Anglický jazykový kurz pre 10 ročné dieťa v Bratislave

blondo
13. jan 2016

Ahojte. Viete mi prosím poradiť anglický jazykový kurz, kde sa deti aj niečo naučia v Bratislave?

sissy27
13. jan 2016

@blondo jazykový kurz - akože zázraky za 3 mesiace pri frekvencii 1x týždenne? 😅 keď už, tak jazyková škola, celoročne... napr. berlitz je dobrá... a teda tak ako nie každý má bunky na matiku či fyziku, tak nie každý má bunky na jazyky...

janinah
13. jan 2016

záleží od učiteľa,je jedno či je v jaz. škole alebo súkromne učí,hľadala by som recenzie na učiteľov....

felycity
14. jan 2016

my sme chodili na nemčinu a viem, že tam majú aj anglinu - linguaviva (neviem presne ako sa píšu) je to na klariskej ako je knižnicia pre nevidiacich vo dvore vzadu, dá sa určiť ako často za týždeň chceš ísť... treba sa popýtať a dohodnúť ( robia aj rôzne aktivity, napr. na konci roka hrali divadlo v anj aj v nj) alebo druhá možnosť je nájsť súkromného učiteľa a presne určiť čo chceš .... ja som tak dcére zohnala a dala predstavu , čo chcem aby preberali , lebo ja sa s tými novými modernými učebnicami neviem stotožniť a prídu mi veľmi chaoticke, proste mne viac vyhovuje ak sa preberie slovná zásoba a tá sa precvičuje na danej gramatike... pekne postupne aplikovať tieto témy na gramatiku, konverzáciu, písanie / témy praktické do života.

petra555
21. jan 2016

@blondo Ahoj, väčšinou sa do diskusií nezapájam 🙂 Ale toto je moja srdcovka.
Najlepší kurz AJ v BA ponúkajú na British Council. Ale je zároveň aj najdrahší. Súhlasím so sissy27, že aj Berlitz má dobré kurzy. V podstate ktorákoľvek škola, kde na kurze používa lektor/ka ANGLIČTINU a nie slovenčinu.
Nesúhlasím so sissy27 v tom, že nie každý má bunky na jazyky.... Ak by ste išli s dieťaťom do Anglicka, KAŽDÉ by sa naučilo po anglicky. Všetko je o prístupe a frekvencii kurzov a veľmi pomáha, ak dieťa doma pozerá rozprávky v AJ - alebo obľúbený sitcom napr. na Disney Channel.

kickac
25. júl 2018

Ak hladate dobru jazykovu skolu s native speakermi a individualnym pristupom v Bratislave tak skuste tu: https://flyinglanguage.sk/individualne-kurzy-an... Pre deti odporucam vytvorit mozno skupinku 2 -3 rovnakej urovne anglictiny a objednat im individualnu vyucbu. Takto to pre ne bude zazivnejsie a lektor sa tak moze viac sustredit na ich medzery.