Má niekto skúsenosť s dojazdom elektrobicykla Kellys E-Carson?
Zdravím, pozerám elektrobicykel Kellys E-Carson a zaujíma ma reálny dojazd. Jazdíte na ňom pravidelne alebo vás po čase omrzel?
Dojazd sa silne meni podla stupna asistencie a stupania do kopca.
Pytas sa stylom "kolko ma auto spotrebu", bez udania rychlosti a stylu jazdy.
@patrike To mi je jasné 🙂 Skôr ma zaujímajú reálne skúsenosti majiteľov. Či sa pri bežných výletoch dostanú skôr na 50 km alebo na 100 km a ako sú s bicyklom spokojní po dlhšom používaní.
@patrike To mi je jasné 🙂 Skôr ma zaujímajú reálne skúsenosti majiteľov. Či sa pri bežných výletoch dostanú skôr na 50 km alebo na 100 km a ako sú s bicyklom spokojní po dlhšom používaní.
@anonym_autor https://www.mtbiker.sk/shop/elektrobicykle/trek...
Pozerám tie parametre a má celkom dobrý motor aj baterku. Koľko píšu, že má dojazd? Neviem to tam nájsť
@anonym_autor https://www.mtbiker.sk/shop/elektrobicykle/trek...
Pozerám tie parametre a má celkom dobrý motor aj baterku. Koľko píšu, že má dojazd? Neviem to tam nájsť
@belllinka Vraj 150 km na jedno nabitie.
@belllinka Vraj 150 km na jedno nabitie.
@anonym_autor tak jasné, že to závisí od mnohých faktorov, na akom stupni ideš, či rovina, či kopec, vietor, tvoja hmotnosť... 150 km iste nedáš, mám bike s podobnými parametrami a dám cca +-100 km. Ale je to super, môžeš si urobiť dlhšie výlety a vylezieš na hocijaký kopec 🙂
Vlani na jesen som kupila Kellys horsky, ale iny typ, tusim Tayen R50 a je uzasny, nelutujem. Ma dobru baterku Panasonic, sice len cez 500 km mam zatial najazdenych, ale u nas su same kopce. Uz ziadna drina, mozem bicyklovat ovela dalej. Baterku ratam, ze 100 km urcite da, este vela skusenosti nemam, zistujem postupne, ale 50 km je nic..
@anonym_autor mám tiež kellys, iný typ, ale baterku a motor má tú istú, ako ty chceš. Jazdím s ním kopce, a možem povedať, že má dosť dlhý dojazd. Velmi záleží ako budeš používať "dopomoc", čím menšia, tak sa ti bude aj menej vybíjať. Ja som ešte nikdy neminula baterku celú, pri jednej jazde a to jazdím dlhé trate. Tých 100 -120 km dá určite, po rovine aj viac.

Dojazd sa silne meni podla stupna asistencie a stupania do kopca.
Pytas sa stylom "kolko ma auto spotrebu", bez udania rychlosti a stylu jazdy.