Zámok na bicykel do mesta: Ktorý je najlepší?
Kupujem zamok na bicykel a neviem, ci staci obycajne lanko?
Bicykel nechavam obcas pred obchodom alebo pri ihrisku, nie na noc vonku. Len vsade citam, ze lankovy zamok je skor len na oko a ze do mesta je lepsi U-lock alebo retaz. Zas nechcem nosit kilo zeleza pri kazdej jazde.
mam abus retaz. hrubu a tazku. keby mi mali ukradnut bicykel, neviem,ci by pomohlo, ze nosim 2 kg zamok. ale verim, ze ak je nablizku niekto, koho zamok sa da odstrihnut manikurkami, pojdu najskor po nom.
mam abus retaz. hrubu a tazku. keby mi mali ukradnut bicykel, neviem,ci by pomohlo, ze nosim 2 kg zamok. ale verim, ze ak je nablizku niekto, koho zamok sa da odstrihnut manikurkami, pojdu najskor po nom.
@lulamx Moderny zlodej chodi s flexou a tvoj Abus = 60 sekund, bezne lanko / retaz = pod 30 sekund.
@lulamx ahoj lula pozerala si vcera finale ms 2026 vo futbale medzi spanielskom a argentinou

Skladaci si kup, pozostava z plochych segmentov. To lepsie odola kliestam, ako retaz alebo U. Po meste nejake kilo navyse neries.
Hlavne pamataj, po rozsireni aku flexiek, vratane lacnych z Lidlu, je rezanie kazdeho zamku otazka maximalne minuty. Mas k tomu aj YT videa ...