Aké rozprávky by ste púšťali dvojročným deťom?
Poradte ake rozpravočku mam pustit
Nasa ma rada Minnie Mouse, Masu a medveda, Krtka, a na youtube najradsej pozera kde rozbaluju darceky, hracky, alebo modeluju plastelinu
ahoj, náš v tom období najradšej pozeral dvd z našej svadby...teda jedine to pozeral....iné nechcel nič....už mi to taaaaak liezlo na nervy... 😀
Lolek a bolek, masa s medved spievankovo ci fiha....ale vydrzi tak 10min potom ju to uz nebavi...
Ovečka Shaun, Máša a medveď, Spievankovo, Smejko a Tanculienka.
Peppa Pig, Matýsek a Jája, Barney a priatelia u nás fičali v takom veku
Mi sme pustali masa a medved..ale predtali sme..koli tomu ze masa robi medvedovi zle a naprieky a deti sa rychlo od nich naucia robit tie iste veci...takze teraz pozerame miro jaros,barbie rock,ladove kralovstvo,na vlasku,potom vseliake pesnicky cinludovka ci normalne...
Tom a Jerry, Krtko, Bolek a Lolek, No pockaj zajac.
u nas este 2-rocneho velmi nebavilo nic... az okolo 2,5 zacal s Krtkom a Spievankovom... mladsi sa chyta uz teraz 2 rocny ale zatial len na Fiha tralala a Spievankovo...rozpravky ho este nebavia... ani Krtko, ani ovecka Shaun, ani Masa...
Bambulku 🙂
Pingu, Tom & Jerry, Pat a Mat,
U nás v tom veku fičia najmä Spievankovo a pri mladšom aj Fíha Tralala, Bambuľka. Smejko a Tanculienka nezaujalo vôbec. Spievankovo je top všetkých 5 dielov u nás.
Dcérka v tom veku kreslené rozprávky vôbec nepozerala, nebavila ju žiadna, iba takéto živé osoby, plus muselo sa tam spievať 🙂 Fíha ju nebavila tiež, synčeka baví aj Fíha. Jeho zaujala aj Lokomotíva Tomáš (Tomáš a priatelia, neviem, každý to prekladá inak), ale on zbožňuje vláčiky všeobecne. Synček sem-tam vydrží aj Máša a medveď, ale tak maximálne 1 diel. Osobne tú rozprávku nemám rada, má síce nádhernú animáciu, ale ten obsah je nič moc teda ☹ Najnovšie náš malý pozerá so sestrou dokonca Mimi a Líza, čo ma prekvapilo. A tiež vydrží občas so sestrou pozerať Sofie První alebo Doktorka Plyšáková 😀
Ked uz, tak Macko Usko. Mile, poucne, priprava na skolku.
Zatiaľ nič.
Spievankovo a fihatralala
U nas frcal Macko Pu v anglictine 🙂
U nas zacalo spievankovo v kine a hned aj fiha a teraz momentalne micky co ma tesi podla mna je to lepsie ako rozpravky kde si postavicky robia.zle
ja mam aj 4rocneho aj 2rocnu, takze je zvyknuta aj na dlhsie rozpravky, ako RIO, bambi, proste disney, pixar..
inak vyborne kratsie su pepa pig, masa a medved, pingu, barney..
alebo cokolvek, kde su tancujuce a spievajuce deti.. spievankovo 5, ma velmi milo prekvapilo - naozaj sa posnazili..
My jsem pouštěli krtečka, ale pak už i pohádky od Disneyho, protože jsem chtěla, aby na ní z pohádky někdo mluvil. Nicméně pouštění pohádek u nás bylo a je poměrně výjimečné. 🙂

U Nás fičí maša a medveď a všetko kde sú autíčka chlapček alebo dievčatko??