Serena Williams a jej nová cesta k zdraviu
Schudla 17 kg a hovori ze sa citi lepsie zdravsie a pouzila ien drogy
Serena Williams says weight loss drug made her healthier than during tennis career https://share.google/uyNA9JeyPCH5kaDmJ
Nie je drug ako droga 🤦🏻♀️😁
hovorí že použila lieky na zníženie hmotnosti 😏
Ok?....
@anonym_autor vieš o tom že drugs v angličtine znamená aj niečo iné, teda lieky?
Použila lieky, drugs sú lieky. Zrejme toto je naša obľúbená dávka Ozempicu alebo Monjuara.
@anonym_autor OOOOOOOZZZZEEEMMMPPPIIIKKUS. sama o tom viac x hovorila
Ona sa verejne priznala k ozempicu. Aj Oprah.
@anonym_autor okrem faktu, že neovládaš angličtinu... tak si myslíš, že si objavila ameriku? Veď Serena už dlho promuje Ozempic
@anonym_autor čo je na tom zle,sla do toho dobrovoľne
@anonym_autor okrem faktu, že neovládaš angličtinu... tak si myslíš, že si objavila ameriku? Veď Serena už dlho promuje Ozempic
@anonym_9909fd
V clanku ani slovo nehovorila o Ozempiku ale hovorila vseobecne ze uziva lieky z radu a GLP-1 receptor agonist,
Problem je ked clovek pouziva anglictinu denne viac ako slovencinu tak sa mu urcite slova nalepia a neprelozia v tom gulasi anglicizmov.
Ja mam problem napriklad so slovom renta namiesto najomneho atd nadruhej strane slova ako event sa mi zdaju smiesne.
Som nevedela, že ma cukrovku
Som nevedela, že ma cukrovku
@anonym_6d0896 nemá . Ale aj ako profesionálna športovkyňa tvrdým tréningom mladom veku mala problém si udržať váhu a teraz to platí dvojnásobne
Veď u nej je myslím nemôže nikto vyčítať že používa tento tip liekov .
Ja to celé nechápem
Ved to je na cukrovku a nie na chudnutie
Ja to celé nechápem
@anonym_6d0896 ale to čo ona brala je aj na chudnutie a aj o ostatných sa to vie
Ja to celé nechápem
@anonym_6d0896 čo je na cukrovku? Používa sa to aj na chudnutie
ona propaguje injekcie na chudnutie, jej manzel ma na to firmu ktora to vyraba som niekde citala.
@anonym_6d0896 čo je na cukrovku? Používa sa to aj na chudnutie
@anonym_fa800a ozempic je schválený na cukrovku
A wegovy schválený na chudnutie i keď tá istá latka ale ina dávka
Ja to celé nechápem
@anonym_6d0896 nepiste, ze je to na cukrovku, ak sa v tom nevyznate, alebo nie ste lekar. Potom ludia pisu KRAVINY. To, ze sa nieco predpisuje PRI cukrovke, neznamena, ze je to na liecbu cukrovky. Ale pomaha to aj pri cukrovke.
@anonym_9909fd
Ano pre seba som objavila Ameriku ona tie lieky aj reklamuje je plateny brand ambassador pre jej miliardara muza firmu RO ktora ich distribuje
@anonym_9909fd
Ano pre seba som objavila Ameriku ona tie lieky aj reklamuje je plateny brand ambassador pre jej miliardara muza firmu RO ktora ich distribuje
@anonym_autor a čo je na tom zle?
@anonym_autor a čo je na tom zle?
@minenkaa
Nic len take pokrytectvo tu ked dakdo chce zaxat uzivat Ozempic tak sa MK tetky idu po*rat,ale ked to berie celebrita tak odrazu je vsetko OK.
@minenkaa
Nic len take pokrytectvo tu ked dakdo chce zaxat uzivat Ozempic tak sa MK tetky idu po*rat,ale ked to berie celebrita tak odrazu je vsetko OK.
@anonym_autor ale ona neberie ozempik
A aké pokrytectvo ,však aj keď tu o tom niekto napíše sú vždy rozdielne názory
@anonym_autor ale ona neberie ozempik
A aké pokrytectvo ,však aj keď tu o tom niekto napíše sú vždy rozdielne názory
@minenkaa
Aha jej muz ho predava cukrovku nema tak schudla z vitaminu C
@anonym_6d0896 nepiste, ze je to na cukrovku, ak sa v tom nevyznate, alebo nie ste lekar. Potom ludia pisu KRAVINY. To, ze sa nieco predpisuje PRI cukrovke, neznamena, ze je to na liecbu cukrovky. Ale pomaha to aj pri cukrovke.
@anonym_150abf ozempic liek je schválený na liečbu cukrovky typu 2 a zníženie rizika srdcovo-cievnych príhod
Nic viac nič menej
Je jasne na čo bolo liečivo schválene a je jasný aj príbalový leták
😉
@anonym_autor závidíš alebo čo?
@anonym_150abf ozempic liek je schválený na liečbu cukrovky typu 2 a zníženie rizika srdcovo-cievnych príhod
Nic viac nič menej
Je jasne na čo bolo liečivo schválene a je jasný aj príbalový leták
😉
@anonym_6d0896 Áno, ale naštuduj si mechanizmy účinkov na tú cukrovku. On upravuje rôzne parametre v tele, ktoré ovplyvňujú aj tú cukrovku.

"Weight loss drug" je aj ozempic...