icon

Kde kúpiť vstupenky na baseballový zápas v USA?

12. jún 2026

Ahojte
Chcela by som kúpiť vstupenky na takýto zápas .
Prosím, kde to hľadať aby som sa neokašlala ? Nikdy som toto neriešila ( myslím takýto zápas) a už vôbec cez internet.. Je to pre baseballového nadšenca. A aby to bol štadión? Hráči, tímy ? Že to za to ozaj stojí.
Ďakujem

melanta
12. jún 2026

Tak ideálne zápas MLB. A lístky priamo na stránke konkrétneho klubu (či ide o futbal, grandslam, nhl, nba, mlb). Mysli na to, že k lístku musíš kupovať aj letenku, čiže mesto vyberaj najlepšie podľa toho, kam máš dobrú dostupnosť z blízkeho okolia (Viedeň, Budapešť). Ak má dotyčný svoj obľúbený tím, tak si pozri na jeho stránke zápasy a vyber podľa mesta, v ktorom sa zápas bude hrať..

autor
12. jún 2026
@melanta

Tak ideálne zápas MLB. A lístky priamo na stránke konkrétneho klubu (či ide o futbal, grandslam, nhl, nba, mlb). Mysli na to, že k lístku musíš kupovať aj letenku, čiže mesto vyberaj najlepšie podľa toho, kam máš dobrú dostupnosť z blízkeho okolia (Viedeň, Budapešť). Ak má dotyčný svoj obľúbený tím, tak si pozri na jeho stránke zápasy a vyber podľa mesta, v ktorom sa zápas bude hrať..

@melanta má, Yankees ako svoj oblúbený tím.
Letenky nie sú problém, to mám vyriešené, len tie lístky na zápas, z toho som úplne magor a nechcem sa niekde okašlať. Ďakujem.

melanta
12. jún 2026
@anonym_autor

@melanta má, Yankees ako svoj oblúbený tím.
Letenky nie sú problém, to mám vyriešené, len tie lístky na zápas, z toho som úplne magor a nechcem sa niekde okašlať. Ďakujem.

@anonym_autor tak potom priamo na stránke Yankees. Ja tak vždy kupujem lístky priamo na stránke klubu. Či už to boli lístky na NHL, NBA, ligu majstrov či iné podujatia.

autor
12. jún 2026
@melanta

@anonym_autor tak potom priamo na stránke Yankees. Ja tak vždy kupujem lístky priamo na stránke klubu. Či už to boli lístky na NHL, NBA, ligu majstrov či iné podujatia.

@melanta ďakujem. Pekný zvyšok piatku a víkend želám

melanta
12. jún 2026
@anonym_autor

@melanta ďakujem. Pekný zvyšok piatku a víkend želám

@anonym_autor ďakujem a nápodobne 🙂