Tipy na medailistov MS v hokeji
koho tipujete na medaily?
celkom ma šokujú Rakúšania a Norway že wau
Amerika celkom sklamanie...
Nori vyhrali, takze nie ze nas Svedi ohrozia, ale mozno Nori pojdu dalej do bojov😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨 o medaily, pekne pomiesali tabulu
Pri aktuálnych zamotanych tabuľkách ťažko tipovať, ale aktuálne to vyzerá, keď idem racionálne, tak na domácich, Fínov a Kanadu, ale úprimne by som tam rada videla nejaké prekvapenie. Úplne najradšej teda samozrejme našich, ale tak nechajme sa prekvapiť a užívajme si dobrý hokej.
@anonym_autor podľa mna sa na prve miesto dostane Kanada alebo Švajčiarsko my sme veľmi pekné začali ale dnes to bol veľký boj a Švédsko z Kanadou su pre nas dosť silný
Tento rok prekvapilo Slovinsko, Lotyšsko. Takže je ťažké hádať aký bude výsledok. Po včerajšku naši hrajú s Kanadou, nevidím to ružovo, ťažký súper.
nasim som taaak drzala palce tento rok hraju neskutocne skvele suboje ale vcera ma sklamali nakolko mali na to porazit cechov.... cakaju nas tazke zapasy kanada svedsko mam pocit ze nase vyhry sa skoncili 😃
@aurora33 slepi hluchi, jasne...
@lanka999 mali na to, ale zjavne rozhodcovia piskali len nasim, co ti poviem
@sense no, este aby Nori neprekvapkali...
@226lenka amerika tento rok 0 bodov, akoze sklamanie
Velmi by ma potesilo kebyze konecne bojuju o medaily tymy ako Nori , Rakusania napriklad. Urcite po tom vcerajsom vykone nedrzim Cechom, lebo aj ako skaredo pisali o nas v CZ mediach, no hroza !!!!
@aurora33 slepi hluchi, jasne...
@lanka999 mali na to, ale zjavne rozhodcovia piskali len nasim, co ti poviem
@sense no, este aby Nori neprekvapkali...
@226lenka amerika tento rok 0 bodov, akoze sklamanie
Velmi by ma potesilo kebyze konecne bojuju o medaily tymy ako Nori , Rakusania napriklad. Urcite po tom vcerajsom vykone nedrzim Cechom, lebo aj ako skaredo pisali o nas v CZ mediach, no hroza !!!!
@anonym_autor oni vždy o nás píšu škaredo. Ja som im nikdy nedržala. Moji obľúbení sú samozrejme naši a potom Fíni. Suomi ma nejako odmalička očarili ☺️
Ti Česi stále o nás píšu škaredo. Nikdy som im nefandila a ani nebudem. A to nie len v hokeji, ale v žiadnom športe. Ešte môj veľký favorit a koho aj tipujem na víťazstvo, alebo aspoň na medailu, sú Fíni.

@anonym_autor @pribinak je top v tejto oblasti, verim ze sa tu ozve