Odporúčania na tichý pás na chodenie do 400 EUR
Viete odporučiť pás na chodenie s ktorým ste spokojné ? Max do 400€ a ideálne aby bol aj so sklonom a aby nebol hlučný keďže ho chcem používať hlavne večer ( bývame na byte a máme malé deti tak nech to neruší keď zaspia keďže veľa počuť aj cez zavreté dvere u nás )
Ak by sa na ňom dalo občas aj behať s bol správny bolo by to super.
Ja už som nejaké predbežne pozerala ale neviem sa rozhodnúť pozerala som aj Kaufland ale tam majú všelijaké recenzie
@anonym_autor ja mám tento, velká spokojnosť
@emka530 a je teda tichý a dá sa zložiť v pohode ? Lebo nemôžem ho mať stále vytiahnuty to by deti po ňom vkuse skákali
Pas, ak na nom budes behat, hlucny je. Najma v byte aj ked ty to mozno nevnimas, susedia pocuju... Pozri si tu ine diskusie.
Pas, ak na nom budes behat, hlucny je. Najma v byte aj ked ty to mozno nevnimas, susedia pocuju... Pozri si tu ine diskusie.
@anonym_e80238 pás na CHODENIE
@anonym_8bd3ed večer bude počuť aj chodenie
Ja mám tento, som spokojná, je tichý, chodím aj večer, je bezmotorový
https://www.fitham.sk/vifito-rio-5?gad_source=1...
@biba_18 čo som dala link fakt neni počuť, stojí pevne a on len tak sviští(neviem to lepšie pomenovať)
Tiež som bola toho názoru až kým sa mi neobjavil doma
@anonym_ae9372 nemyslím ani tak že by bolo počuť stroj - ale samotné kroky…
Bývam v byte a počuť, keď sused nado mnou chodí na páse. A má kvalitný, neviem značku, ale naozaj dobrý stroj. Je to počuť, musím mať vtedy slúchatká.
@anonym_e80238 pás na CHODENIE
@anonym_8bd3ed pises, ze budes obcas aj behat. A ja pisem, ze je to pocut, aj chodenie. Ak sa ti nikto nestazuje, este to neznamena, ze to nie je hlucne alebo otravne
@anonym_6b8785
@biba_18 a nemohla by pomôcť podložka pod pás tlmiaca? Myslíte že aj tak by to bolo počuť ?
@anonym_autor mám podložku. ale samotné kroky počuť, bez ohľadu na podložku…
@anonym_autor mám podložku. ale samotné kroky počuť, bez ohľadu na podložku…
@biba_18 aha je mi jasné že nejak to bude počuť keď budem kráčať v tej miestnosti ale je to počuť v byte pod vami ?
@anonym_autor to netuším 🤷♀️ ale u nás v byte to počuť je…
@biba_18 ďakujem

@anonym_autor ja mám tento, velká spokojnosť
https://www.smajl.sk/bezecky-pas-hrs-t-380s-skl...