icon

Ktoré cviky na diastázu vám najviac pomohli?

10. aug 2026

Ahoj baby. Aké cviky na diastazu vám najviac pomohli a boli najúčinnejšie? Vedeli by ste popripadne poradiť nejaké videa na youtube.

nikushka8
•
10. aug 2026

cviky od fyzio, ktory nauci ako spravne zapajat svaly, na co dat pozor, ako dychat. Inak si clovek moze spravit viac skody

autor
•
10. aug 2026
@nikushka8

cviky od fyzio, ktory nauci ako spravne zapajat svaly, na co dat pozor, ako dychat. Inak si clovek moze spravit viac skody

@nikushka8 to nestačí si nájsť cviky na tie svaly? K fyzio ma nechce obvoďák vypísať a ako samoplatca je to drahé

nikushka8
•
10. aug 2026
@anonym_autor

@nikushka8 to nestačí si nájsť cviky na tie svaly? K fyzio ma nechce obvoďák vypísať a ako samoplatca je to drahé

@anonym_autor bohuzial nie, ak si nechces ublizit a diastazu zhorsit. Mne to aj sama fyzio vysvetlila, ze podla videa sa clovek nanauci zapajat spravne svaly. Za tie peniaze tych par sedeni stalo, tiez som bola ako samoplatca

autor
•
10. aug 2026
@nikushka8

@anonym_autor bohuzial nie, ak si nechces ublizit a diastazu zhorsit. Mne to aj sama fyzio vysvetlila, ze podla videa sa clovek nanauci zapajat spravne svaly. Za tie peniaze tych par sedeni stalo, tiez som bola ako samoplatca

@nikushka8 ja ani neveim či mám nejakú, no nezdá sa mi môj tvar brucha. Ja toľko peňazí bohužiaľ neveim pustiť

anonym_9bbd3e
•
10. aug 2026

Diastazu si vieš sama skontrolovať 🙂

nikushka8
•
10. aug 2026
@anonym_autor

@nikushka8 ja ani neveim či mám nejakú, no nezdá sa mi môj tvar brucha. Ja toľko peňazí bohužiaľ neveim pustiť

@anonym_autor treba lahnut na brucho a spravit brusak do polky- pri diastaze sa vytvori na bruchu strieska a dokazes si nahmatat medezeru medzi brusnymi svalmi

stankadu
•
10. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor obvodny ta moze poslat na sono a tam to vedia zistit, ci mas alebo nie. Alebo domaca metoda, ktora tu bola spominana.

autor
•
10. aug 2026
@nikushka8

@anonym_autor treba lahnut na brucho a spravit brusak do polky- pri diastaze sa vytvori na bruchu strieska a dokazes si nahmatat medezeru medzi brusnymi svalmi

@nikushka8 skúšala som a fakt netuším

autor
•
10. aug 2026
@stankadu

@anonym_autor obvodny ta moze poslat na sono a tam to vedia zistit, ci mas alebo nie. Alebo domaca metoda, ktora tu bola spominana.

@stankadu ten ma nechce poslať nikam

stankadu
•
10. aug 2026
@anonym_autor

@stankadu ten ma nechce poslať nikam

@anonym_autor tak ho vymen 😉 ja som svojej povedala, ze sa mi zda, ze mam podozrenie na pruh a poslala ma na sono. Tam mi zistili diastazu.