icon

Ako riešiť nezrovnalosti v poplatkoch za krúžok?

30. mar 2026

Ahojte. Aky je vas nazor? Nas maly chodi na atletiku 2x tyzdenne. Cely januar som ho odlasila a v polovici februara sme odchadzali na 3 tyzdnove liecenie do marca, co som napisala sefke klubu a poprosila ju, aby to zobrala do uvahy pri platbach za februar a marec. Odpisala mi,ze februar platbu upravi tak,ze budeme platit treningy, co bude pritomny plus clensky poplatpk. Co som jej potvrdila, ze ok a poprosila som o rovnaky pristup aj za marec. Neodisala. Bola som v tom, ze sme sa dohodli ako vo februari. Ona mi vsak napisala, ze marec mame zaplatit v plnej cene a ze je to solidarota k ostatmym clenom klubu🤦 Akoze maly bol posledne mesiace minuleho roka dost chori, vymeslal 50,,%, cize solidarni sme dost, no hlavne mi ide o tu komunikaciu a netransparemtnost,ze raz tak spravi a raz tak. Co by ste robili? Zaplatili plnu sumu alebo sa dotahovali na ospravedlneni/odpusteni tych nepritomnych hodin?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_aea808
31. mar 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor a ty si myslis, ze kto si? Ked sa takto spravas aj mimo virtualneho sveta, zrejme sa s tebou ludia neskamaratia s takymto pristupom.

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_aea808
31. mar 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ty nerozumies ani tym zmluvnym podmienkam...

simca06022011
31. mar 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor normalne som ti slusne odpovedala. A este aj k veci.

anonym_1bc537
31. mar 2026
@anonym_aea808

@anonym_autor ty nerozumies ani tym zmluvnym podmienkam...

@anonym_aea808 málo kamarátov máš asi ty, keď potrebuješ neustále rýpať do autorky, svoje si si povedala, tak sa ďalej odbavuj v iných diskusiách.

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_aea808
31. mar 2026
@simca06022011

@anonym_autor normalne som ti slusne odpovedala. A este aj k veci.

@simca06022011 autorku nepresvedcis ani rozumnymi argumentami. Ma svoju pravdu. Ktokolvek iny je zly, hlupy a neviem co este... Necudujem sa pani z kruzku.

dm1
31. mar 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ja som ti napísala ako to na športových kluboch chodí bežne zo skúsenosti x známych. Ak vy to vo svojom mate v pravidlách určené inak, tak sa na ne odvolaj. Ak to určené nemáte ze moze na čas odhlásiť, tak ti zostáva len rešpektovať ako sa k tomu daný klub postavil

citronove_koliesko
31. mar 2026

Mozete jej tu pisat cokolvek ked zmluvne podmienky zjavne necitala alebo ich ignoruje pripadne im nerozumie.
A laskavost vo februari a neodpoved na marec si vysvetlila po svojom, a teraz sa rozculuje ze vo februari vratili a v marci uz nie. 😃

anonym_6f82b7
31. mar 2026

@anonym_autor Ja som predseda klubu ( krasokorculovanie) a nastavila som pravidlo ak niekto nepride ani jeden krat za mesiac na trening kpli choribe, urazu a pod., nemusi poplatok za dany mesiac platit. Ak pride aspon raz, tak mesacny poplatok plati. Ale teda my nemame vysoku sumu za mesiac.

anonym_6f82b7
31. mar 2026

Ale urcite sa treba pytat, vykomunikovat si to. Preco februar nebol problem, narec uz je.

anonym_903c06
31. mar 2026

Toto už na MK pomaly začína byť zvykom, že dáky autor sa tu na niečo spýta a 3/4 koňa ju ide pomaly zniesť zo sveta. Namiesto rád, bez vyskakovania a osočovania presný opak...

@anonym_fc0357 by si sa divila, nie všade je to tak ako poznáš ty, či iné tu diskutujúce čo si idú len svoju pravdu...u nás tréner prerátava každému rodičovi platby individuálne, podľa toho koľko tréningov za daný mesiac absolvoval. (viď screen)

@anonym_285a02 prišla si sa tu navážať do autorky či ako? Stalo sa, že napísala niečo chybne, čo už, chceš povedať, že ty si 100% bezchybný človek?

belllinka
31. mar 2026
@anonym_903c06

Toto už na MK pomaly začína byť zvykom, že dáky autor sa tu na niečo spýta a 3/4 koňa ju ide pomaly zniesť zo sveta. Namiesto rád, bez vyskakovania a osočovania presný opak...

@anonym_fc0357 by si sa divila, nie všade je to tak ako poznáš ty, či iné tu diskutujúce čo si idú len svoju pravdu...u nás tréner prerátava každému rodičovi platby individuálne, podľa toho koľko tréningov za daný mesiac absolvoval. (viď screen)

@anonym_285a02 prišla si sa tu navážať do autorky či ako? Stalo sa, že napísala niečo chybne, čo už, chceš povedať, že ty si 100% bezchybný človek?

