Jarné upratovanie - energetický detox a jeho výhody
Vyhadzovanie starých vecí nie je len o upratovaní skríň, je to v podstate energetický detox. Keď sa zbavujeme nánosov minulosti, meníme vibráciu priestoru, v ktorom žijeme, a tým aj svoje vlastné nastavenie.
Tu je pohľad na to, čo sa deje s energiou, keď sa rozhodnete pre „veľký tresk“ vo svojom byte:
1. Uvoľnenie stagnujúcej energie (Ša-čchi)
Veci, ktoré nepoužívame, na ktoré padá prach alebo ku ktorým máme negatívne citové väzby, vytvárajú tzv. stagnujúcu energiu.
Zákon vákua: Vesmír nemá rád prázdnotu. Akonáhle vytvoríte voľné miesto (v skrini, v polici, v mysli), automaticky tým pozývate niečo nové. Kým je priestor „zasekaný“ starým, nové nemá kam prísť.
Priechodnosť: Energia (čchi) by mala prúdiť ako čistá rieka. Staré haraburdy v tomto toku fungujú ako balvany a naplavené drevo, ktoré vytvárajú močiar.
2. Psychologický a emocionálny aspekt
Každý predmet v našom okolí je „kotva“. Podvedome nás spája s určitým časom, človekom alebo emóciou.
Dary z povinnosti: Ak si nechávate vázu od tety, ktorú ste nikdy nemali radi, zakaždým, keď na ňu pozriete, podvedome cítite vinu alebo podráždenie.
Minulé verzie seba: Oblečenie, do ktorého sa už 10 rokov nezmestíte, vám vysiela signál: „Nie si dosť dobrá taká, aká si teraz.“ Vyhodením týchto vecí potvrdzujete svoju prítomnosť.
3. Čo sa deje po vyhodení?
Jasnosť mysle: Menej vizuálneho šumu znamená menej mentálneho šumu. Budete sa vedieť lepšie rozhodovať.
Zvýšenie vibrácií: Priestor pôsobí „ľahšie“. Možno si všimnete, že sa vám lepšie dýcha alebo sa v miestnosti zrazu objaví viac prirodzeného svetla.
Nové príležitosti: Často sa stáva, že po veľkom upratovaní príde nečakaný telefonát, nová pracovná ponuka alebo nápad, na ktorý ste predtým nemali kapacitu.
Ďakujeme za oznam a posielame kľúčenku.
Nestacilo by vreco a kontajner? 🙈 🤷
Autorke vyjadrujem podporu, milý počin na MK. 🙂
toto si fakt myslíš alebo len chceš vyzerať zaujímavo? Čo ti poviem, nevyzeráš
@viestta jo teraz vedia aj z upratovania urobit teatr a omáčky
@sara07 mna zaujali tie vibracie. Po tom co som v jednej debate na inom modrom portali citala o "vyssich vibraciach", na ktore sa mame dostat aby sme potlacili svoje ego a spojili sa s vyssim bytim tak mi sklbe kutikom. Tam som sa s blbcom natahovala a pritom stacila vziat mech a vyhadzat bordel zo skrine a bola by som s vyssim bytim spojena 😅
Ale malo to pre mna prinos. Uz nenariadim celoplosnu debordelizaciu domacnosti. Osadenstvu oznamim, ze ideme sa nafazovat na tu spravnu frekvenciu aby sme boli nataktovani s vyssim principom bytia. Ak na mna nezavolaju tych panov co obliekaju svetrik, ktoremu sa rukavy zaviazuju za chrbtom, tak bude aj upratane. Ked zavolaju, oni ostanu s bordelickom a ja si budem uzivat na uzavretom oddeleni, kde nebude treba upratovat.
Zaslúžiš si pochvalu pred naštartovanou V3Skou.
Ak nejakú zoženieš
Ďakujeme za oznam a posielame kľúčenku.
@januska12323 toto si požičiam 🤣

Este nikdy som necitala tolko mystiky okolo obycajnej debordelizacie domacnosti