icon

Aké rozprávky by ste púšťali dvojročným deťom?

ifhanka
5. jan 2016

Poradte ake rozpravočku mam pustit

misska22
5. jan 2016

U Nás fičí maša a medveď a všetko kde sú autíčka chlapček alebo dievčatko??

henikav
5. jan 2016

Nasa ma rada Minnie Mouse, Masu a medveda, Krtka, a na youtube najradsej pozera kde rozbaluju darceky, hracky, alebo modeluju plastelinu

vilki
5. jan 2016

ahoj, náš v tom období najradšej pozeral dvd z našej svadby...teda jedine to pozeral....iné nechcel nič....už mi to taaaaak liezlo na nervy... 😀

sense
5. jan 2016

Lolek a bolek, masa s medved spievankovo ci fiha....ale vydrzi tak 10min potom ju to uz nebavi...

belllinka
5. jan 2016

Ovečka Shaun, Máša a medveď, Spievankovo, Smejko a Tanculienka.

jamocka4
5. jan 2016

Peppa Pig, Matýsek a Jája, Barney a priatelia u nás fičali v takom veku

milagrosss20
5. jan 2016

Mi sme pustali masa a medved..ale predtali sme..koli tomu ze masa robi medvedovi zle a naprieky a deti sa rychlo od nich naucia robit tie iste veci...takze teraz pozerame miro jaros,barbie rock,ladove kralovstvo,na vlasku,potom vseliake pesnicky cinludovka ci normalne...

javi37
5. jan 2016

Tom a Jerry, Krtko, Bolek a Lolek, No pockaj zajac.

beloba
5. jan 2016

u nas este 2-rocneho velmi nebavilo nic... az okolo 2,5 zacal s Krtkom a Spievankovom... mladsi sa chyta uz teraz 2 rocny ale zatial len na Fiha tralala a Spievankovo...rozpravky ho este nebavia... ani Krtko, ani ovecka Shaun, ani Masa...

saurian
5. jan 2016

Bambulku 🙂

darina1952
5. jan 2016

Pingu, Tom & Jerry, Pat a Mat,

katrinka8
5. jan 2016

U nás v tom veku fičia najmä Spievankovo a pri mladšom aj Fíha Tralala, Bambuľka. Smejko a Tanculienka nezaujalo vôbec. Spievankovo je top všetkých 5 dielov u nás.
Dcérka v tom veku kreslené rozprávky vôbec nepozerala, nebavila ju žiadna, iba takéto živé osoby, plus muselo sa tam spievať 🙂 Fíha ju nebavila tiež, synčeka baví aj Fíha. Jeho zaujala aj Lokomotíva Tomáš (Tomáš a priatelia, neviem, každý to prekladá inak), ale on zbožňuje vláčiky všeobecne. Synček sem-tam vydrží aj Máša a medveď, ale tak maximálne 1 diel. Osobne tú rozprávku nemám rada, má síce nádhernú animáciu, ale ten obsah je nič moc teda ☹ Najnovšie náš malý pozerá so sestrou dokonca Mimi a Líza, čo ma prekvapilo. A tiež vydrží občas so sestrou pozerať Sofie První alebo Doktorka Plyšáková 😀

esterba
5. jan 2016

Ked uz, tak Macko Usko. Mile, poucne, priprava na skolku.

lorela
5. jan 2016

Zatiaľ nič.

babulka82
5. jan 2016

Spievankovo a fihatralala

marcela_mate
5. jan 2016

U nas frcal Macko Pu v anglictine 🙂

saska042
5. jan 2016

U nas zacalo spievankovo v kine a hned aj fiha a teraz momentalne micky co ma tesi podla mna je to lepsie ako rozpravky kde si postavicky robia.zle

jana_eyre
5. jan 2016

ja mam aj 4rocneho aj 2rocnu, takze je zvyknuta aj na dlhsie rozpravky, ako RIO, bambi, proste disney, pixar..

inak vyborne kratsie su pepa pig, masa a medved, pingu, barney..

alebo cokolvek, kde su tancujuce a spievajuce deti.. spievankovo 5, ma velmi milo prekvapilo - naozaj sa posnazili..

mirka822
7. jan 2016

My jsem pouštěli krtečka, ale pak už i pohádky od Disneyho, protože jsem chtěla, aby na ní z pohádky někdo mluvil. Nicméně pouštění pohádek u nás bylo a je poměrně výjimečné. 🙂

dodo777
Autor odpoveď zmazal