Aké pesničky sa hrajú počas lekcií baby balance?
Zdravim, ake pesnicky pustaju pocas lekcii baby balance? Pamätam si ,,Zahrame sa na hada,, a co este? Chcem ich pustat aj doma.
Spievankovo
Spievankovo
@anonym_093c9e ja púšťam malej a jeden diel obsahuje pesničky, ktoré si spievame na plávaní🤗
@anonym_093c9e ja púšťam malej a jeden diel obsahuje pesničky, ktoré si spievame na plávaní🤗
@dominikademeter ja už mám deti väčšie ale ten bordel človek z hlavy nevyhodí už nikdy 🙈
Spievankovo
@anonym_093c9e Co zo Spievankova?
@anonym_093c9e Co zo Spievankova?
@anonym_autor
https://www.youtube.com/watch?v=3vatHZBwB2w@anonym_autor
@dominikademeter Urcite na 45 minutovej lekcii nepustaju 30 minut Spievankova. Ja sa pytam na konkretne pesnicky, nie na cely play list
@dominikademeter Urcite na 45 minutovej lekcii nepustaju 30 minut Spievankova. Ja sa pytam na konkretne pesnicky, nie na cely play list
@anonym_autor ide ide vláčik, ide ide slon, pláva kačka po jazere, letí letí lietadlo, dnes je veľká paráda,

Nechodili sme síce na baby balance, na iný krúžok. Ale tam spievali: “ťuki ťuki ťukalo, vo vajíčku volalo” , “pochoduj ako vojačik, ukáž mi, kde je obláčik”, “slniečko sa zobudilo, popreťahovalo kosti” , “skáče žaba po blate..”