Dobrovoľníctvo pred 50-tkou: Má to zmysel?
Išli by ste pred 50-tkou pomôcť ako dobrovoľník, niekde, kde Vás to baví? Aj napriek tomu, že nutne hľadáte tpp. Ale aspoň zatiaľ, kým sa niečo nenájde? Či totálna hlúposť.
chod !!! má to v každom veku zmysel- a to pre obe strany . ja osobne ako personalista pozerám aj na toto- či záujemca o prácu niečo robí aj mimo prácu. lebo to je ukazovateľ že sa chce učiť, nemá problém s komunikáciou a vie pomôcť - teda ak by postupoval, dokáže zaučiť či časom byť aj dobrý vedúci.
plus, nikdy nevieš koho pri dobrovoľníctve stretneš a aké kontakty naviažeš
ja sama som roky vypomáhala v hospici, teraz s mačičkami a pri akciách s autistami
@kikazoe❤️ Ďakujem. Ako person.si naozaj myslíš, že aj v mojom veku to má význam? U mladých, študentov ok. Ale????! Často človek má pocit, že ak nemá zrovna 20....je k ničomu🙁
Ťažko to znášam
ja mam 43 rokov a rozmyslala som nad dobrovolnictvom v zahranici, ale vsade brali len ludi do 30 rokov, nejak som to vzdala, chcela som vypadnut zo Slovenska
@anonym_23f9b0 práve...... Ten vek🙁
Robim dobrovolnicku pre trencin 2026 a jw to super.jw tam kopec ludi nad 50 ( najstarsi ma myslim 80rokov), spoznas sa s ludmi, vyskusas nove veci mame moznost roznych kurzov a workshopov a mozes to poyzit aj v zivotopise.isto lepsie ako trcat doma
Robim dobrovolnicku pre trencin 2026 a jw to super.jw tam kopec ludi nad 50 ( najstarsi ma myslim 80rokov), spoznas sa s ludmi, vyskusas nove veci mame moznost roznych kurzov a workshopov a mozes to poyzit aj v zivotopise.isto lepsie ako trcat doma
@misulka22 ❤️Ďakujem za povzbudenie. Človek si pripadá ako idi.... No, divne v dnešnej materialistickej dobe
@kikazoe❤️ Ďakujem. Ako person.si naozaj myslíš, že aj v mojom veku to má význam? U mladých, študentov ok. Ale????! Často človek má pocit, že ak nemá zrovna 20....je k ničomu🙁
Ťažko to znášam
@anonym_autor vždy to má význam... na veku nezáleží. skús to a prídeš na iné myšlienky . chcela som presne uviesť príklad trenčína 2026- plno dobrovolníkov sú starších ľudí a z fotiek je vidno že si to užívajú. dokonca prišli aj starší dobrovolníci z iných krajín a u všetkých vidno na fotkách krásnu šibalskú iskru v očiach. sedieť doma a ľutovať sa s čiernymi myšlienkami je cesta do pekla.... aj keď máš zdravotné obmedzenie, vždy sa nájde uplatnenie a každá pomocná ruka sa ráta

ja mam 43 rokov a rozmyslala som nad dobrovolnictvom v zahranici, ale vsade brali len ludi do 30 rokov, nejak som to vzdala, chcela som vypadnut zo Slovenska