama, zmrzlina, kino, kava a aj obed. ja rada aj nakupujem sama, takze vobec neriesim, ci sa niekto pozera, myslim, ze ani nie.
Chodievam sama vsade, ak sa kamosom nechce, nebudem predsa sediet doma.. kino, divadlo, koncerty, festivaly, vylety, teraz sa chystam do aten.. ci ma niekto sudi alebo nie mi je vies kde 😅
@anonym_38394b takto nastavená by som aj ja chcela byť. Ja druhých napríklad vôbec nesdim ale keď ideme niekde ja tak mám vkuse pocit že sa na mňa niekto pozera
@anonym_38394b takto nastavená by som aj ja chcela byť. Ja druhých napríklad vôbec nesdim ale keď ideme niekde ja tak mám vkuse pocit že sa na mňa niekto pozera
@anonym_autor ano, chodim aj sama. kazdy ma dost svojich starosti, netoci sa svet iba okolo teba. takze vobec sa neboj, ze vsetci na teba kukaju. a uzivaj si. 🙂 zvycajne maju plnu hlavu svojich veci. chod kam chces a kedy chces. 😉
Chodím úplne normalne. A je mi u prdele kto si čo myslí. Keď chcem ísť do kina idem do kina, keď na výlet tak na vylet
A kto by ťa súdil? Dovolenkári, čo si šli oddýchnuť? Ludia v kine, ktorí ťa ani nevidia? V kaviarni je to tiež všetkým jedno, lebo tam riešia svoje veci, v galérii je xy ľudí samých… Jediný kto ťa bude súdiť si ty sama a tvoja blúdna predstava, že zaujímaš cudzích ľudí.
K otázke, chodím sama, aj na obed, aj na kávu aj na udalosti, keď sa mi nechce s nikým baviť a áno aj cestujem sama, nie všade potrebujem spoločnosť a hľadanie kompromisov k tomu, čo budeme robiť.
Problém a komplexy máš jedine v hlave. Ja síce chodím na dovolenku s mužom a deťmi, ale nikdy si nevšímam cudzích ĺudí, kto sedí vedĺa pri stole a ani v akom zložení. Nikoho tvoja osoba okrem teba nezaujíma. Na kávu a koláč chodím pravidelne sama a na Černáka som bola v kine sama a muž bol deťmi vo vedĺajšej sále na inom filme.
@anonym_autor na doblvolenky chodím najradšej sama nemusím sa nikoho nič pýtať nikomu sa prispôsobovať... To isté kino ci výstavy restika ci cokolkvek byť sama nie je to isté ako ako byť osamelá... Za mňa super
bola som teraz dva krát sama na dovolenke. a ja som si to neskutočne užila, nemusela som sa nikomu prispôsobovať, počúvať blbé reči a podobne. síce ma to stálo viac, kvôli príplatku, ale za ten komfort mi to stálo
Ano, chodim. Aj do kina, divadla, aj na nakupy, kavu, prechadzku, vylety a ak mozem aj na dovolenku. Ja som rada sama so sebou a niekedy naozaj nepotrebujem nikoho aby mi bolo dobre.
@anonym_autor Do kina, divadla, na koncert zájdem aj sama. Idem tam kôli tomu zážitku a ostatných ľudí neriešim.
Na dovolenku si sama netrúfam.
Ak má niekto natoľko smutny život, že sa musí obzerať po iných, tak mu to rada doprajem. Ja som s tým úplne v pohode, mňa to z konceptu nevyhodi. Dovolenka osamote je ta najlepšia vec na svete a ten najlepší oddych - vyrážam v pondelok. A áno, aj do reštaurácie, aj do kina, aj do divadla idem aj sama a nemám s tým najmenší problém.
@anonym_autor nikoho nezaujimas, naozaj nikoho 🙂 kolko mas rokov? Ja som sa takto nastavila az po 30.. dovtedy som bola taka "co si kto pomysli, ako na mna budu pozerat.."
@anonym_autor nikoho nezaujimas, naozaj nikoho 🙂 kolko mas rokov? Ja som sa takto nastavila az po 30.. dovtedy som bola taka "co si kto pomysli, ako na mna budu pozerat.."
@anonym_38394b 21
@anonym_38394b 21
@anonym_autor tak to este len pride 🙂 skus postupne, na zaciatok si chod kupit sama zmrzku a sadni si v meste na lavicku, alebo chod do kina
Pises ze nemas vela kamaratov - mozno by si ich prave takto nasla.
@anonym_autor ja som bola sama v kine keď som akurát nemala s kým, ale viac si to užijem keď idem s niekým. Na dovolenku som sa tiež chystala aj sama ale nakoniec som si našla priateľa tak sme už išli spolu.
@anonym_autor galérie áno, múzeum...a bežne si sama zájdem do kaviarne. A aj na obed.
Chodim. A rada. Na dovolenky chodim najradsej sama. Vsade inde chodim rada s niekym, ale nevadi mi vobec ani ist sama a niekedy idem aj radsej sama, ked chcem klud. Nic na tom nie je. Ale ak sa tak hanbis, tak si najdi kamosov... Alebo sed doma 🤷

Cim som starsia, tym viac si uzivam samotu. Pohlady ostatnych su mi uplne ukradnute.