Robí hluk aj kvalitný bežecký pás?
Ahojte, robí hluk aj kvalitný bežiaci pás? Uvažujem o kúpe do bytu, ale zas ak mám robiť dupot na celú bytovku, tak si ho nekúpim. Vďaka za rady.
robí. ak nechceš robiť hluk, tak len pri nižších rýchlostiach kedy nedupeš. lebo ono to ani nerobí hluk stroj ako dopad tela na stroj…
No na do mnou majú bežecký pás a idem ma poraziť, dokonca aj keď na ňom len chodí. Keď beží je koniec.
Bude hluk. O nieco mensi, ak to cele kvalitne podlozis tlmiacou podlozkou.
Byt nie je fitko, take aktivity sa nedaju povazovat za bezne uzivanie bytu, susedia budu v prave.
@anonym_autor ja mam elipticky crosovy trenazer a maximalna spokojnost. Odlahcene klby aj chrbat.
@anonym_97f8ce tiež mám , za mna omnoho lepšie ako bežecky pas a hlavne tichšie
@anonym_autor Ahoj uz to tu bolo vela krat. Buchoce to a je jedno aky si kupis. Suseda nadomnou mala pas a neviem aky super milion odlahceni a bolo to pocut dokonca aj pri chodzi...Raz som jej to nechala odskusat, zapla to ja som zacala na nom chodit a ona bola u mna, aby pocula ake to mam doma, ked na tom je 4x v tyzdni...Odvtedy prestala, zacala radsej chodit do nedalekeho fitka a tento uzasny odlahceny pas doma predala. Asponze tato suseda ma mozog a empatiu na pravom mieste🙂
Vdaka za odpovede.
Bude hluk. O nieco mensi, ak to cele kvalitne podlozis tlmiacou podlozkou.
Byt nie je fitko, take aktivity sa nedaju povazovat za bezne uzivanie bytu, susedia budu v prave.
@patrike ježiši zase ty a tie tvoje právne analýzy 😀 fakt si nedáš už pokoja? 🙈 jasne že je to bežné užívanie bytu ak tam neprevádzkuje fitko 🤷

@anonym_autor ja mam elipticky crosovy trenazer a maximalna spokojnost. Odlahcene klby aj chrbat.