icon

Návod pre ženy vo fitku - uterák, sprchovanie a prezliekanie

8. nov 2025

Ahojte, otazky zamerane hlavne na zeny.

1) ked chodite do fitka, nosite aj uterak? Ak ano, tak na utieranie alebo na to, aby ste na nom mali oprety napr chrbat alebo sedite na nom (konkretne pri strojoch- vahy)?
2) po odcviceni sa tam aj sprchujete, ci sa sprchujete doma?
3) ak sa sprchujete az doma, tak sa aspon prezleciete po odcviceni do cisteho, aby ste nesli take "dopotene" (oblecenie) domov? A potom doma sa osprchujete?

Idem po asi 10tich rokoch do posilky, preto si robim prieskum 🙂

anonym_cacc54
8. nov 2025

@anonym_autor nosím si uterák utieram do neho pot, dávam si ho pod seba na strojoch ( potom ich ešte utriem dezinfekciou)sprchujem sa až doma väčšinou idem na rýchly nákup kde sa dlho nezdrzim

anonym_acd816
8. nov 2025

@anonym_autor 1.na opieranie, na utieranie tam maju kuchynské utierky a dezinfekcny roztok 🙂 2. Sprchujem sa doma a to len preto,ze byvam 100 metrov od fitka. 3. Prezleciem sa do toho v com som prisla a doma dam vsetko do pracky, v lete som sla aj v dopotenom.oblecku,kvoli tym 100metrom a slo rovno do pracky:D

kiki68
8. nov 2025

@anonym_autor vzdy uterak, detinfekcia ploch ( maju tam sprej) a sprcha az doma

ivik4
8. nov 2025

2 uteraky, 1 na opieranie a druhy velky do sprchy takze ano sprchujem sa tam

lylyjana
8. nov 2025

@anonym_autor nosim uterak do fitka na stroje pod seba. Niekedy sa prezleciem do cisteho a niekey idem rovno v tom kedze idem autom, tak neriesim. Kebyze idem MHD tak sa osprchujem (na to mam dalsi uterak) a tak pojdem.

btus
8. nov 2025

sprchujem sa vo fitku, prezliekam sa tam , uterák mám na utretie sa po sprche, tam kde sa sedí alebo leží, tak tam si uterák nedávam. Ale ja cvičím v dlhých alebo trištvrťových elasťákoch a vždy v tričku, nikdy nie v podprsenke. 1. nemám na to postavu; 2, bola by mi zima

autumn1
8. nov 2025

1. Nosím uterák na sprchovanie, fitko do ktorého chodím poskytuje zdarma uteráky na stroje (keby nie nosila by som dva uteráky)
2. Sprchujem sa vo fitku príde mi nechutné ísť bez toho domov aj keď si dávam kvalitný deosprej ale predsa telo sa potí (tvár, ruky, nohy..) a možnosti obliecť sa do čistého v takom "stave" ma neláka rovnako ani byť dlhšie ako je nevyhnytné v oblečení po cvičení

veselo_neveselo
8. nov 2025

Nosim uterak (taky rychloschnuci z decathlonu) na stroje. Dalsi uterak do sprchy.
Sprchujem sa skoro vzdy, ale niekedy ked idem len na nieco ako joga, tak potom len hodim na seba mikinu idem domov a sprchu doma.

zuzanka.zuzu
8. nov 2025

vždy si dávam na strojoch pod seba uterák a to kvôli takým ktorí si tie uteráky nedávajú lebo však oni sa nepotia 🙈😂 sprchujem sa doma lebo bývam od fitka pár minút

bg92
8. nov 2025

Na ne/sprchovanie vo ftiku tu uz tema bola a klasicky sa hadali dva tabory. Kazdy nech robi ako mu vyhovuje, ako sa spoti a ako jeho pot zapacha a ako velmi neznasa verejne sprchy.
Na stroje si nosim uteracik a aj dezinfikujem tym sprejom co tam vsade maju.

katulienkax
8. nov 2025

Ja sa radšej sprchujem doma, ale ja sa až tak nespotim žeby som bola mokrá a nemám rada verejne sprchy. Jedine na plavárni sa sprchujem ale tam je to také prirodzene

autor
8. nov 2025

A na strojoch ked cvicite, tak si davate uterak pod rit alebo na chrbat? 😀

ivangeline
8. nov 2025

Tak ja nenosím uterák, dezinfekcia bývala vo fitku, utrela som po použití stroj...a vždy som bývala doma do 10/15min od fitka, takže hneď potom sprcha. Mávala som aj veci na prezlečenie.