icon

Ako efektívne naučiť deti plávať?

8. júl 2024

Ahojte, mám decká 10 a 15 r . nevedia ešte plávať . Dať ich do plaveckého kurzu ? alebo nejaké rady tipy triky ako ich to naučiť. Mňa keď učili v detstve tak asi tak , že hodili do vody a kop rukami nohami , ja tak deti naučiť plávať nechcem . Starší je dosť bojazlivý čo sa týka vody .

Strana
z2
zuzu11166
11. júl 2024

@nikha2809 tak tak! A ani by som nenutila.
Je super vediet plavat,ale zial nie kazdy to dokaze.ja som v detstve bola presne tak isto.nikto ma to nedokazal naucit,lebo mam z toho panicky strach.
A este viac mi to sprotivili ked ma nutili.ja by som to velmi chcela vediet,ale jednoducho nemam sancu.a to som casto aj pri mori a darmo.
Ale moja dcerka plava velmi dobre,aj ju to otecko velmi rychlo naucil.nuz kazdy sme iny,co uz.

sonicka19983
11. júl 2024

Naša 9 ročná sa naučila sama postupne...plus mali aj plavecký v škole...teraz v mori už sa nebojí... pláva aj 100m...nikto sme ju neučili...základy sme ukázali a na zvyšok prišla sama 👍👍👍

lulu0123
11. júl 2024

Nejaky sukromny trener,kludne aj pre oboch naraz.

adelkaa159
11. júl 2024

Uff to su vacsie deti moje chodia na kurz mam 3,5,8 ročnu a ide im to ale vybrali sme aby aj nieco vedeli ne iba pod vodu sa potapat a chvabohu na “raketku uz preplavu obydva a ta 3rocna zatial ma kurz sebazachrany ale ked ma pomocny pas uz sa kopanim udrzi nad hladinou a docéla ju to aj baví

adelkaa159
11. júl 2024

Este konstatujem ze ja sama viem plavat ako mam niekedy strach z vacsej vody ale nemam problem cim som starsia tak vacsi respekt chytam inak vsetko ok moj muz nevedel plavat ale ked sme boli v chirvatsku a sme šnorchlovali tak popri nas sa ucil ked pozeral a teraz kus preplave

lodkadiz
11. júl 2024

Moja skúsenosť. Ako mala som bola obrovský bojko na vodu (nie raz má hodiny na kupku do vody že na plavaj aj tak má vyťahovali) nenaučila som sa plávať ani na jednom plaveckom výcviku a z kurzu nič. Po 8 týždňoch som sa nenaučilo nič spoejene s plávaním lebo čo- strach 🤷🏻‍♀️ a teda plávať som sa naučila asi ako 15 ročná kedy som sama musela nabrať odvahu a vtedy to išlo. Dovtedy som sa strašne bála a nič to neprekonalo. No ale čo, mam syna skoro 4 ročného a ten zas pláva, ponára sa, miluje vodu a ide mu to lepšie ako mne v 15. Nikdy som ho sama do vody nehodila ale viem že sa asi človek musí odvazit sám.

bori7293
12. aug 2024

Ahoj. Môj syn 9r. taktiež ešte nevie plávať. Počas plaveckého kurzu ochorel (bol na ňom len 2 dni). Chodíme na plaváreň,vody sa nebojí. Skôr hĺbky. Rozmýšľam nad súkromným inštruktorom. Mladší syn 5r.sám zapláva pod vodou niekoľko metrov ( a to sme ho neučili).

Strana
z2