Ako sa lektorky babybalance lúčia s deťmi?
Ahoj, tie co chodite s detmi na babybalance. Ako sa lektorky po hodine lucia s detmi? Je tam nieco take ako objatie alebo bozk?
Žiadne objatie ani bozk. Máme za sebou 5 kurzov a maximálne pečiatky dostávali deti na konci
Nie, maximálne si zamavaju
Naša občas objala aj dala pusu na líce keď ju premohli emócie 😅 ale nebolo to povinné na konci hodiny. Za dva roky sa to stalo možno 3x a vždy ma to trochu prekvapivo ale nevadilo mi to.
Ako sa teda robí rozlúčka u Vás po hodine?
ok, pretoze ich sledujem na socialnych sietach a casto sa zobrazuje, ze sa lucia bozkom, dokonca aj na usta.
Chodíme ma Mini 2 a žiadne bozky ani objatia, lektor napodobni akoby dávala päť dieťaťu či jak to mám nazvať 😀 alebo pohladká po rúčke spolu s Macom. Aj keď sa dotýkala dieťaťa a chcela niečo ukázať mamičke spýtala sa vopred
Nie urcite sa nebozkavaju jedine ak premotivovana mamicka posle dieta dat pusu kvoli fotke.
Hodina konci uspanim medveda a zamavanim.a pri starsich detoch peciatkou..

Nie, vždy na konci si mali deti rozložiť vankúšiky a sadnúť si na ne a kto takto sedel na vankúši,tak dostal pečiatku na ruku..a nie je to povinne, moja dcerka do 1,5 roka pečiatku nechcela a potom zrazu aj aj na ruky aj na nohy😀