icon

Domáce cvičenie podľa YouTube: Vydržíte dlhšie ako pár týždňov?

Včera o 09:20

Začala som cvičiť doma podľa videí na YouTube a prvé dni som bola nadšená. Nemusím nikam chodiť, nikto ma nevidí, zacvičím si aj večer v obývačke.
Lenže už teraz cítim, že keď som doma, veľmi ľahko si nájdem výhovorku. Raz treba upratať, raz som unavená, raz si poviem, že veď zajtra. Vo fitku by som možno mala väčší režim, ale doma mi to zas príde najjednoduchšie na začiatok.
Vydržali ste niektorá pri domácom cvičení dlhšie ako pár týždňov, alebo je to len taký januárový plán v júli?

mirage
Včera o 09:25

cvičím roky len doma, ale máme v garáži lavičky, činky, kettlebelly. Ale v zime si činky a gumy prenesiem dnu a cvičím v obývačke. Roky.

anonym_332fcc
Včera o 09:39

ja som denne trenovala cez rok, bolo mi to príjemnejšie ako vo fitku. mala som nastaveny budik na rovnaky cas ale ja som bola po operacii chrbtice takze som sa chcela rozhybat nie schudnut. potom po chotobe som sa nevedela vratit k cviceniu ajsom bola vo fitku ale nepomohlo

anonym_ee40c4
Včera o 09:41

Mne domace cvicenie vyhovuje viac ako fitko ale nehladam si vyhovorky jednoducho mam sebadisciplinu v tom. Uz som cvicila aj o 23 aj pred 5 rano, kedy je cas vtedy odcvicim co mam.

anonym_f22945
Včera o 10:19

@anonym_autor skús jilian 30 days alebo insanity

cimage
Včera o 13:31

Ono to je o discipline, aj chodenie do fitka. Mne sa fitko tak zhnusilo, ze som tam dosla, prezliekla sa, isla do telocvicne a odisla domov. Nemohla som sa donutit cvicit, hoci som mala zaplatene. Ja som stale zaciatocnik, lebo zacnem cvicit a cvicim celu zimu a dojde teplo, dovolenka, alebo choroba, vynecham tyzden, dva a uz sa mi nechce. Potom sa zas nakopnem a cvicim kym do toho nieco nedojde.

anonym_70b077
Včera o 14:00

@anonym_autor mam podobny problem, cvicim na etapy, pomaha mi potom zmenit cviky aby to bolo ine. Skus necvicit to iste, ale obmienaj 2-3 druhy nejake dni.