icon

Robí hluk aj kvalitný bežecký pás?

25. máj 2026

Ahojte, robí hluk aj kvalitný bežiaci pás? Uvažujem o kúpe do bytu, ale zas ak mám robiť dupot na celú bytovku, tak si ho nekúpim. Vďaka za rady.

anonym_97f8ce
25. máj 2026

@anonym_autor ja mam elipticky crosovy trenazer a maximalna spokojnost. Odlahcene klby aj chrbat.

biba_18
25. máj 2026

robí. ak nechceš robiť hluk, tak len pri nižších rýchlostiach kedy nedupeš. lebo ono to ani nerobí hluk stroj ako dopad tela na stroj…

anonym_69815d
25. máj 2026

No na do mnou majú bežecký pás a idem ma poraziť, dokonca aj keď na ňom len chodí. Keď beží je koniec.

patrike
25. máj 2026

Bude hluk. O nieco mensi, ak to cele kvalitne podlozis tlmiacou podlozkou.
Byt nie je fitko, take aktivity sa nedaju povazovat za bezne uzivanie bytu, susedia budu v prave.

petamich
25. máj 2026

Zial ano :(

sara07
25. máj 2026
@anonym_97f8ce

@anonym_autor ja mam elipticky crosovy trenazer a maximalna spokojnost. Odlahcene klby aj chrbat.

@anonym_97f8ce tiež mám , za mna omnoho lepšie ako bežecky pas a hlavne tichšie

tilly
25. máj 2026

Áno, beh a dupot je počuť.

motylik2559
25. máj 2026

@anonym_autor Ahoj uz to tu bolo vela krat. Buchoce to a je jedno aky si kupis. Suseda nadomnou mala pas a neviem aky super milion odlahceni a bolo to pocut dokonca aj pri chodzi...Raz som jej to nechala odskusat, zapla to ja som zacala na nom chodit a ona bola u mna, aby pocula ake to mam doma, ked na tom je 4x v tyzdni...Odvtedy prestala, zacala radsej chodit do nedalekeho fitka a tento uzasny odlahceny pas doma predala. Asponze tato suseda ma mozog a empatiu na pravom mieste🙂

autor
25. máj 2026

Vdaka za odpovede.

zuzanka.zuzu
25. máj 2026
@patrike

Bude hluk. O nieco mensi, ak to cele kvalitne podlozis tlmiacou podlozkou.
Byt nie je fitko, take aktivity sa nedaju povazovat za bezne uzivanie bytu, susedia budu v prave.

@patrike ježiši zase ty a tie tvoje právne analýzy 😀 fakt si nedáš už pokoja? 🙈 jasne že je to bežné užívanie bytu ak tam neprevádzkuje fitko 🤷

martinkatinka
25. máj 2026

Ano, robi to hluk. Maju nad nami (uz nastastie nebehaju) a aj par poschodi vyssie. Pocut to dost.

patrike
26. máj 2026
@zuzanka.zuzu

@patrike ježiši zase ty a tie tvoje právne analýzy 😀 fakt si nedáš už pokoja? 🙈 jasne že je to bežné užívanie bytu ak tam neprevádzkuje fitko 🤷

@zuzanka.zuzu Bezne uzivanie je mat tam hlucny stroj na cvicenie, ktory bezne ludia nemaju ? Mozem sa nastahovat nad teba a 6:01 si pol hodinu zabehat a potom v sobotu a nedelu tiez 6:01 dvihat cinky a trepat s nimi o podlahu ?
O obtazovani imisiami si uz pocula ?

bielasovicka
26. máj 2026
@anonym_autor

Vdaka za odpovede.

Jasné že je hluk. Takéto niečo nepatrí do bytovky.
@anonym_autor

martinkatinka
26. máj 2026
@zuzanka.zuzu

@zuzanka.zuzu nie je to bezne... Si predstav, ze su v byte styria. Kazdy tak pol hodku denne beha, to su celkom velke otrasy a hluk. Plus nad nami este aj v byte trenuju futbal a skacu na kolobezkach. Toto veru za bezne nepovazujem.