Koľko stojí tréner vo fitness centre?
Ahoj. Zaujimalo by ma, tie ktore chodite cvicit do fitka a potrebujete k tomu trenera (ja som zaciatocnik, neviem co a ako a je to taka barlicka pre mna, ze ked uz to mam zaplatene musim tam ist), kolko cca platite tomu trenerovi za hodinu? Ja chodim do jedneho fitka, tam platim 15€, ale zacala som robit inde a chcela som v tom meste a tam pytali 30€ za hodinu plus vstup do fitka. To mi prislo strasne vela, dat tolko mesacne len za fitko 🫣
@adka3321 nenapísala si mesto.. na dedinách a v menších mestách 15€ bežne.. vo väčších mestách to býva viacej, profesionáli čo trénujú športovcov berú bežne aj 30-35€. V Bratislave sa nedá čakať, že nájdeš trénera za 15€ ale v menšom meste si myslím že bez problémov.
Bratislava, 30€ hodina s trénerkou v ženskom fitku plus 8€ vstup do fitka. Dá sa kúpiť balík 10 tréningov, vtedy to vychádza na 240€ plus 55€.
Bud si mozes napozerat videa o cviceni a sportove enziny o fungovani svalov, vyzive, cvikoch, alebo si radsej zaplatis $$ za pohodlie, aby to niekto precital za teba, ukazal a povedal ti uz len vycuc.
Bud si mozes napozerat videa o cviceni a sportove enziny o fungovani svalov, vyzive, cvikoch, alebo si radsej zaplatis $$ za pohodlie, aby to niekto precital za teba, ukazal a povedal ti uz len vycuc.
@anonym_19eb59 Ano, presne na takuto mudru odpoved som sa pytala. Jasne a strucne k veci. 🤦🤦🤦
@anonym_19eb59 Ano, presne na takuto mudru odpoved som sa pytala. Jasne a strucne k veci. 🤦🤦🤦
@adka3321 Pises: "To mi prislo strasne vela, dat tolko mesacne len za fitko ".
Treneri musia z niecoho zit, tak nebudu lacni, ani travit svoj volny cas s tebou zadarmo ... pani mudra. Tak neplac, ze je to drahe a zaplat.
@adka3321 Pises: "To mi prislo strasne vela, dat tolko mesacne len za fitko ".
Treneri musia z niecoho zit, tak nebudu lacni, ani travit svoj volny cas s tebou zadarmo ... pani mudra. Tak neplac, ze je to drahe a zaplat.
@anonym_19eb59 Z nieco zit??? 25-30€ za 1 hod sa vam nezda vela??? Tak skuste ak odpracuje standartnych 160h hod mesacne. 4800€! Obycajny trener a vela ich ma len zakladny kurz nic extra. ( Nevravim ludoch co maju skoly,kurzy a podobne.) Ale hodnota trenera je max 10-15€ na hodinu aj to je vela. Keby ludia im neboli ochotni davat tolko idu dole s cenou. Nenechajte sa zdierat. Tato sluzba nema taku pridanu hodnotu. A vsetko sa plati bez papiera na ruku...
@anonym_19eb59 Z nieco zit??? 25-30€ za 1 hod sa vam nezda vela??? Tak skuste ak odpracuje standartnych 160h hod mesacne. 4800€! Obycajny trener a vela ich ma len zakladny kurz nic extra. ( Nevravim ludoch co maju skoly,kurzy a podobne.) Ale hodnota trenera je max 10-15€ na hodinu aj to je vela. Keby ludia im neboli ochotni davat tolko idu dole s cenou. Nenechajte sa zdierat. Tato sluzba nema taku pridanu hodnotu. A vsetko sa plati bez papiera na ruku...
@alkoholik No osobny trener je luxus. Zaplati si ho ten, kto na to ma a komu sa nechce, si moze nastudovat cvicenie sam(a). To nie je povinnost. Plati ponuka dopyt. Ak najde dost ludi, co mu daju vyssiu cenu, tak nebude robit charitu a robit za menej. Ak nenajde, musi s cenou dole. Alebo si najde ine zamestnanie, lebo musi platit ucty ako kazdy a maloktory trener ma naplneny program s klientami 20 dni a 8 hodin denne.

@adka3321 od 25 od 35€/h mám nadstavené ja. Podľa
času tréningu