Aké máte koníčky?
Ahojte aké máte koníčky? Deti mi už odrastaju času je akosi viac a ja sa vôbec neviem nájsť. Čítam knihy lustim Krížovky skladám puzzle no čo si budeme. Typický introvert. 🤦♀️ Rada by som skúsila niečo nové
@anonym_0719e2 🤣 prepáč ale pobavilo ma to. Je fajn, že máš taký koníček a určite nechcem rýpať. Ale to sa nejak mení každý deň/tyžden u Vás? Či to myslíš nejak pre iných? Pre mňa je to nejaka jednorazová aktivita.
@anonym_060fcd Áno, jednorazová aktivita, ktorá trvá už asi 20 rokov 😉 To nie je, že si spíšeš na papier rodičov a starých rodičov a máš vystarané. Je to úplne až detektívna práca, pátraš po matrikách, internete, študuješ si staré dokumenty, cestuješ, priučíš sa maďarčine/nemčine/latinčine, archívnictvu, podľa toho, čo práve potrebuješ. Podľa času a úsilia, ktoré tomu venuješ, sa vieš dostať až do 17. storočia, prípadne aj ďalej. Samozrejme veľa závisí od šťastia. A potom to ešte celé spracovať do nejakej zmysluplnej podoby - obraz na stenu, kniha, rodinná kronika, atď. Ale tak samozrejme nemusí to baviť každého. 🙂

Zostavovanie rodinného rodokmeňa. Odporúčam, prudko návykové, iné koníčky potom človek ani nepotrebuje 🙂
@anonym_0719e2 🤣 prepáč ale pobavilo ma to. Je fajn, že máš taký koníček a určite nechcem rýpať. Ale to sa nejak mení každý deň/tyžden u Vás? Či to myslíš nejak pre iných? Pre mňa je to nejaka jednorazová aktivita.