icon

Má zmysel cvičiť denne len 15 minút?

diaszoky
9. mar 2026
Strana
z2
anonym_a47912
9. mar 2026

Lepšie ako nič

anonym_28e2ca
9. mar 2026

Otazka je ako cvicit? Je to lepsie nez nic. Ja beham denne 4 km co mam tak do 30 minut.. niekedy rychlejsie niekedy do kopca alebo s cinkami. A od dnes som pridala cvicenie 20 minut. 10 mam na prezlecenie a sprchu. Viac sa tomu venovat nemozem. Mesiac som takto behala kazdy druhy den.. a sice som na vahe neschudla ale mam svalnatejsie nohy ruky a mensie aj brucho.. citim sa ovela lepsie..

biba_18
9. mar 2026

určite. lepšie ako nič. ale čo od toho očakávaš?

anonym_28e2ca
9. mar 2026

@diaszoky inak ak vidis reklamu na fb ze za 15min denne budes mat s pilates sexi telo. Silne tomu pochybujem. Tak mozno uz chude zeny co maju dobry zaklad.ak chces schudnut musis zmenit stravu a ovela viac sportovat..

enmery
9. mar 2026
@anonym_28e2ca

@diaszoky inak ak vidis reklamu na fb ze za 15min denne budes mat s pilates sexi telo. Silne tomu pochybujem. Tak mozno uz chude zeny co maju dobry zaklad.ak chces schudnut musis zmenit stravu a ovela viac sportovat..

@anonym_28e2ca "Silne tomu pochybujem". Ďakujem za smiech, dnes som to potrebovala🤣❤️‍🩹

wolf_
9. mar 2026

Napr. také 15 minútové HIIT určite, resp. podľa mňa záleží na intenzite, type cvičenia atď. Niektorým druhom cvičení napr taký beh v Z2 je fajn venovať viacej času, iné sú zas vyslovene na kratší čas....

anonym_28e2ca
9. mar 2026
@enmery

@anonym_28e2ca "Silne tomu pochybujem". Ďakujem za smiech, dnes som to potrebovala🤣❤️‍🩹

@enmery rado sa stalo

zuzubb007
9. mar 2026

Ak chceš cvičít len tak bez chudnutia a efektu tak kľudne 15 minút, ak chces nejaké výsledky musíš aspoň 30 minút a viac

a0
9. mar 2026

Každá minúta cvičenia sa ráta a je to stále viac ako nič. Zázraky od toho však nečakaj.

veselo_neveselo
9. mar 2026

@diaszoky ma, za 15 minut mas aspon mobilitu hlavnych casti, to sa tiez pocita.
Ak k tomu pridas zopar drepov cez den, chodit po schodoch bez vytahu, tak ano, aspon na udrzanie pohyblivosti to staci.

michaela329
9. mar 2026

Samozrejme...a vieš aký efekt to bude určite mať? Postupne si sama budeš čas pridávať, lebo si vytvoris zdravý návyk. Len do toho 🍀

anonym_9101ae
9. mar 2026

urcite ano, denne sa 15 minut aspon ponatahovat je velky benefit do buducnosti...

anonym_01526c
9. mar 2026

len pekne pokračuj. každý deň. spravíš si návyk. možno po čase budeš čas aj pridávať.
Má to zmysel .

maminkadeticiek
9. mar 2026

VZDY TO MA ZMYSEL.5 je viac ako 0.
10 je viac ako 0.
15 min je urcite hiac ako nula.
Kazdy den cvicit 15 minut silovy trening ma obrovsky zmysel a ked budes matbaj kaloricky deficit uz po mesiaci uvidis zmeny.

