Sledujete hokej s Nemeckom? To je nádhera
sledujete hokej
To je nádhera
Sledujeme kazdy zapas ❤️❤️
@anonym_6892b4 Tak keby je tam moje dieťa je to iné, ale väčšina tam dieťa nemá... A nechápem tomu ošialu, je to také opičenie, prečo iným športom tak Slováci nefandia len hokeju?
@marsmykkok tak musis pozriet napriklad insta,ako fandlili Adamovi v kraso. A ako ho podrzali, ked mu to nevyslo.
Jednoducho sa treba zaujimat. Nedudrat ako stary hrniec. 🙂
@anonym_6892b4 Tak keby je tam moje dieťa je to iné, ale väčšina tam dieťa nemá... A nechápem tomu ošialu, je to také opičenie, prečo iným športom tak Slováci nefandia len hokeju?
@marsmykkok Fandia,ale ty o tom nevieš,keďže je to primitívne a ty si inteligentná.
@marsmykkok lebo je hokej jeden z najpopulárnejších športov a kto tvrdí že iným športom sa nefandí?
Nie, čo ja z toho mám ak vyhrajú? Nechápem čo sa hlavne z hokejistov idú všetci pototo... Samozrejme ak nejaký Slovák uspeje niekde poteším sa, ale to fandenie mi príde také primitívne...
@marsmykkok zalez. Podla tvojich odpovedí fakt nemam pocit, že ťa niečo v živote baví, ty si presne ten typ človeka, čo pokazíš náladu aj plechovej búde 😄
@marsmykkok Fandia,ale ty o tom nevieš,keďže je to primitívne a ty si inteligentná.
@miricka77 A teda kvôli akému športu sa napríklad zastaví výroba alebo vkuse to omieľajú v správach alebo rádiu? A naozaj čo sa týka fanúšikov tých zarytých či vo futbale alebo hokeji, tak veľa rozumu nepobrali, sú to taký jednoduchší ľudia. Ja mám iné radosti ako nejaký šport. Hoci ako píšem vyššie, samozrejme úspech každého Slováka či je vedec, umelec, športovec ma poteší, ale proste fandenie športu nie je moja šálka kávy.
Nie, čo ja z toho mám ak vyhrajú? Nechápem čo sa hlavne z hokejistov idú všetci pototo... Samozrejme ak nejaký Slovák uspeje niekde poteším sa, ale to fandenie mi príde také primitívne...
@marsmykkok
fandenie je primitívne?
aj radosť z výhry? aj tí ľudia na tribúnach sú primitívni?
a tvoj príspevok v téme o radosti zo športu je aký? 👏
@marsmykkok zalez. Podla tvojich odpovedí fakt nemam pocit, že ťa niečo v živote baví, ty si presne ten typ človeka, čo pokazíš náladu aj plechovej búde 😄
@anonym_94f65d predstav si že pravdu nemáš 🙂
@marsmykkok
fandenie je primitívne?
aj radosť z výhry? aj tí ľudia na tribúnach sú primitívni?
a tvoj príspevok v téme o radosti zo športu je aký? 👏
@mondolina Na tribúnach sú aj ľudia čo to tak moc neprežívajú a to je ok, že sa prišli pozrieť a ak ich krajina vyhrá potešia sa, ale takí príliš fanúšikovia čo to moc prežívajú (okrem rodín hokejistov) veľa rozumu fakt nepobrali a sú jednoduchší. Naozaj opakujem, pozri sa na ultras hocijakého klubu, tam sú hlavne ľudia s IQ podpriemer....
@mondolina Na tribúnach sú aj ľudia čo to tak moc neprežívajú a to je ok, že sa prišli pozrieť a ak ich krajina vyhrá potešia sa, ale takí príliš fanúšikovia čo to moc prežívajú (okrem rodín hokejistov) veľa rozumu fakt nepobrali a sú jednoduchší. Naozaj opakujem, pozri sa na ultras hocijakého klubu, tam sú hlavne ľudia s IQ podpriemer....
@marsmykkok 🤣🤣🤣môj muž vyštudoval 2 vysoké školy a pri hokeji sa teší(fakt to prežíva) ako malý chlapec
@marsmykkok taká radosť z teba ide....................
@marsmykkok
ty si fakt krava. nezvyknem ľudí urážať, ale ty si ....
@marsmykkok
neporovnávaj ultra fans, ktorí sa po ceste po zápase pobijú, s ľuďmi čo fandia svojim na olympiáde.
@marsmykkok ???????? si sa dnes zle vyspala? ci mas kramy?

@miricka77 A teda kvôli akému športu sa napríklad zastaví výroba alebo vkuse to omieľajú v správach alebo rádiu? A naozaj čo sa týka fanúšikov tých zarytých či vo futbale alebo hokeji, tak veľa rozumu nepobrali, sú to taký jednoduchší ľudia. Ja mám iné radosti ako nejaký šport. Hoci ako píšem vyššie, samozrejme úspech každého Slováka či je vedec, umelec, športovec ma poteší, ale proste fandenie športu nie je moja šálka kávy.
@marsmykkok "Ja mám iné radosti ako nejaký šport." " ale proste fandenie športu nie je moja šálka kávy."
Potom vyznieva divne, ze otvaras temu o sporte, konkretne o fandeni v hokeji. Ved ti ju nikto nepodsuva pod prsty. Nikto sa nepyta konkretne teba. Je to internet a mas mozost temu s prehladom preskocit a ist robit veci, co ta bavia.
Tak preco ju otvaras?
Skus to vysvetlit. Inteligentne.
pozerala som, hrali skvele, chalani, ĎAKUJEM! A všetkým nefanúšikom odporúčam nekafrať do tém, ktorým absolútne nerozumejú, nezaujímajú ich a chodia do nich len vypľuť jedovatú a navyše hlúpu slinu

@marsmykkok ktoremu sa nefandi?