icon

Akú zábavku pre 16 mesačné dieťa?

sosanna88
14. máj 2014

Nazdis🙂
Mam malu 16mes. nervanu, ktora sa s niciiiiiiiiiiiiiim nezabavi viac ako minutu (hracky)...Rada ale pozera Spievankovo, co mi uz lezie poriadne na nervy, uz ked pocujem toho zahrajka slahnuteho tak mam krce v bruchu...no ale je to nevyhnutne, lebo inak neupracem,neuvarim, skratka neurobim nic...za tych 30-45min. co to mala pozera musim stihnut co najviac...potom uz vsade asistuje a vsetko mi trva 5krat tak dlho...🙂
Tak ja chcem od vas teraz radu, cim ju zabavit na dlhsie, ked chcem byt sebecka a chcem mat klud pri robeni domacich prac....moze to byt aj rozpravka,dvd nejake (len podotknem, ze tom a jerry, nic z minimaxu,krtko,shrek,doba ladova,madagaskar a podobne moderne rozpravky ju nezaujimaju...ma rada hudbu,preto sa jej asik rata to spievankovo...existuje este nieco na ten styl? a tiez ma rada zvieratka ale v realnej podobe, tie kreslene ju netankuju...)
Mozu to byt aj hry, nejaka cinnost samozrejme...ale proste nieco pri com obsedi sama ked potrebujem, tak ako je to sialene Spievankovo...🙂

Strana
z2
haallo
27. feb 2016

KURZ ZACINA 15.03.2016

mikela06
27. feb 2016

@sosanna88 Fiha tralala-1tka -farebny svet si skusala. a super sprava okolo 3eho roku sa to bude zlepsovat🙂). alebo sukromne jasle na doobedie 3krat do tyzdna

sosanna88
autor
28. feb 2016

@mikela06 nuz....mala ma uz 3roky a ano je to lepsie 🙂

Strana
z2