6 7 : Robia to aj deti na Slovensku?
Robia to aj decka na Slovensku?
Ano, syn to hovoril davnejsie, potom bol chvilku klud. V poslednom case sa mu to nejako vratilo, ale nie tak intenzivne.
No ja som narodena 6.7. a niekde som diktovala datum narodenia. Ked to pocul, tak od vtedy som six seven.
@andreatytler Zial, ano stale a stale to celkom fici..total brainrot...nastastie moji starsi toho maju sami plne zuby tak to vobec nerobia, nepouzivaju len sem tam dcera (15r.) s kamoskami sa na tom bavia. Najmladsi 7r. vie ze to existuje aj sam to niekedy spomenie ako len tak, aj ked vidia take cisla niekde napisane hocikde ale tak ono to prejde a pride nejaka ina blbost a tak stale dokola. Tak ale ano, aj na svk je to popularny brainrot
V praci sme sa o tom bavili 🙂 kolegova dcera to spomenula. A zistoval ze to nic neznamena, len to nejaka "celebrita" povedala a nejak sa to chytilo
Jezis, u nas to bolo in tak v jeseni. Syn tretiak s tym prisiel zo skoly a vkuse vkuse na vsetko siiiiix seven. Este aj 1,5 rocnu dceru to naucil.. nevedelo to povedat ani mama, ale six seven ano. A este aj tie pohyby rukami do toho. Nevedela som, ci sa smiat z toho alebo plakat. Nastastie, uz to upada, teraz maju zas inu zabavku, ktora je menej otravna.
@andreatytler a co tym myslia, ked to hovoria?
@anonym_381123 údajne znázorňujú hru s prsiami
A co to znamena? Odkial to je?
@anonym_8175d3 nieco ako nase resp. ceske - prast jak uhod. teda nase - z dazda pod odkvap; z kaluze do blata. Proste ze je to v podstate jedno ako druhe, rozdiel minimalny.
@anonym_381123 údajne znázorňujú hru s prsiami
@anonym_57c9e5 ale pre boha netrep aspon.
@andreatytler a co to je? Počujem to prvý krát.
@anonym_d652f5 nieco ako nase resp. ceske - prast jak uhod. teda nase - z dazda pod odkvap; z kaluze do blata. Proste ze je to v podstate jedno ako druhe, rozdiel minimalny.
Ono, ale je to jedno, lebo 99% tych deciek netusi co to naozaj znamena, a pouzivaju to stale, aj tam kde netreba, lebo same nevedia co vlastne tocia, hlavne, ze su in a cool.
Takze vobec sa tym netrap.
Ja som asi z inej planety, citam co tu pisete a vobec netusim o co ide 🙈😂😂😂
@anonym_509586 🤣 ja som tiez mimo
@anonym_509586 🤣 ja som tiez mimo
@anonym_8175d3 Som rada, ze nie som sama 😂😂😂😂
@andreatytler naši v škole dostali "ban" od učiteľov, lebo im to liezlo na nervy. Teraz používajú naschvál "-ový/-istý". Koncovky z chémie na oxidačné čísla 6 a 7. Učiteľov ide rozhodiť.
A ja že čo ten môj skoro 7 ročný hovorí stale že "siiiix seeeeevn" a uškrn...az teraz mi to došlo..
@moonlight1210 A do kelu, tak ono to ma vyznam. To ma nenapadlo s tym Stoparovym sprievodcom po galaxii.🙂
@andreatytler
Je to rappového klipu. Nepýtaj sa ma na autora a názov skladby, netuším. Videla som ten klip raz a umrelo mi pri tom 894 034 mozgových buniek 🤦♀️.
A smiešne má byť na Tom akože čo??
@anonym_509586 o nič nejde,niekto povie 6 7 a smejú sa tomu ako prašteni lebo sa musia smiať keď sa všetci smejú, choré
A smiešne má byť na Tom akože čo??
@anonym_afc6bc nám dospelým nič, deťom to smiešne príde.. Rovnako ako nám keď sme boli deti prišli strašne vtipné veci, ktoré boli pre našich rodičov divné až trápne... Proste taký kolobeh života 😁
u nas uz nie, lebo je tu uz vraj trapne. robili to od oktobra asi do februara.
@anonym_509586 o nič nejde,niekto povie 6 7 a smejú sa tomu ako prašteni lebo sa musia smiať keď sa všetci smejú, choré
@anonym_afc6bc Aha, dakujem za vysvetlenie 🙂
U nás letí aj pesnička:
Hello, girl (hi), what's your name? (Whoop)
My name is Poli (oh, goddamn), he-he-he
What's your number? (Oh, my number?) Yes
Six-seven (stop, six-seven?) Yeah
Six-seven, six-seven (yeah), six-seven, six-seven, uh-uh
😂😂
To 6-7 je len taká neškodná, nič neznamenajuca kravina...

Robili, možno tak 3 mesiace dozadu.