icon

Akú značku zimných korčulí pre dieťa?

tani00
7. jan 2017

Prosim s akou znacku ste spokojny? Potrebujem kupit pre 6rocneho chlapca, total zaciatocnik. Bude sa obuvat sam, kurz maju s triedou. Sulov? Worker? Spokey? Ina? Objednavat budem cez net... Druha otazocka,2v1? Ci cisto zimne su lepsie? A este s takym tym pevnym plastom vpredu,drzi potom nozka lepsie? Rodicia nebruslia, tj som korculovaci analfabet,dakujem za kazdu radu.🙂

Strana
z2
stella333
12. feb 2017

@tani00 No uprimne mi korculujeme najma v lete, kedze lad k dispozicii nemame, v zime je malokedy taky lad, ze sa da korculovat a na stadion bezne nechodime, naviac to korculovanie dokolecka nas nebavi a neviem ako tam deti aj nieco naucit. Takze mame hlavne letne kolieskove korcule a to su latkovo- plastove a take iste mame aj zimne a nastavitelne, na tych 4-5 korculovani za zimu nam stacia. Aj na skolske kuzy nam stacili. Kupovat kazdy rok nove kozene sa nam neoplati. Samozrejme ak niekto ma korculovanie ako sport, napr. hokej, tak tam je to o inom.

mtsl
12. feb 2017

@vroni no pokiaľ som správne čítala prvý príspevok o žiadneho profi hokejistu sa nejedná. Chcela ľahko obuvateľné korčule pre 6 ročného začiatočníka. Ako často sa chlapec bude po kurze korčuľovať to nechám na zváženie dotyčnej mamičke a aj to aké korčule kúpi a koľko zainvestuke.
No a na čo chodíš na Mk a ako sa vieš korčuľovsť mi je ľahostajné 🙂

vroni
12. feb 2017

@mtsl, odpoved je, ze v plastovych sa dieta poriadne korculovat nenauci. Bodka. Prezentovala si sa dostatocne, aby tvoj nazor bol uprimne lahostajny mne. Takze v pohode.

tani00
autor
Autor odpoveď zmazal
stella333
13. feb 2017

@vroni Na niekolkohodinovom skolskom kurze korculovania deti poriadne korculovat nenaucia. Aspon taka je moja skusenost a nepomozu ani kvalitne korcule. Ale mozno je to len zaciatok. Urcite kvalitnejsie korcule, lepsi pocit pri korculovani.

vroni
13. feb 2017

@stella333, asi nie, ale ak nebudu mat dobre sediace korcule, tak im v nich bude noha plandat, nasledne ich budu nohy boliet - a zrejme to v nich zaujem o korculovanie nevzbudi... Na naucenie taky skolsky kurz asi stacit nebude, na zneuchutenie ano 😖

Strana
z2