6 7 : Robia to aj deti na Slovensku?
Robia to aj decka na Slovensku?
@biba_18 😂😂😂 a jaajj ,
tak my doma bežne použivame v kontexte v rozhovore hlašky z českych rozpravok alebo nesmrtelnej českej klasiky
@sara07 ja zo Slunce, seno. Ked ma decka stvu, tak obratim oci k nebesiam a zadeklamujem:
“Panenko Marie Podsrpenska, vidiš?! A s tímhle materiálem mám já pracovat.”
Tak ja mam male deti a tie to objavili len nedavno.. odpocuvali od starsich kamaratov..tiez nevedia o co ide, ale starsi to hovorili, smiali sa, tak to robia aj ony. Ako take opicky. Rovnako ako bro..
@sara07 ja zo Slunce, seno. Ked ma decka stvu, tak obratim oci k nebesiam a zadeklamujem:
“Panenko Marie Podsrpenska, vidiš?! A s tímhle materiálem mám já pracovat.”
@moonlight1210 😂😂však nebud ako kelešová 😂,... maminko držte mne ... niekedy to dost odlahči situaciu .. pri pubertakovi to využivam dost hlášky rôzne , to je nabručene vždy teraz 😂
Nasich to uz preslo. Par mesiacov to u nas ficalo, ale uz si na to ani nespomenu. Konecne.
Áno, robia. Ja mám piataka a tretiaka. A vraj to používajú aj prváci. Ale už tento trend pomaly ale isto (konečne) pominul. Už to povedia len fakt raz za čas, pred pár mesiacmi 100x za deň.
Ja som to ešte len minule prvýkrát počula od škôlkara. Takže očividne je to niečo, čo teraz "fičí". Ja som si myslela, že to je ako keď napr. sa ide odrátať štart napr. teraz začnete tancovať "five, six, seven"
Inak je to postavička z detskej hry Steel of brainrot.
@andreatytler V anglictine pouzivaju. Veci/vyrazy, ktore preberaju z aj si neprekladaju. Ako sa naucia z videii alebo odkial, tak pouzivaju. V nasej domacnosti era 67 uz presla. Ako ked to niekde zbadaju, tak na to upozornia, ale nepocujem to doma kazdu chvilu.
@zuzanaete K tomu prekladaniu z AJ. Istá skupina ľudí chce prekladať aj napr. USA, teda aby sa používalo SŠA 😂
Ja som to ešte len minule prvýkrát počula od škôlkara. Takže očividne je to niečo, čo teraz "fičí". Ja som si myslela, že to je ako keď napr. sa ide odrátať štart napr. teraz začnete tancovať "five, six, seven"
@unicornlady Zda sa ze to postupuje smerom dolu vo vekovych skupinach. Pubertaci to uz zatracuju ale male deti si stale myslia ze je to super.
@zuzanaete K tomu prekladaniu z AJ. Istá skupina ľudí chce prekladať aj napr. USA, teda aby sa používalo SŠA 😂
@anonym_4c5837 Sest- Sedem by ale neznelo az tak zle.
Letelo pred pol rokom, teraz uz nie. Ale toto mi napriklad absolutne nevadilo ako trend (oproti inym minulym🙄🙄🙄🙄). Tiez len zagulam ocami pri tom, ak to pouzivali-pouziju...🫣🫣🫣
Ja som to v okolí nepočula nikoho použiť
jasne, six seven 😂😂 aj ja, napr. pri snookri haha
@biba_18 pri čom??
@andreatytler áno robia. Dokonca som to už videla aj na tričku nejakému chlapcovi.
boze moj maly toto omielal minule leto, zacal byt prvak vsade kde bola 6 ka... hned dopisal 7.. opakoval to ako papagaj.. teraz bude mat narodky pytam sa aku chce mat tematiku oslavy ci 67.. a on, ze neeee to uz je out .. tak teraz ma "99 nights in the forest"
@anonym_4f3773 Taka slovna blbina. Decka to na seba vykrikuju a smeju sa. Asi nemas deti inak by si urcite vedela co to je.😀
Nepamatam sa ze by sme nieco take mali my ked sme boli deti.
@andreatytler tiež to nepoznám, a mám dcéru
Najlepšie keď príde 3 rocny syn a zahlási six seven a ešte aj rukami mece😅. (MA staršie sestry)
Už aspoň rok.....
A je to riadne otravné.
A co to znamena? Odkial to je?
@andreatytler jasneee... 6 7 .. minule sme mali srandicku s mojou pubertou, v mckaci dostala cedulku 67 :DD tiez som si to musela dat xkrat vysvetlit, ale teda. blbost.. neriesim :D

@sense vzdy je to smiesne. nemusis byt tak vazna
@anonym_fac291 A čo je na tom smiešne? Aj ja mám pocit, že už je to na ústupe (tak ako kult brokolice), ale vždy sa nájdu jedinci mdlí duchom, ktorým sa zdá smiešna každá somarina (a to ja mám rada smiech aj zábavu, ale rehot pri 6 7 ide akosi mimo mňa).