Môžem schudnúť a spevniť telo zumbou?
Ahojte,chcem trosku schudnut a spevnit telo velmi ma beh a cvicenie vo fitku nebavi avsak hned pri mojej bytovke robi jedna žena zumbu 2krat tyzdenne,mate nejaku skusenost so zumbou? Da sa pritom kus schudnut?
Jasné, že schudneš a spevniš, ale musíš menej aj jesť a byť v kalorickom deficite, ináč to nepôjde nikdy dole
presne tak, pohyb a sledovanie potravín…
Schudnes ked budes v kalorickom deficite.
@anonym_autor určite sa dá schudnúť zumbou, ale bolo by fajn aj upraviť stravu 😊 a na formovanie postavy je najlepší silový tréning...nemusíš chodiť do fitka, môžeš cvičiť aj doma podľa videí z internetu 👍 ale ak teda ťa to vôbec nebaví, dobrá je aj tá zumba, lepšie ako nič 😉
@anonym_autor jasné že tancom schudneš, kedysi sme chodili na muziku / v sobotu/ ... celý večer "džemovali" a z muziky išli domov o kilo ľahšie...jak modelky 😃😃😃
Na chudnutie ano, ale minimalne 3-4 krat do týždňa. Na spevnenie nie, tam treba silovy trening.
Ja si nemyslim ze tymto sa da schudnut.Z mojho pohladu na traveniencasu ok,na schudnutie neefektivne.A urcite tam nenaberies svaly na spevnenie.Nie je tondobry plan.
@anonym_autor
spevnenie svaly? - nie zumba( kardio) ale silový tréning.
2 x do týždňa zumba ti telo nespevní.
deficit na váhe - úprava stravy.

Presne si pis co a kolko zjes este pred zumbou , najlepsie cely mesiac.
Ak zacnes s aktivitou tak mozno dostanes taky endorfin ze budes na seba straaasne hrda ze ako si si dala do tela ze tvoj mozog potom bude uplne nenapadne a nevedomky pre teba "odobrovat" viac jedla akoze za odmenu ved dnes bola zumba tak mozem , ktore si ani nevsimnes.
A tak neschudnes nikdy