@anonym_903c06 no ked uz sa hrabe vyucovat decko doma, tak by mala aspon pravopis ovladat. A nielen ten.

anonym_2c72c0
31. mar 2026

@anonym_autor
Na jednej strane ta chápem, ale tak musíš aj ty pochopiť, ze keby tak zmyšlalo polka rodičov tak aby bordel by v tom bol.
Klub vezme dajme domu 50 deti všetko maju vypočítané všetky naklady a zrazu kazdy mesiac nepride 2-10 deti min.a kazdy by si dával podmienky, ze nebude platiť lebo moje dieta je choré nebolo vtedy a vtedy na tréningu
Platíš bez ohľadu na to ,či bolo dieťa na tréningu alebo nie
Bud rada,ze aspoň ten jeden mesiac ti vyšli v ústrety

aurora33
Odpoveď bola odstránená
anonym_51703f
31. mar 2026

Zaplatila by som. Ja ťa chápem, lenže tiež som začala ponúkať služby a viem pochopiť aj druhú stranu. Šéfka je asi mladá a empatická, pretože jedno som sa naučila, že ak podám prst, budú chcieť celú ruku. Naozaj ti vyšla jeden mesiac v ústrety, od teba očakáva, že budeš solidárna ďalší mesiac. Neodpísala, lebo nemohla uveriť vlastným očiam, že to myslíš vážne. Mňa kontakt s ľuďmi naučil byť nekompromisná, lebo slušní ľudia nevyjednávajú. Nikdy. Tí neprídu a ešte sa mi vopred strašne ospravedlňujú, že nemôžu prísť.

anonym_1bc537
31. mar 2026
@anonym_51703f

Zaplatila by som. Ja ťa chápem, lenže tiež som začala ponúkať služby a viem pochopiť aj druhú stranu. Šéfka je asi mladá a empatická, pretože jedno som sa naučila, že ak podám prst, budú chcieť celú ruku. Naozaj ti vyšla jeden mesiac v ústrety, od teba očakáva, že budeš solidárna ďalší mesiac. Neodpísala, lebo nemohla uveriť vlastným očiam, že to myslíš vážne. Mňa kontakt s ľuďmi naučil byť nekompromisná, lebo slušní ľudia nevyjednávajú. Nikdy. Tí neprídu a ešte sa mi vopred strašne ospravedlňujú, že nemôžu prísť.

@anonym_51703f slušní ľudia neignorujú, ale riešia vzniknuté situácie, inak by nemali zastávať žiadne funkcie.

autor
31. mar 2026

Ak niekto viete komtaktovat adminky, nech zmazu diskusiu, urobte tak.
@admin prosim zmazat

anonym_51703f
Autor odpoveď zmazal
anonym_1bc537
31. mar 2026
@anonym_51703f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_51703f tak tu nemiešaj hrušky s jablkami. Btw, autorka tiež riešila situáciu vopred, ale bola ignorovaná.

aurora33
31. mar 2026
@anonym_autor

Ak niekto viete komtaktovat adminky, nech zmazu diskusiu, urobte tak.
@admin prosim zmazat

@anonym_autor 😅😅🤣🤣😅😅

anonym_51703f
31. mar 2026
@anonym_1bc537

@anonym_51703f tak tu nemiešaj hrušky s jablkami. Btw, autorka tiež riešila situáciu vopred, ale bola ignorovaná.

@anonym_1bc537 Nie tak celkom.

„som napisala sefke klubu a poprosila ju, aby to zobrala do uvahy pri platbach za februar a marec. Odpisala mi,ze februar platbu upravi tak,ze budeme platit treningy, co bude pritomny plus clensky poplatpk. “

Jasne napísala, že vo februári jej vyjde v ústrety, čím dala najavo, že v marci už nie, inak by spomenula rovno aj marec.

anonym_1bc537
31. mar 2026
@anonym_51703f

@anonym_1bc537 Nie tak celkom.

„som napisala sefke klubu a poprosila ju, aby to zobrala do uvahy pri platbach za februar a marec. Odpisala mi,ze februar platbu upravi tak,ze budeme platit treningy, co bude pritomny plus clensky poplatpk. “

Jasne napísala, že vo februári jej vyjde v ústrety, čím dala najavo, že v marci už nie, inak by spomenula rovno aj marec.

@anonym_51703f v tom prípade jej mala odpísať, že za marec jej budú tréningy účtovať, nie hrať mŕtveho chrobáka a potom vyžadovať platby, nemyslíš ? Vyslovene neprofesionálne až arogantné správanie podľa mňa.

anonym_51703f
Autor odpoveď zmazal
anonym_1bc537
1. apr 2026
@anonym_51703f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_51703f žiadnu zmluvu tu nespomína, platí mesačne. Dieťa má zdravotné problémy (operácia, liečenie..) nie prechodnú chrípku, prechladnutie s nádchou... v tomto prípade sa môže brať ohľad na platby ak pár mesiacov vymešká, ale to je už o nadstavení klubu v tomto prípade veľmi arogantné a zavádzajúce správanie.

anonym_51703f
Autor odpoveď zmazal
anonym_0e4612
1. apr 2026
@anonym_1bc537

@anonym_51703f žiadnu zmluvu tu nespomína, platí mesačne. Dieťa má zdravotné problémy (operácia, liečenie..) nie prechodnú chrípku, prechladnutie s nádchou... v tomto prípade sa môže brať ohľad na platby ak pár mesiacov vymešká, ale to je už o nadstavení klubu v tomto prípade veľmi arogantné a zavádzajúce správanie.

@anonym_1bc537 autorka zmluvu spominala v niektorom z prispevkov na 1.strane. Doslova tam pisala, ze zmluvu si citala, na to sa nepyta, ale... Chcela som to dohladat, uz vsetky svoje prispevky zmazala. Aj to o mnohom vypoveda...