icon

Aké oblečenie nosíte na beh v chladnom počasí?

12. nov 2025

Ahojte ludkovia...v com zvyknete behavat? Bundy? Mikiny? Teraz v uz chladnejsom pocasi...a ako ste zacinali?

a0
12. nov 2025

@anonym_autor ešte stále behám len v bežeckéj mikine. Chystám sa už na bundu 🙂. Začala som pomaly 😂. ak chceš odbehnúť čo najviac sleduj si tep (hodinky, hrudny pas,…)

petamich
12. nov 2025

Zacinala som beh/chodza/beh chodza, kolko som vladala a tempom akym som vladala, nemala som sportove hodinky ani specialne vybavenie, proste ako som vladala 🙂. A my sme v BA a uz tiez prituhuje, tak mam tricko, termo-mikinu a ked idem vecer, tak aj tenku softshellku. Ono ked sa ti zahreje organizmus a behas od dveri k dveram (ze sa nepresuvas autom, MHD a pod. a mohla by si potom prechladnut), tak netreba zatial este uplne extra hrubo.

anonym_0ad24f
12. nov 2025

@anonym_autor Ked je pod 10 stupnov tak kratasy menim za dlhe leginy, chodievam behavat vecer a tu kde zijem bolo dnes vecer 5 stupnov, mala som leginy, funkcne tricko s kratkym, tensiu mikinu a bundu proti vetru (aby som sa v nej potila 😀). Ak by som isla behat rovno z bytu, tak beriem iba tricko s dlhym rukavom a bundu proti vetru. Mikinu beriem len ak idem behat na drahu a musim sa tam presunut v zime mhdckou. V tomto pocasi uz beriem aj rukavice.

btus
13. nov 2025

v tomto počasí teraz: dlhé legíny, jedno tričko s krátkym rukávom a na to tenkú mikinu s dlhým rukávom. Na hlavu čelenku. Keď je pod 5°C a nesvieti, tak pridám aj rukavice. Ale tie si viac menej dávam podľa pocitu. V mínusových teplotách pridávam aj veľmi tenkú šušťákovú vetrovku. Nemám rada, keď sa veľmi dopotím. A pri behu sa zahreješ, takže podľa toho. Vyskúšaj rôzne typy oblečenia, čo Ti bude vyhovovať najviac.

ibrunova
13. nov 2025

Ja tričkp s krátkym, bežecká mikina a tenká vetrovka. Kamoška len tričko s dlhým a tenká vetrovka. Vždy sa máš obliecť tak, akoby bolo o 10 stupňov viac, ako je.

drianaa
13. nov 2025

Keď idem ráno a sú 2-3 stupne, tak termotričko s dlhým rukávom a na to softshellku - ale chodievam predtým autobusom vziať dieťa do škôlky a začnem bežať od škôlky a behám minimálne hodinu, takže časom bundu zhodím a ostanem len v termotričku. A ak je teplejšie, keď chodievam iný denný čas, tak tenké merino tričko a na to tenučkých mikinu alebo také cyklistické funkčné tričko na zips, lebo má vrecká na chrbte. A začínala som v januari po 2 kilometre s nechuťou, teraz je beh relax a behávam 10-12 kilometrov, rekord mám 14

bg92
13. nov 2025

leginy, kratke tricko a tenucka sustiacka plus ciapka. spotena som ako bizonka :D dalsiu vrstvu by som nedala.

lucik194
13. nov 2025

teraz uz mam dlhe leginy, ponozky, hore kratke tricko a na tom tenke dlhe tricko.

ked fuka tak
teraz uz mam dlhe leginy, ponozky, hore kratke tricko a na tom tenku susiacku, ale naozaj tenku.

na hlave celenka, v buff mi je este teplo
podotykam som zimomrava, ale pri behu sa zvyknem potit

lauriik
13. nov 2025

Dlhe leginy, merino tricko s dlhym rukavom a na tom funkcna mikina.

sagitta33
13. nov 2025

U nás je teraz 5 stupňov. Dole som mala dve vrstvy, hore tri vrstvy, čiapku, nákrčník a bolo to akurát. Nabudúce si vezmem ešte rukavice.

anonym_ab6ae0
13. nov 2025

Len leginy, kratke tricko a na to sportova tensia mikina. Nechapem, ako ludia behavaju naobliekaní🙈