icon

Ako sa lektorky babybalance lúčia s deťmi?

19. jún 2025

Ahoj, tie co chodite s detmi na babybalance. Ako sa lektorky po hodine lucia s detmi? Je tam nieco take ako objatie alebo bozk?

pl2y
19. jún 2025

Nie, vždy na konci si mali deti rozložiť vankúšiky a sadnúť si na ne a kto takto sedel na vankúši,tak dostal pečiatku na ruku..a nie je to povinne, moja dcerka do 1,5 roka pečiatku nechcela a potom zrazu aj aj na ruky aj na nohy😀

obleckodogymu
19. jún 2025

Žiadne objatie ani bozk. Máme za sebou 5 kurzov a maximálne pečiatky dostávali deti na konci

gejb
19. jún 2025

Nie, maximálne si zamavaju

svokrinjazykmonika
19. jún 2025

Naša občas objala aj dala pusu na líce keď ju premohli emócie 😅 ale nebolo to povinné na konci hodiny. Za dva roky sa to stalo možno 3x a vždy ma to trochu prekvapivo ale nevadilo mi to.

ankare
19. jún 2025

Ako sa teda robí rozlúčka u Vás po hodine?

autor
19. jún 2025

ok, pretoze ich sledujem na socialnych sietach a casto sa zobrazuje, ze sa lucia bozkom, dokonca aj na usta.

katusik456
19. jún 2025

Chodíme ma Mini 2 a žiadne bozky ani objatia, lektor napodobni akoby dávala päť dieťaťu či jak to mám nazvať 😀 alebo pohladká po rúčke spolu s Macom. Aj keď sa dotýkala dieťaťa a chcela niečo ukázať mamičke spýtala sa vopred

saxana000
19. jún 2025

Nie urcite sa nebozkavaju jedine ak premotivovana mamicka posle dieta dat pusu kvoli fotke.
Hodina konci uspanim medveda a zamavanim.a pri starsich detoch peciatkou..