Akú značku zimných korčulí pre dieťa?
7. jan 2017
Prosim s akou znacku ste spokojny? Potrebujem kupit pre 6rocneho chlapca, total zaciatocnik. Bude sa obuvat sam, kurz maju s triedou. Sulov? Worker? Spokey? Ina? Objednavat budem cez net... Druha otazocka,2v1? Ci cisto zimne su lepsie? A este s takym tym pevnym plastom vpredu,drzi potom nozka lepsie? Rodicia nebruslia, tj som korculovaci analfabet,dakujem za kazdu radu.🙂
@vroni no pokiaľ som správne čítala prvý príspevok o žiadneho profi hokejistu sa nejedná. Chcela ľahko obuvateľné korčule pre 6 ročného začiatočníka. Ako často sa chlapec bude po kurze korčuľovať to nechám na zváženie dotyčnej mamičke a aj to aké korčule kúpi a koľko zainvestuke.
No a na čo chodíš na Mk a ako sa vieš korčuľovsť mi je ľahostajné 🙂

@tani00 No uprimne mi korculujeme najma v lete, kedze lad k dispozicii nemame, v zime je malokedy taky lad, ze sa da korculovat a na stadion bezne nechodime, naviac to korculovanie dokolecka nas nebavi a neviem ako tam deti aj nieco naucit. Takze mame hlavne letne kolieskove korcule a to su latkovo- plastove a take iste mame aj zimne a nastavitelne, na tych 4-5 korculovani za zimu nam stacia. Aj na skolske kuzy nam stacili. Kupovat kazdy rok nove kozene sa nam neoplati. Samozrejme ak niekto ma korculovanie ako sport, napr. hokej, tak tam je to o inom.