icon

Robí hluk aj kvalitný bežecký pás?

Dnes o 14:51

Ahojte, robí hluk aj kvalitný bežiaci pás? Uvažujem o kúpe do bytu, ale zas ak mám robiť dupot na celú bytovku, tak si ho nekúpim. Vďaka za rady.

anonym_97f8ce
Dnes o 14:55

@anonym_autor ja mam elipticky crosovy trenazer a maximalna spokojnost. Odlahcene klby aj chrbat.

biba_18
Dnes o 14:59

robí. ak nechceš robiť hluk, tak len pri nižších rýchlostiach kedy nedupeš. lebo ono to ani nerobí hluk stroj ako dopad tela na stroj…

anonym_69815d
Dnes o 15:00

No na do mnou majú bežecký pás a idem ma poraziť, dokonca aj keď na ňom len chodí. Keď beží je koniec.

patrike
Dnes o 15:17

Bude hluk. O nieco mensi, ak to cele kvalitne podlozis tlmiacou podlozkou.
Byt nie je fitko, take aktivity sa nedaju povazovat za bezne uzivanie bytu, susedia budu v prave.

petamich
Dnes o 15:57

Zial ano :(

sara07
Dnes o 16:06
@anonym_97f8ce

@anonym_autor ja mam elipticky crosovy trenazer a maximalna spokojnost. Odlahcene klby aj chrbat.

@anonym_97f8ce tiež mám , za mna omnoho lepšie ako bežecky pas a hlavne tichšie

tilly
Dnes o 16:40

Áno, beh a dupot je počuť.

motylik2559
Dnes o 16:46

@anonym_autor Ahoj uz to tu bolo vela krat. Buchoce to a je jedno aky si kupis. Suseda nadomnou mala pas a neviem aky super milion odlahceni a bolo to pocut dokonca aj pri chodzi...Raz som jej to nechala odskusat, zapla to ja som zacala na nom chodit a ona bola u mna, aby pocula ake to mam doma, ked na tom je 4x v tyzdni...Odvtedy prestala, zacala radsej chodit do nedalekeho fitka a tento uzasny odlahceny pas doma predala. Asponze tato suseda ma mozog a empatiu na pravom mieste🙂

autor
Dnes o 17:09

Vdaka za odpovede.

zuzanka.zuzu
Dnes o 17:36
@patrike

Bude hluk. O nieco mensi, ak to cele kvalitne podlozis tlmiacou podlozkou.
Byt nie je fitko, take aktivity sa nedaju povazovat za bezne uzivanie bytu, susedia budu v prave.

@patrike ježiši zase ty a tie tvoje právne analýzy 😀 fakt si nedáš už pokoja? 🙈 jasne že je to bežné užívanie bytu ak tam neprevádzkuje fitko 🤷