sense
9. mar 2026

Podľa toho čo od toho očakávas ... Ale aj 15minut je viac ako nic

anonym_a2dabf
9. mar 2026

Jasné, ideálne do zlyhania 🙂 keď už ozaj nemôžeš spraviť ďalšie opakovanie. Pekne by som si to podelila, jeden deň nejaké kliky až kým sa úplne nerozbijem, druhý deň drepy, tretí brucho/plank, a potom zase kliky, drepy, brucho a dookola 🙂

simca06022011
9. mar 2026

urcite, a postupne si pridas 🙂)

anonym_576f51
9. mar 2026

@diaszoky lepsie aspon 30 minut. lebo za 15minut sa ti ozaj len znici cukor v krvi ale realne na tuky prichadza az neskor. ale ako sa hovori lepsie, ako nic

lucik194
9. mar 2026

15 min nema nejaky zmysel.

ja by som za 15 min tak dala pár cvikov na mobilitu. alebo 15 min brutál kardio

lucka_ke
9. mar 2026

choď radšej na prechádzku

osky
Včera o 00:21

15 min je lepsie ako nic,sle ver mi,ze to ubehne rychlo a das este aspon dalsich l15...
A to ti hovorim ja-leniva na akykolvek pohyb,cvicenie....ale ked uz sa raz na ten pas postavim,tak 30 min.je minimum
Aj prechadzky sa odporucaju aspon pol hodinu...

Volakedy davno bolo vo Viedni take nove centrum...a tamnam davali taky pristroj-ako take popruhy.
V tomsla elektrina a pocas tojo sme my robili rozne cviky-ono to "cvicilo" proti nam....takze tazke...
Ano
Tp trvalp 15 minut a tie sa mi zdali nekonecnne za nenormal e prachy...
Ked som odtial isla,vzdy som bola uplne roztrasena,nevedela som sa dlho skoncentrovat.
Fakt,vytriaslo to dusu z cloveka...
Tak jedine este to,na tych 15 minut😆

blackcat8885
Včera o 03:49

Každý pohyb sa počíta a je dobrý pre zdravie ale keď chceš chudnúť alebo si vypracovať svaly je tp málo. Ja niekedy cvičím doma 15-30min ale preto ze ma to baví a mám chuť nemám konkrétny cieľ že chudnúť apod

lindusss2016
Včera o 05:00
@lucik194

15 min nema nejaky zmysel.

ja by som za 15 min tak dala pár cvikov na mobilitu. alebo 15 min brutál kardio

@lucik194 nepis hluposti. 15 min cvicenia je super. Vobec nevieme, ake cvicenie ma autorka na mysli, co je jej cielom. Pre ludi s bolestami chrbtice je 15 min denne zmena k zivotu bez bolesti napr. A presne ako bolo pisane vyssie, z 15 noze byt coskoro 35 min denne. Neodradzaj ludi, ktori sa rozhodli k zmene, hned na zaciatku. Radsej nabuduce vyjadri podporu

anonym_5b7279
Včera o 05:02

Cvicim ca 20min 3x tyzdenne brucho nohy zadok.
Za 2 tyzdne mam kilecko dole , strava viacmenej normalna .
Par x som sa za zivot davala do kopy na leto , a viac ako 20
min som snad nikdy necvicila 😂

diaszoky
autor
Včera o 05:50

Na elipticali myslim. Ano mam problemy s chrbticou uz 30min je premna velka namaha tak ma nohy a kolena bolia

biba_18
Včera o 06:07

@diaszoky bude to ok ...

anonym_247953
Včera o 06:12

Urcite ano, ja som nemala čas na cvicenie, tak som si každé rano spravila len jeden minútový plank a videla som vysledky na bruchu po 2 týždňoch, ze zase bolo ploche (asi tam mám pamäťové svaly)

anonym_a47912
Včera o 06:18
@diaszoky

Na elipticali myslim. Ano mam problemy s chrbticou uz 30min je premna velka namaha tak ma nohy a kolena bolia

@diaszoky cvic podľa svojho zdravotného stavu, nie podľa toho čo tu kto napíše. Aj 15 min je lepšie ako nič.

sense
Včera o 06:34
@diaszoky

@diaszoky v takomto prípade by som volila skôr pilates, alebo kalanetiku, jogu, cviky na chrbát ako eliptikal

anonym_ee78b2
Včera o 10:04
@diaszoky

@diaszoky plávanie môžeš?

Strana
z2