Aký krúžok pre 5,5 ročného chalana?
Ahojte...poradte kam dat maleho fešaka na kružok.Tanečna určite nie lebo vobec ho to nebavi on je tak trošku "hyperaktivny"tak hladam niečo čo ho zaujme.Rozmyšlam nad JUDOM mate niektora skusenosti?Dakujem
ak len trochu máš možnosť,tak odporúčam hokej,má ideálny vek na prípravku
na korculovanie budu chodit zo školky raz tyždenne a futbal neviem či udycha a zvladne lebo je astmatik sice aj judo je dost naročne tak neviem 🙂
Marek ma šesť-začina plavecký-ten ale ako vidim asi neprichadza do uvahy
@30mamina3 a dva razy do tyždna jazdectvo,no neviem či maš v okolí kone-tam ma cvicenie,jazdenie,hry-tak uplne super na vypustenie energie 😉
hokej by nechcel hrat
pojdeme zatial pozriet na judo na prvý trening a uvidim jeho reakciu a teraz ked už bude fungovat štadion tak skusime korčule a možno aj hokej bude 🙂
ahoj moj je tiez dost hyperaktivny takze tento rok ma judo, futbal, a tenis vsetko ho bavi...
judo v tomto deckom veku je vazne super deti sa naucia viac sebazachovy a musia pocuvat , co je super u nasich aktivnych/// dobre sa vyblaznia... judo vazne odporucam tu je velmi popularne... nie nadarmo fra maju zlate medaile 😀 😀 😀 tenis je to mini tenis uz druhy rok tiez dobra vec kolektivne s aucia zaklady a je to super na motriciku.... no fut to chce jeho otec vraj ma chlapec talent takze aj futbal.... minuly rok ho bavil aj cirkus. super sa vyblaznil a kedze je dost akrobaticky dost mu to pomohlo... 😉
@titkovamiriam 😉

@30mamina3 co tak fotbal ?aj to judo co spominas moze byt, ale na fotbale sa viac nabeha