2,5 ročné dieťa a korčuľovanie na ľade
Baby chcem sa Vas spýtať či si myslite že by sa 2,5 ročne dieťa mohlo naučiť korčulovať na lade? Za pomoci samozrejme. 😀
Vaše skusenosti kedy ste s tym začali?
@sisaka v partizánskom,ono sa to nedá nazvat hokejom,zatial sa učia poriadne korčulovat atd. 🙂
@pragmaticka ake mile, tych tucniakov na tlacenie tam poziciavaju?
@lucinkacinka tak nech sa drobcovi dari a nech mu to dlho vydrzi, nech ma Slovensko z coho vyberat do reprezentacie 😉, pocula som, ze Je to bieda, ze Nie je moc velky zaujem o hokej u chlapcov
Nam to ortoped jeden neodporucal a druhy odporucal korculovat. Maly stal na jednoradovych korculiach v roku a pol prvy raz.
Ahoj.moji začali tibor od 4r.a magdi 3r.chceli,tak šli.moj brať trénuje malé bambiny,on odporúča neskôr tak od 5-6r.je to individuálne aby dieťa nôžky nezatazovalo.zatial moje deti hokej baví,tak chodíme.ale 2,5r.je skoro môj nazor
@sisaka ano to je tu skoro vsade zadarmo a mozes si to kddykolvek zobrat ci odstavit podla potreby
@pragmaticka waw tak takeho tucniaka by som brala na ucenie korculovania 🙂 paraada
@sisaka tak neviem lebo u nas je strašne vela detí už takýchto malinkých,pomaly sa nemaju ako obchádzat na tom lade 🙂

zacali sme so skoro 3-rocnou pred tyzdnom.po 1,5hod ani domov nechcela ist! Korcule Roces MCK 25-29 nastavitelna velkost!Akurat mi prisla objednana helma-klasicka lyziarska zateplena prilba, nech sa ju nebojim aj samu pustat 😉