Kto by mal zabezpečiť servis lyží na lyžiarsky výcvik?
Ahojte, prosim rodicia deti ktore boli alebo idu na lyziarsky vycvik.Prisiel nam pripis ze na rodicovskom odovzdaju rodicom lyze a maju si ich dat do servisu.Minuly rok bola starsia dcera vobec toto nebolo.Nemala by to zabezpecit skola/obec?Nieje problem zaplatit ale ved ti rodicia ktori nemaju drziaky kam do maleho auta natrepu lyze, ani nevieme ci tu vobec na dolnakoch taky servis je kedze tu sneh siroko daleko nieje a ani svahy.Takze dovolenka,nalozit lyze na sedadla a hladat?Trosku mi to neberie.Stretli ste sa s tym alebo to riesila skola?
A odkial si? Ja som tiez z dolniakov a servisov je tu na mraky
A keď píšeš že sa chodite každé dva týždne lyžovať tak asi buď máte lyže alebo si odniekiaľ poziciavate čiže aj vieš kde by ti ich vedeli pripraviť. A píšeš tu že ani nevieš kde máš s nimi ísť 🙈 dcéra čo na ten lyžiarsky chodila v minulosti ona s vami na čom jazdí?? Tak buď jej vojdú do auta jej alebo proste idete a jej požičiate a presne na tom istom mieste nastavia aj tie školské 🤷 a detské lyže ti úplne normálne vojdú do auta 🤷
@anonym_8bfba5 nemame vlastne poziciavame na svahu.Ano vsetci.
@anonym_autor u nás ani nepožičajú lyže, to je luxus, že ich nemusíte kupovať. Ďalšia vec, kto by to v tej škole mal robiť? Ty máš problémy odviezť jedny lyže - aj keď nechápem prečo, ja som odviezla v pežotke 206 štvoro lyží bez problémov. A hlavne, ja by som to chcela mať nastavené na svoju váhu - čo nie je šanca dobre zabezpečiť pri toľkých deťoch hromadne.
@michaela329 robili to kazdy rok v skole.Jedine preto sa pytam ze teraz to maju urobit sami.Co je na tom divne ze sa opytam ci sa s tym niekto stretol?Moje deti navstevovali len jednu zakladnu skolu tak logicky neviem ako to prebieha v inych.Odkial som mala vediet ze je to luxus?Dakujem uz teraz viem.
A keď neviete kde na dolňákoch máte taký servis, požičovňu - Google 😃😃😃
@anonym_8bfba5 diky esteze ta mam, vobec som nevedela ze google existuje.Otazka znela inak.Ale dakujem idem zistit kde ten google najdem

A keď neviete kde na dolňákoch máte taký servis, požičovňu - Google 😃😃😃