Ahojte žienky
Prosim Vás, začala som davnejsie chodit s kamaratkou do fitka, no sú dni kedy by som najradsej chcela ist sama.
To fitka kam spolu chodievame je odomna cca 2 hodiny vlakom,busom...
A našla som fitko co je o dost blizsie ku mne
No problem je v tom že je menšie a bojím sa ist sama..Som introvert a bojim sa ze ked pridem čo ak to tam bude plné a stroje budu obsadené? Baby ako ste to niektoré z vas zvládali zacat chodit same do fitka?
Najradšej by som išla s niekym ale nemám s kým...
A ta kamaratka so mnou nepojde,ona je zvyknuta na to kam chodime a pre nu to je 5 minut od domu..
Dakujem 🙏
Cooooo ? Ty chodis do fitka ktore je tak daleko ? 😨
Vsak kym prides,odcvicis,zas sa vratis.. to stvrt-pol dna zabiteho. Ja chodim sama , v pohode. Ked bude obsadene pockas ,pripadne sa spytas ci bude este dlho.
Vo fitku si zväcsa skoro vsade tykaju
@juanetta ja si zasa neviem predstaviť chodiť do fitka s niekým. Chodím zásadne sama, už roky rokúce. Neznášam sa vykecavat vo fitku a to som celkom spoločenská 😅
Dám si slúchadlá do uší a idem si svoje, je to pre mňa úplný psychicky reset. Väčšina ľudí chodí do fitka sama, takže nemáš sa coho obávať.
Nemyslím to v zlom, ale ľudí vo fitku vôbec nezaujímas, naozaj 🙂
@juanetta tiež nemám rada preplnené fitko, cítim sa tam pri cvičení nekomfortne. Preto chodím ráno, keď nie je toľko ľudí. Môžeš ist do fitka a popýtať sa recepčnej, kedy je tam najmenej ľudí. Pripadne si na prvý mesiac zaplatiť trénera. Trochu sa tam oťukáš a potom už budeš v pohode chodiť sama.
Chodím cvičiť ráno, keď nie je vo fitku veľa ľudí -v piatok býva viac (do 10ks). Ale nikoho tam nebudeš zaujímať aj keby si tam stojku na hlave robila, každý si tam chodí so svojím vlastným komplexom v hlave. Maximálne sa pozdravím s ľuďmi, čo sa poznám, zvyšok ani neviem, že tam sú a tak to majú úplne všetci, čo tam chodia.
V malom fitku sú pravdepodobne ľudia, ktorí tam chodia pravidelne a poznajú sa. Tým pádom tam je priateľskejšia atmosféra - aspoň to je moja skúsenosť. Ľudia sú ochotní sa na strojoch prestriedať alebo ti dať vedieť, že už skončili a môžeš ísť ty
ja som ''stratila strach'' ked som zisitla, že absolutne nikoho vo fitku nezaujimam :D každy je tam zahladeny len do seba -- a ja tiez. maximlane niekomu venujem kratky pohlad, a do konca dna na tu osobu uplne zabudnem. Ked budu stroje plne, tak pojdeš cvičiť na nejaky iny, kym sa neuvolni ten, kde chces ist. fajn je este si odsledovat, kedy byva prazdnejsie -- z mojej skusnosti je fitko pracovne dni v čase od 17-20 vždy mega plne, vtedy sa mu vyhybam lebo dlho čakam na stroje.