icon

Ako dlho trvá naučiť sa šnúru?

22. jún 2024

Zeny,koľko trvalo vašim deťom kým to zvládli?
Dcéra sa začala snažiť,chce byť gymnastka ale šnúru nevie ,nie je až taká ohybná.

kacena4
22. jún 2024

nie kazde dieta to zvladne u nas cca v 6 rokoch vyberali deti do klubu ktore na to maju predpoklady, kto nemal mohol chodit na kruzok a rodicia ho platili. nepises ako stare dieta je, ale aj je skolak tak uz tazko gymnastika ked nie je ohybna. tieto deti vacsinou maju hypermobilitu

autor
22. jún 2024

@kacena4 asi áno, ma 7 ale mne by stačilo ani nie tak úplne gym ale salta,mlynské kola a stojky na rukách,to sa dá naučiť a je to v podstate krajšie ako gymnastika.

jaga18
22. jún 2024

Keď ti ide len o akrobaciu, tak nájdi najbližší klub detského fitnesu. Tam sa v zostavách zameriavajú len na akrobaticke prvky ako premety salta a iné cviky. Na Slovensku je plno klubov a 7 rokov nie je vôbec neskoro. Ohybnost treba trénovať denne. Dat si minutovky v šnúre na jednu nohu, potom druhú a aj čelný. Časom zvýšiť na 1min 30 , potom 2 min....hlavne každý deň a zvládne to casom

autor
22. jún 2024

@jaga18 dakujem prijali ju na tanec Q že je šikovná len ma cvičiť šnúru,tak cvičíme denne ,uvidím ako by sa vedela zlepšiť,tu akrobacie pozriem dakujem ti snáď máme šancu este🙂

daren1
22. jún 2024

Naučí, dcéra je mazoretka baby 8-10 ročne v priebehu roka zvládli šnúru na obe nohy, pravidelne cvičiť, mali speci trenerkou ale dá sa neviem ci na úrovni gymnastky ale dá sa.

seepferdchen
7. sep 2024

Ja som sa naucila snuru doma v 13-14 rokoch, vsetko sa da, ale samozrejme samo o sebe to nic neznamena. Aj premet som sa naucila u babky na dvore 😂 ale v tej dobe to bolo asi aj normalne, ze sme boli cele dni vonku a ked niekto chodil napr na tanecnu tak nam ukazoval, co a ako 😀 mna naucila setra, ukazala mi cviky ake robili na treningu.