icon

Ako sa venujete 7 ročným synom?

1. máj 2022

Mile maminky a oteckovia,ako sa venujete svojmu synovi vo volnom case? Co rad robi?

tosomja
Autor odpoveď zmazal
autor
1. máj 2022

@tosomja vcera som s nim napr.piekla kolac - pomahal mi pri priprave cesta, potom som sa s nim rozpravala, co vsetko sme dali do cesta..dnes sa bol s nim otec povozit na bicykli. Skor som chcela nejake napady od rodicov, ako travia cas so svojimi detmi, co ich bavi spolu robit..

erika0802
1. máj 2022

Môj syn príde zo školy tašku supne do izby a keď je pekne sú von zo susedmi ,môj má rád všetko čo sa týka stavebníctva prestne ako manžel.ma svoju vŕtačku a berie mužovi srobiky a vŕtaju s deťmi stále do dreva majú tam kolibu.ja sa s ním učím a keď som v práci učí sa manžel .nejaké speci aktivity nemáme .

galganka
1. máj 2022

Seva, Lego, knihy, bicykel, kreslenie, pečenie, čokoľvek...

autor
1. máj 2022

@erika0802 super napad s tou vrtackou..dakujem. V septembri nastupuje do skoly. Mal odklad. Nerad pise,kresli..

mooonika1975
1. máj 2022

vikendy na vyletoch, ale nie takých, kde sa starajú o našu zábavu, ale takú ako ideme na výlet do lesa, hráme sa tam, zbierame niečo, proste aktivny rodinný výlet, plus stolné hry po večeroch

autor
1. máj 2022

@galganka sam od seba si vyberie cinnost, ci skor mu to navrhnes?

galganka
1. máj 2022

Raz tak, raz tak... ale keď je pekne ako dnes, najčastejšie je vonku s kamarátmi. Bicyklujú sa, hrajú futbal, púšťajú autá na ovládačku... my dospeláci prídeme na rad až neskôr, keď sa vonku už nudia...

erika0802
1. máj 2022

Náš už prvák je , ceruzka mu v predškolskej išla na nervy jemu vadilo že ide po papieri , kresliť neexistuje a ako prvák rád aj píše aj kreslí ...robia to v škole tak sa teší .držím palce
Jedna vŕtačka ,kartón srobikov a o zábavu postarané 🙂

autor
1. máj 2022

@mooonika1975 ja mam velmi rada vylety..lenze jemu sa nechce chodit...je umrncany a uz ked sme tam,tak zas nechce ist domov,hlavne ked su tam deti..

autor
1. máj 2022

@galganka super,ze ma kamaratov. Po tej korone sa mi zda,ze deti velmi nechcu chodit von..

autor
1. máj 2022

@tosomja minule sme sadili semienka z kauflandu...nadseny bol z toho..

autor
1. máj 2022

@tosomja snazim sa mu citat kazdy vecer pred spanim nejaku knizku resp.z casopisu pribeh..lenze ho to nebavi pocuvat.. Ale vcera prisiel za mnou,napocudovanie,aby som mu precitala pribeh z knizky O Deduskovi Vecernickovi..prekvapil ma milo..

autor
1. máj 2022

@erika0802 urcite mu skusim dat tu vrtacku so srobikmi..normalne sa tesim..ako zareaguje..

tosomja
Autor odpoveď zmazal
autor
1. máj 2022

@tosomja ked si kresli,tak su to tanky..od malicka ho fsscinuju tanky...chodili sme na Duklu a na Dargov pozerat a "ohmatat" si skutocny tank...minule si vyrobil z krabice tank...z lega si vyraba tanky.. tak sa niekedy v duchu pytam sama seba,co z neho bude? 🙂

autor
1. máj 2022

@tosomja u toho priatelovho synceka nastupuje puberta..evidentne..mam dvoch starsich doma..viem o com pises a cim su starsi,tak su narocnejsi..pevne nervy..

tosomja
Autor odpoveď zmazal
nicicka
1. máj 2022

@tosomja Môj bude mať 7 r. a cista katastrofa. Tiež len telka, mobil. Úlohy s ním robiť sú boje. Len svoje veci čo sa mu chcú. A každé druhé slovo hov..., do ri.., drž hu....no zúfalá som. Ale vraj má znaky aspergera. Tak mozno aj tým. Dcéra mala tiež v takom veku zlé obdobie ale inou formou. Teraz je v 3 ročníku a je to oveľa lepšie. Dúfam že aj on sa znormalnizuje. Akokeby začal skúšať hranice. Úplne drzý a fakt ako v puberte. 😩

autor
1. máj 2022

@nicicka akokeby som citala o nom..😄..nic sa mu nexce v poslednom case..zacina odvravat a pouzivat slovnik drevorubaca..len pozeram,co sa s nim deje..

matapo
1. máj 2022

...hrame spolocenske hry, chodime na prechadzky, vylety, turistiku, cykloturistiku, na bazen, do kniznice, do kina, aj sa niekam najest, sem tam nieco vyrabame, sem tam spolu aj napecieme,pozerame spolu rozpravky, ucime sa spolu do skoly,... uplne vsetko.

nicicka
1. máj 2022

Jaj, no ešte si užijeme 😁

essenceee
1. jún 2022

čo nejaka cyklistika? Kolobežka, bicykel?

autor
1. jún 2022

@essenceee
Nechce sa mu na bicykel..ma aj kolieskove korcule...aj skateboard...

krstn003
25. aug 2022

cyklistika je taká obyč ale nesklame asi nikoho