icon

Tipy na medailistov MS v hokeji

23. máj 2026

koho tipujete na medaily?
celkom ma šokujú Rakúšania a Norway že wau
Amerika celkom sklamanie...

anonym_9d52b3
23. máj 2026

@anonym_autor @pribinak je top v tejto oblasti, verim ze sa tu ozve

autor
23. máj 2026

Nori vyhrali, takze nie ze nas Svedi ohrozia, ale mozno Nori pojdu dalej do bojov😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨 o medaily, pekne pomiesali tabulu

226lenka
23. máj 2026

Prekvapili ma Lotyši, porazili USA a dúfam že postúpia ďalej. Fandím im.

amalka07
23. máj 2026

Pri aktuálnych zamotanych tabuľkách ťažko tipovať, ale aktuálne to vyzerá, keď idem racionálne, tak na domácich, Fínov a Kanadu, ale úprimne by som tam rada videla nejaké prekvapenie. Úplne najradšej teda samozrejme našich, ale tak nechajme sa prekvapiť a užívajme si dobrý hokej.

barbi01
23. máj 2026

@anonym_autor podľa mna sa na prve miesto dostane Kanada alebo Švajčiarsko my sme veľmi pekné začali ale dnes to bol veľký boj a Švédsko z Kanadou su pre nas dosť silný

hytal
24. máj 2026

Tento rok prekvapilo Slovinsko, Lotyšsko. Takže je ťažké hádať aký bude výsledok. Po včerajšku naši hrajú s Kanadou, nevidím to ružovo, ťažký súper.

sense
24. máj 2026

Svajciari , fini a Kanada. Aj keď tento rok je to zatiaľ veľmi zaujímavé...

lanka999
24. máj 2026

nasim som taaak drzala palce tento rok hraju neskutocne skvele suboje ale vcera ma sklamali nakolko mali na to porazit cechov.... cakaju nas tazke zapasy kanada svedsko mam pocit ze nase vyhry sa skoncili 😃

aurora33
24. máj 2026
@lanka999

nasim som taaak drzala palce tento rok hraju neskutocne skvele suboje ale vcera ma sklamali nakolko mali na to porazit cechov.... cakaju nas tazke zapasy kanada svedsko mam pocit ze nase vyhry sa skoncili 😃

@lanka999 mňa nesklamali naši, ale rozhodcovia.

autor
24. máj 2026

@aurora33 slepi hluchi, jasne...
@lanka999 mali na to, ale zjavne rozhodcovia piskali len nasim, co ti poviem
@sense no, este aby Nori neprekvapkali...
@226lenka amerika tento rok 0 bodov, akoze sklamanie

Velmi by ma potesilo kebyze konecne bojuju o medaily tymy ako Nori , Rakusania napriklad. Urcite po tom vcerajsom vykone nedrzim Cechom, lebo aj ako skaredo pisali o nas v CZ mediach, no hroza !!!!

aurora33
24. máj 2026
@anonym_autor

@aurora33 slepi hluchi, jasne...
@lanka999 mali na to, ale zjavne rozhodcovia piskali len nasim, co ti poviem
@sense no, este aby Nori neprekvapkali...
@226lenka amerika tento rok 0 bodov, akoze sklamanie

Velmi by ma potesilo kebyze konecne bojuju o medaily tymy ako Nori , Rakusania napriklad. Urcite po tom vcerajsom vykone nedrzim Cechom, lebo aj ako skaredo pisali o nas v CZ mediach, no hroza !!!!

@anonym_autor oni vždy o nás píšu škaredo. Ja som im nikdy nedržala. Moji obľúbení sú samozrejme naši a potom Fíni. Suomi ma nejako odmalička očarili ☺️

226lenka
24. máj 2026

Ti Česi stále o nás píšu škaredo. Nikdy som im nefandila a ani nebudem. A to nie len v hokeji, ale v žiadnom športe. Ešte môj veľký favorit a koho aj tipujem na víťazstvo, alebo aspoň na medailu, sú Fíni.