icon

Cvičenie počas menštruácie

9. dec 2025

Ahojte baby. Chcela som sa tak popýtať ako to máte vy. Napr. Ja som sa dnes vybrala do posilky, 3. Deň MS, doma všetko v pohode žiadne bolesti. Dala som si rozcvičku a bum. Začal ma bolieť chrbát, podbruško, z ničoho nič. Cvičiť sa mi nedá, tak som si dala len chode je na páse a potom nejaký strečing. Stáva sa to aj vám? Alebo počas ms nechodíte cvičiť. Som z toho dosť sklamaná, lebo nalada aj všetko na cvicenie bolo, novej takúto bolesť nepôjdem.

anonym_af2972
9. dec 2025

Prvé tri dni ms cvicim lightovo. Len chodím, ľahké kardio. Silovo len ruky.

biba_18
9. dec 2025

keď som mala menštruáciu absolutne som nevládala toľko ako iné dni. niekedy som dokonca ledva došla domov z práce také som mala nohy ako čaj, kdeže ešte cvičiť…

simsalabim
9. dec 2025

@anonym_autor pocuvam svoje telo - pri bolesti necvicim. Radsej si dam cokoladu.

biba_18
9. dec 2025

haha, ale akurát včera som videla nové video od chilli 😂
https://youtube.com/shorts/ua3vKJBJRhE?si=WAMnZ...

melanta
9. dec 2025

Cvičím silový tréning, teraz už menzes nemám, ale predtým som cvičila aj počas neho. Ale ak by som sa necítila v pohode, tak by som necvičila alebo by som zvolila aktivitu, pri ktorej sa cítim ok. Takže nerieš, čo iné ženy. Počúvaj svoje telo a cvič podľa toho, ako to ty cítiš.

deti95060810
9. dec 2025

nikdy som s tým problém nemala.
to bude veľmi individuálne

sense
9. dec 2025

Počúvam svoje telo. Niekedy to ide v pohode, inokedy nie, vtedy dám niečo ľahšie....

laura851
9. dec 2025

Ak mi je zle, tak necvicim...

taxanka
9. dec 2025

Väčšinou prvý deň v pohode, druhý a tretí si dávam pauzu a zvyšné idem silovo len vrch tela.

anonym_5b3a31
9. dec 2025

mne paradoxne silovy trening pocas menstruacie pomahal, mala som ju menej silnu

lanka999
11. dec 2025

vzdy pocuvam svoje telo, ked som unavena zdriemnem si, ked mam chut na sladke tak si doprajem, pocas kramov nesportujem, iba ked konci, lebo nevladzem....