Ako riešiť platby za krúžok počas PN?
Ahojte, ako by ste riešili takú situáciu, 4 ročná dcéra chodí na pohybový krúžok. Lenže ja som na rizikovom PN. Krúžok máva 2x do týždňa. Keď manžel nie je v práci, tak ju zoberie on. Len veľa krát sa stane, že presne v tie dni musí robiť, a tým pádom nejde dcéra ani raz. Občas sa krúžok zruší. ZŠ chvíľu je koniec mesiaca a dcéra nebola ešte ani raz na krúžku, ak sa podarí, tento týždeň pôjde 1x a ešte budúci by mohla stihnúť 1-2x ísť. Mne je ľúto tych prepadnutých peňazí, aj keď to nie je nejaká extrémna suma. Platíme mesačne, vychádza to 35€. Skúsili by ste sa dohodnúť s trénerom, či by sme mohli platiť za tréning, alebo je to trápne ?
Myslím, že dozadu už aj tak nič nevybavíš. Keby si ju ešte v apríli chcela odhlásiť z májových hodín, možno by si pochodila, ale takto si nemyslím...
@anonym_autor Dohodla by som sa s niekým, kto bude dcéru na krúžok vodiť, keď muž nemôže. Iná mamička, niekto z rodiny, študentka, ktorá si chce privyrobiť alebo ešte môžeš požiadať lekára, aby ti upravil vychádzky na čas dcérinho krúžku
@anonym_autor Dohodla by som sa s niekým, kto bude dcéru na krúžok vodiť, keď muž nemôže. Iná mamička, niekto z rodiny, študentka, ktorá si chce privyrobiť alebo ešte môžeš požiadať lekára, aby ti upravil vychádzky na čas dcérinho krúžku
@janinah netuším, či majú vôbec plný stav. Nepoznám nikoho, bývam v tomto meste rok.
@zitaje nemyslim dozadu, ale tak ešte aj ďalší mesiac bude chodiť.
@patka06 nepoznám nikoho, a pešo sa tam nedá ísť, je to od nášho bytu 10-15 minút autom.. rodinu mám ďaleko, jedine svokra býva cca 15 minút autom, lenže tá tiež chodi do roboty..
@janinah netuším, či majú vôbec plný stav. Nepoznám nikoho, bývam v tomto meste rok.
@zitaje nemyslim dozadu, ale tak ešte aj ďalší mesiac bude chodiť.
@patka06 nepoznám nikoho, a pešo sa tam nedá ísť, je to od nášho bytu 10-15 minút autom.. rodinu mám ďaleko, jedine svokra býva cca 15 minút autom, lenže tá tiež chodi do roboty..
@anonym_autor
zrušiť celý krúžok, keď to má byť takto. načo je to takto dobré.
Prečo si sa nedohodla s inou mamičkou? A inak u nás, keď dieťa na krúžok nejde, nedá sa nič vrátiť - má byť odhlasené, namiesto neho mohlo byť iné dieťa.
Nie, nedovolia to, pretože dieťa zabera miesto druhému ktoré by platilo plnú sumu a tým pádom, budú mať zarobené viac, ani by som neskúšala túto možnosť, jedine zrušiť celý krúžok, bohužiaľ krúžky fungujú takto platí sa plná suma či chodí či nechodi,.a načo vlastne dieťa chodí na krúžok, keď tam ide raz za mesiac, nevidím žiadny zmysel
My platime 110eur na pol roka naraz,a je jedno ci ide,ci nejde.Je to zaplatene a hotovo.
Tak ju odhlas,ked ti je luto penazi.
@anonym_autor u nás tiež peniaze prepadajú, iba vtedy sa platby prerušili , keď mal operáciu syn a dlhodobú rehabilitáciu, to boli mesiace . Vtedy sme odhlásili , neplatili a potom nabehli znova
Inak to nie je bežné, že by vracali peniaze , niekde dokonca nie je možnosť ani náhrady,
treba rátať s tým, že tie peniaze jednoducho prepadnú
Nie, nedovolia to, pretože dieťa zabera miesto druhému ktoré by platilo plnú sumu a tým pádom, budú mať zarobené viac, ani by som neskúšala túto možnosť, jedine zrušiť celý krúžok, bohužiaľ krúžky fungujú takto platí sa plná suma či chodí či nechodi,.a načo vlastne dieťa chodí na krúžok, keď tam ide raz za mesiac, nevidím žiadny zmysel
@zuzubb007 tak mohlo sa stat, ze od septembra chodila normalne, potom mamina otehotnela a ostala na rizikovom a je to. Nam sa tiez stane, ze deti nejdu aj 3 tyzdne, bud choroba ich alebo moja alebo ine veci, kvoli ktorym sa neda, nuz, prepadne to. Nevracaju sa peniaze.
Mozno keby ste ju uz odhlasili uplne do konca sk.roka, tak by vysli v ustrety, skuste.

Nie,Zabera miesto niekomu kto tam mohol chodit a riadne platiť.Iný rodič ju nevie zobrať popri svojom dieťati?