icon

Je joga len pre ženy?

14. sep 2025

Volakedy som jogu pravidelne cvicila. Dnes som synom ( dvom skolkarom) ukazat nieco z jogy na youtube. Nestihla som...s muzom obrovska hadka, ze si nezela aby som im to ukazovala. Ze je to vylucne pre zeny. Vraj to mam okamzite vypnut. Tak? Je to len pre zeny? Dakujem

Strana
z2
janulka1802
15. sep 2025

Myslim, že Tvoj muž je tak nastavený, že ho nepresvedčia žiadne nepriestrelné argumenty. Neverím, žeby sa aj v tejto diskusii našiel príspevok, ktorý by to dokázal.

marianarem
15. sep 2025

@anonym_autor Tu som namatkovo nasla maly zoznam celebrit, ktore praktizuju jogu. Lionel Messi, David Beckham, LeBron James...nestacilo by?

autor
15. sep 2025
@janulka1802

Myslim, že Tvoj muž je tak nastavený, že ho nepresvedčia žiadne nepriestrelné argumenty. Neverím, žeby sa aj v tejto diskusii našiel príspevok, ktorý by to dokázal.

@janulka1802 Tiez si myslim. Len tomu vobec nerozumiem. Skusil si ju a nedaval to. Ja viem, ze joga nie je len pre zeny. Len nerozumiem co ho to popadlo.

13uzivatelka11
15. sep 2025

Môj muž vstával dakedy ráno o 5, aby si mohol ísť zacvičiť jogu cestou do práce. 😀 A iba vďaka nemu som potom začala cvičiť jogu aj ja a syn má tiež knihu o joge a keď bude väčší chcem ísť s ním skúsit na jogu, keďže tu v okolí je to väčšinou pre väčšie deti, alebo sú v termíne keď už krúžky má.

13uzivatelka11
15. sep 2025

Tu máš ayisiho kanál 🤷‍♀️ ale určite si pán manžel na ňom niečo nájde; že je teplý alebo tak niečo.. https://youtube.com/@fredyayisi?si=AjTR_OWqW6Hi...

maidenfair
15. sep 2025

@anonym_autor uff, tak teda idem manželovi oznámiť, bohužial zlatko, už žiadne spoločné cvičenia, je to čisto ženská seansa, svoj chrbát si rieš inde.

biba_18
15. sep 2025

@komplikovana je to kkt, nič viac 🤷‍♀️

komplikovana
15. sep 2025
@biba_18

@komplikovana je to kkt, nič viac 🤷‍♀️

@biba_18 az tak silno by som ho nenazvala, ale budiz… 😁 je to skor clovek, ktory zo strachu z niecoho jemu neznamemu, vypoti taku kravinu, bez toho aby to aj manzelke nejako vysvetlil.

biba_18
15. sep 2025

@komplikovana ale jemu joga nie je neznáma…

janisa31
15. sep 2025

nie je to len pre zeny, je to aj pre muzov, podla mna je to len o uhle pohladu, o tom, kto co ako vnima a tiez ako je nauceny, pre mnohych je to potupne a neviem co, co ja teda vobec nechapem

anonym_8d7024
15. sep 2025

Ženy, to myslíte vážne ze joga je aj pre chlapov? Žiadny normálny chlap by necvicil jogu, a nedovolí to samozrejme ani svojim synom, ved to je logické. Teš sa autorka ze máš doma poriadneho chlapa, a nie nejakého ťuťmaka.

biba_18
15. sep 2025

@anonym_8d7024 čože?? 😲

autor
15. sep 2025
@anonym_8d7024

Ženy, to myslíte vážne ze joga je aj pre chlapov? Žiadny normálny chlap by necvicil jogu, a nedovolí to samozrejme ani svojim synom, ved to je logické. Teš sa autorka ze máš doma poriadneho chlapa, a nie nejakého ťuťmaka.

@anonym_8d7024 Nezdielam tvoj nazor.

enmery
15. sep 2025
@anonym_8d7024

@anonym_8d7024 To je vtip nie?Joga je hlavne pohyb. Pohyb je prirodzený človeku. Bez ohľadu na pohlavie. Radšej rozhľadeného muža milujúceho pohyb ako "hej slováka" s pomýleným názorom, hlavne, že nie je ťuťmák.

victoriab
15. sep 2025

@anonym_autor nech sa spyta tomasa mastalira, co cvici 😍 a tvoj muz je totalne za opicami, takto primitivne nazory snad ani nemysli vazne

victoriab
15. sep 2025

@anonym_autor fredy ayisi to iste, milion chlapov cvici jogu, je to skvely pohyb, ze uz aj toto ideme delit na muzske a zenske je chore

victoriab
15. sep 2025
@anonym_8d7024

@anonym_8d7024 ty si totalne mimo 😁

anonym_8d7024
15. sep 2025
@victoriab

@anonym_8d7024 ty si totalne mimo 😁

@victoriab nie som vôbec mimo. A nechápem, prečo chcú ženy za každú cenu zoženštiť svojich chlapov. Je to choré.

victoriab
15. sep 2025
@anonym_8d7024

@victoriab nie som vôbec mimo. A nechápem, prečo chcú ženy za každú cenu zoženštiť svojich chlapov. Je to choré.

@anonym_8d7024 a co je na joge zženstile? To moze ozaj povedat len niekto kto absolutne netusi co je to za cvicenie

tetapetra
15. sep 2025
@anonym_8d7024

@anonym_8d7024 dobre

Strana
z2